Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 16:07 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Elżbieto widze, bo czytam Twoje wypowiedzi,ze jestes ososba z powaznym bazgazem emocjonalnym jesli moge to tak nazwac :roll:
ja osobiscie moge Ci zyczyc aby teraz swiecilo dla Ciebie i meza tylko slonce i oby te zle chwile,przykre slowa juz was omijaly.
wierze ze los odplaca...
wierze rowniez w to ze Iza sie nie podda,ze jest silna osoba,zreszta widac to po dlugim czasie pomocy ,ktora niesie bezdomnym kotom pomimo zlych ludzkich jezykow ktore bola bardzo,ale sa tez ludzie i chce abyscie o tym wiedzialy ktorzy szanuja to co robicie
ja osobiscie opowiadam Irolom ktorzy pytaja o moje zycie co robie i sa naprawde szczerze zaaferowani kiedy opowoadam im o tym jak ludzie potrafia bardzo zaangazowac sie w niesienie pomocy najslabszym ktorzy sami sobie nie poradza i ile to sily kosztuje.
w ubieglym roku np moj byly szef w ramach jego dorzucenia 5 gorszy ofiarowal przedmioty ktore wystwaialm wczesniej na bazarkach i to jest np dowod tego ze poczul sie poruszony i przede wszystkim zaufal.

ja naprawde chcialabym aby traktowanie zwierzat i ludzi ktorzy sie nimi zajmuja bylo takie jak tutaj
bo tu nikogo nie dziwi to ze starsza kobiecinka wystawia miski z pokarmem dla bezdomnych kotow nikt nie docina ze ktos jest bardziej wrazliwy,nikt takich osob nie obraza.
wolontariuszy jest tutaj cala masa ludzie sie udzielaja nawet jesli nie dostaja za to pieniedzy i to jest piekne,potrafia zebrac sie w kupe i dzialac przykladem sa rozne akcje robione przez DSPCA ma przykladzie ktorych widac ze jak sie chce to mozna stanac pomiedzy podzialami po to by pomoc naszym najmniejszym braciom.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie gru 06, 2009 18:17 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

ja tylko dodam że jest mi cholernie przykro :(
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Nie gru 06, 2009 18:35 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Izo, trzymaj się.

Ja dalej będę pomagać.
Niestety, na ludzką głupotę lekarstwa nie ma...

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Nie gru 06, 2009 19:07 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Nie wiem, czy głupota jest tu odpowiednim słowem, ale szanując prośbę Izy nie będę rozwijać tematu.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie gru 06, 2009 22:26 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Niestety. Mam Wam do przekazania wiadomość od Izy.

Witam Serdecznie Dziewczyny.

Myślę że przyszedl czas zeby sie pozegnać.Odchodzę z Forum.Od tego momentu pozostaję biernym uczestnikiem Forum.Watek będzie istniał nadal.Nie będzie juz prowadzony przeze mnie. Oddaję go Wam i dwóm Dziewczynom które zajmą sie sprawami merytorycznymi na wątku jak i umieszczaniem informacji i zdjeć ode mnie.Uzgodniliśmy wspolnie ze od tego momentu Opiekę nad watkiem i zawarta w nim treścia zajmie się Afatima i Nifredil. Sobie pozostawiam sprawy merytoryczne pierwszej strony oraz założenie pierwszej strony watku, kiedy zaistnieje taka potrzeba. Bardzo proszę o wyrozumiałość. Nie jestem w stanie ani fizycznie ani emocjonalnie dzwigać takiego cieżaru mając na sobie ciężar odpowiedzialnosci za ponad setke kocich istnień. Tłumaczenie bez końca osobom nie związanym z wątkiem, kłótnie, wciaganie w spory i dyskusje , które kosztują mnie dużo czasu i zdrowia to dla mnie za wiele. Na forum nie ma chyba drugiego takiego watku. Kiedyś był. Kiedy go czytałam to prawie plakałam. Nie wierzyłam ze na Forum kociarze mogą zrobić kociarzom coś takiego. To stare wątki Kasi D gdzie tak ją zaszczuto, wykorzystując wszelkie mozliwe pomówienia, że dziewczyna mało co nie skonczyła tragicznie. Nie chce zeby tak sie stało ze mną.

Chcę Wam powiedzieć ze Bardzo na Was liczę. Na to ze pozostaniecie, będziecie czynnymi uzytkownikami wątku, dbająć o to aby nam sie gdzieś nie zawieruszył. Wiem ze jest wiele interesujących tematów o których będziecie mogli sobie tutaj podyskutować czy wymienić się poglądami. Tego bym bardzo chciała. Chciałabym żebyście wiedzieli ze zakładając tę ostatnią część watku, która załozyłam tylko i wyłącznie dzięki osobom które mnie w tym wsparły, bo sama nie miałam juz na to sił, załozyłam z silna wiara w lepsza przyszłość. Po to zmieniłam tytul jak i stronę głowna całego watku. Po to aby oderwać sie od złej przeszłości Forum. Nie udało sie.........

Na wszelkie pytania tylko i wylącznie Osób Wspierających watek będe odpowiadać osobnymi postami za posrednictwem Afatimy lub Nifredil. Zmiany w prowadzeniu wątku Dziewczyny ustala pomiędzy sobą. Ja oczywiście nadal pozostaję do dyspozycji drogą pw lub mailową.W kwestiach innych niz sprawy watku proszę sie zwracać do Afatimy lub Nifredil.

Sercem, myślami jestem przy Was bardzo, bardzo mocno. I tak pozostanie.Myślę ze pojawię się jedynie tutaj przed Swiętami, żeby złożyć Wam Kochani życzenia. Kwestie wątku pozostawiam dziewczynom. Vivę poprowadzę sama. Mamy tam Wspaniałych Opiekunów, których tez nie mozemy zawieść i po to między innymi pozostawiam ten wątek czynnym nadal. Po to aby Wirtualni Opiekunowie na wątku nadal byli informowani co u kociaków.

W sprawach merytorycznych watek na moje życzenie pozostaje pod niezmienionym tytułem. Dwa razy w tygodniu na wątku ukaża się bieżące wiadomości i zdjecia dla Naszych Wirtualnych Opiekunów.Jak równierz odpowiedzi na zadane przez Opiekunow na wątku pytania.

Niezależnie od tego czekam na powrót Męża i Jego decyzję czy zgadza się na takie warunki czy mam zaakceptowac inne.

Swoją nadwyżkę czasową postaram sie wykorzystać na podreperowanie zszarganego zdrowia mojego i mojego Meża, na sprawy rodzinne i te których do tej pory nie miałam czasu. Zajmę się wiecej domem oraz moimi kotami w domu które najwięcej niestety przez to wszystko tracą.

Pozdrawiam Was Kochani.Czekajcie na mnie. Przyjdzie czas ze tutaj wrócę.

Edit: literówki
Ostatnio edytowano Nie gru 06, 2009 22:44 przez Afatima, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie gru 06, 2009 22:39 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Cóż Izo, to twoja decyzja, ja życzę wytrwałości i spokoju.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie gru 06, 2009 22:43 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Będę tutaj :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie gru 06, 2009 22:46 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ja też tu będę. I mam nadzieję, że Iza wróci. Że podłość ludzka nie wygra.
Obrazek

Afatima

Post » Nie gru 06, 2009 23:25 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

ja tez jestem i bede bez wzgledu na wszystko
jesli bylabym do czegos potrzebna to oczywiscie zawsze pomoge i mozna na mnie liczyc :wink:
Izo odpocznij ,zapomnij,wroc kiedy uznasz ze masz juz te przykrosci za soba
my poczekamy
ja mimo wszystko ufam ze koty bedace pod twoja opieka nie zostana bez wsparcia.
one nie sa winne tego ze my ludzie jestesmy tak strasznie ograniczeni, podli , zawistni,zlosliwi.
(dzieki bogu ze te cechy sa kotom obce i za to kocham je najbardziej :) )

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie gru 06, 2009 23:49 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Ja co prawda mało piszę, ale jestem i zostaję. Trzymaj się Izo i odpocznij.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon gru 07, 2009 0:21 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Megana pisze:Ja co prawda mało piszę, ale jestem i zostaję. Trzymaj się Izo i odpocznij.

Ja oczywiście również zostaję.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon gru 07, 2009 0:29 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Dziewczyny, kładę się powoli bo jutro, a właściwie dziś, w kierat trzeba. Spokojnej nocy.
Obrazek

Afatima

Post » Pon gru 07, 2009 0:35 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Nie wiem czy mam bagaż emocjonalny czy nie.To co pisałam wcześniej pisałam do P.Izy.Chciałam ją wesprzeć,bo wiem co to jest złość ludzka. i wiem do czego jest zdolna.Widzę,że mi się nie udało.Bardzo szkoda.
Pozdrawiam Panią naprawdę serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.
EOT
Elżbieta
Elżbieta

Post » Pon gru 07, 2009 7:47 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Będę nadal wspierać Czarusia i Celinkę Bis.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pon gru 07, 2009 10:01 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

nie wiem co mam napisać normalnie po raz pierwszy chyba :( Iza trzymaj się jakoś, jesteśmy z Tobą..
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

[poprzednia][następna]