Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 9:43 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Kciuki za ładną fotkę.
Uśmiechaj sie tak czy tak, może chwycą:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 24, 2010 14:17 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:Witam i ja ,lecę zaraz na RTG już się boję ,kazali mi najeść się węgla :strach:

buziaki wiosennie :wink:

A czym w piecu będziesz palić jak skonsumujesz cały węgiel he he :D

Melduję się po długiej nieobecności spowodowanej wyjazdem :D
Samopoczucie dobre,,humor dopisuje,zdrówko lepiej ,morda opalona. Czego i Państwu życzę :) :) :)

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Śro mar 24, 2010 14:25 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dorciu, to już rok 8O :)
Śliczna jest mała, stado też niczego sobie ;)

A moje "dziecię" zażyczyło sobie ... dezodorantu. Nastolatek ... jasssny gwint, hi, hi.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro mar 24, 2010 15:35 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Wanilko gdzie żeś bywała :?: :?:
pewnie w wielkim świecie :wink:
a do mnie ,do Włoch to ci wcale a wcale nie po drodze :twisted:
piesa już masz :?:

Myszeńk@ czas tak galopuje że chciał by się go zatrzymać ,chociaż na chwilkę :oops:

nie było fotki ,pani co je wykonuje musiała wyjść o 13 ..wszystkich zawiadomili tel mnie nie .. ona wychodziła ja wchodziłam ,cofnęła się ,ale co miałam ją zatrzymywać jak pędziła coś załatwić ,umówiłam się ze wpadnę w piątek ,mnie i tak bez różnicy ,tyle że dupsko przewietrzyłam .
Przy okazji złożyłam o rentę i spytałam czemu nie dostałam rozliczenie z ZUS męża ,chciałam się jeszcze z Grzegorzem rozliczyć ,może mogła bym jeszcze Bartka odpisać ..okazuje się że trzeba złożyć pisemko do ZUS aby zrobili to rozliczenie ,pocieszyła mnie pani ,że może zdążę się rozliczyć :roll:

na dworzu cudnie .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw mar 25, 2010 8:10 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

witam czwartkowo :)
Dorciu jak się obrobię to będę dzwonić do adwokata - może jutro - żeby się przypomnieć :wink: w końcu maj już niedaleko,
a rozliczyć się z Urzędem Skarbowym zdążysz jeszcze jest sporo czasu, rozumiem że czas wydania zaświadczenia z ZUS będzie zależał od dobrej woli pani urzędniczki :wink: jakby byly opóźnienia to daj znać, będziemy monitować :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw mar 25, 2010 10:51 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Pyza znów nawiała :twisted:
jest chuda ,przemknie się każdą szparką w parkanie ,robi się włóczykij ,dzis lub jutro będę łatała dziury w siatce.
okropnie wabi ja ten nieznany świat .
I ta jej wybiórcza głuchota :twisted:

Tytek znów będzie na antybiotyku ,smarkuli strasznie ,aż ma nosek zaklejony. :cry:

w ogródku trzeba zrobić porządek ,chociaż liście zgrabić ,róże po przycinać ,muszę tez przesadzić drzewko które posadzili rodzice tz. pestkę z morelki włożyli :wink: ale w tym mini ogródku na żadne drzewko nie ma miejsca.

na tomografie jeszcze się nie zapisałam ,boje się :oops:

Ranek miałam pracowity ,znęcałam się nad Amandą ,czyli strzygłam ją :mrgreen: jaka ona maleńka chudzinka jest :roll:

Koty na parapecie ,wykorzystują każdą plamę słońca.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 25, 2010 10:57 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

nie dobrze ze nie zapisałas sie na badanie!! nu nunnu Musisz dbac o siebie dla syna Oliwki i footer :1luvu: U mnie tez koty na balkonie sie wygrzewaja chociaz nowy Rudzik nie wie co to balkon i lezy spłaszczony i zdziwiony 8O ( w jego przypadku trudno mówic o spłaszczeniu bo gruuby jest) a Bibi choruje juz prawie miesiac , czekam na wyniki badan ale chyba beda kryształy :(
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Czw mar 25, 2010 12:00 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

zapisze się ,tylko wiesz muszę dojrzec :oops:
nie mam balkonu ,ale jak otworze okna to wszystko co żywe wypełznie na parapet :lol: rozpłaszczają się i opalają ,ale to jeszcze nie teraz .
bibuś jak tylko kryształy to jeszcze spoko .
Co mu dajesz?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 25, 2010 12:18 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

a ja czekam na numer konta ;)

wiecie ze z bazarku uzbierało sie prawie 200 zł :surprise:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Czw mar 25, 2010 13:33 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dorciu nie bój się badania ja pietruszkowałam 2 m-ce przed biopsją i było wszystko ok :D i u Ciebie też tak będzie :D
jutro zrobię przelew na Amandę za kwiecień :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw mar 25, 2010 19:56 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Witam i ja :D

Jak dla mnie to za szybko zrobiło się ciepło, normalnie jakbym z tonę więcej ważyła :evil:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt mar 26, 2010 9:29 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

A co tutaj tak pusto, wszyscy jeszcze spią? :wink:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt mar 26, 2010 9:30 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dorciu do tej pory jadł Royala dla kastratów i Purine odkłaczającą a teraz mam próbki Royala Urinary.... szukam tez innych karm, właśnie w necie i czytam trochę o nich. Kryształy wyszły w dwóch rodzajach i jedne mogą wskazywac ,że z watrobą coś nie tak. Musze zrobić badania krwi.Zaczyna posikiwać po domu 8O co nie spotyka się z wyrozumiałością TZ- ta
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt mar 26, 2010 10:12 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Witam ,lecę na RTG i wedle zaleceń Lidki będę się uśmiechać do fotki :wink:

Wiosna zawsze była trudnym okresem tz. wiosenne przesilenia ,ja na wiosnę jestem bardzo śpiąca lub nadmiernie ożywiona.

Kaja888 ja tchórz pierwszej wody :oops: tym bardziej że mam świadomość że o mnie już nikt nie zadba ,zawsze był przy mnie Grzegorz ,szwendał się za mną i do mnie po wszystkich szpitalach ,miałam wszystko co tylko chciałam ,a kaprysiłam troszkę :oops:
wiem jak zle jest w szpitalu ludziom samotnym ..

dobra ,zdrowa jestem :!:

bibuś bardzo smaczna jest RC Urinary HD ,koty ja lubią.
jest też cos na rozpuszczanie muszę tylko wyczytać co to ..i wiesz ja tez jestem chora na zapach moczu kota :twisted: jak wieczorem wchodzę do domu to przedpokój i kuchnie domestosem traktuje
trudno ,nic na to nie poradzę ,a u mnie Poncia leje koło kuwety ,w przyszłym tyg. moja wetka na rano i idziemy szukać przyczyny.
Dziś chyba ustawie odkrytą kuwetę ,może zacznie do niej wchodzić .
Nigdy nie było z nią problemów ,niestety Pola strasznie ją tępi :evil: co też może być przyczyna lub skutkiem :roll: 3
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 26, 2010 10:17 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Iza zrobiła mi pobudkę o 4.30 rano :strach:
Ona o tej porze wstaje żeby obrobić towarzystwo kocie w ilości ogromnej ,nakarmić bezdomniaki i do pracy .
Wstawała o 5 ale ze względu na Gwiazdeczkę która cierpi na przełyk olbrzymi i trzeba ją po jedzeniu nosić wstaje 20 min wcześniej :?
a domku nadal brak.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]