****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Tygrysek wraca do swiata '' zywych '' zaczoł znaczyc teran choc ja tego bardzo nie lubie tym razem sie ucieszyłam bo po odejściu Taruni [*] i Tenorka [*] nie jadł , nie pił i był totalnie nie obecny ...
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Wlasnie, co nowego u Tekiluni, Falki, Feri, Semi i Śnieżki? Dawno od nich wiesci nie bylo.
Ciesze sie, ze Tajga ma sie dobrze Fajna kicia byla, taki koci wulkan energii Mam nadzieje, ze nadal w domu bedzie taka sama, zwariowana aczkolwiek prze kochana kicia jaka ja pamietam z DT
Z Tekila jest coraz lepiej , ma jeszcze nie wielki katar .... Semi i Feri OK , Semi nadal jest bardzo lekliwa i potrzebuje dużo czasu ale tam gdzie jest to z pewnościa z czasem będzie bardziej odwazna Od Śniezki i Falki nie mam nowych wieści ale mam nadzieje że jest OK
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
A Boneczka wystartowala zza kanapy pod wanne, no i nie dalo sie jej skusic na wyjscie, wiec to jedyne skrawki Bony, jakie udalo mi sie uchwycic
A ja jako założycielka tak zaniedbuję mruczki. O aktualizacji pierwszej strony już nie wspomnę.
Korciaczki to wzór do naśladowania. Obowiązkowe. Sumienne. A ja nie wyrabiam czasowo