[Białystok4]kociaki w hurcie i w detalu...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 21, 2009 19:08

Dzielna dorotak łowi 8) Oby te dwa podstępne futra ostatnie się dały złowić... Szkoda ich opiekunki - dziewczyna fajna, kociolubna i zaangażowana (ma nawet od nas kicia :)
Tyle że wiadomo - bez samochodu i klatki ciężko złowić i zawieźć i wogóle...

Co do babona - ech, oby...Ona jest taka mega sprytna i taka przekonująca (jak trafnie napisał czypior - taka nieszczęśliwa i prześladowana)
Ale niestety - jest fajnie, dopóki po jej myśli. Jak ktokolwiek śmie wspomnieć o pozbawieniu jej kotek "przyjemności z seksu" to przestaje być przyjacielem :roll:

Kassja - upiekło się :) Jakbyś wynalazła 5 sztuk to bez szans...

Bo:
P.Danusia dziś wprawdzie sprzedała jednego Desiaka, ale za to wynalazła kotkę z kociakami gdzieś koło sklepu ZOO (jeszcze nie znam szczegółów)
Jania - kotkę z 6 kociakami , na podwórku u kobiety od której w tamtym roku trzeba było zabrać kociaki, taka rodzina patologiczna. Ale to musi być coś podrzuconego, bo kocice w tamtym roku wszystkie udało się ciachnąć :roll:
Jest kotka koło Astorii + 4 sztuki - tylko toto najpierw trzeba połapać :roll:

A stan obecnie:
Monia - 5 sztuk
Jania - kotka + 5 malusiów +Tosia
p.Ania - 2 kocice, 6 kociaków :strach:
Szałwia - 3 małe
Asia -1 duże i 1 małe
p.Danusia - 4 małe
Marlenuś - 2 małe
Ula 1969 - duże i małe
Tove- 1 duże
Basica - 1 duże
asika - 3 małe, 2 duże :roll:
nowy DT - Crustalek

Czy ktoś się czuje pominięty? :wink:
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2009 8:58 przez aga&2, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Wto lip 21, 2009 20:55

Dwie kotki złapane poszły pod nóż.
Niestety kocurek jeszcze może pocieszyć się przez jakiś czas swoją męskością 8) Niedługo...
Kochana Ula wspomogła mnie transportem bo znowu moje autko w warsztacie. :?
Ula dziękuję jeszcze raz :aniolek:
Jak odpocznę to złapię kocura i pojadę wyciąć co trzeba :wink:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto lip 21, 2009 20:57

Aga zapomniałaś napisać o kiciu Cristal w nowym DT

A ja w tej chwili mam 6 tymczasowiczów nie 5 :wink:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto lip 21, 2009 21:39

Czaruś- czarny mały koteczek zmienił swój domek tymczas na stały. Pani , ktora go znalazłaj,jej dzieciaki a głownie piesek zakochały sie w małym.Można go zdjąć z " Przygarnij mnie".

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Wto lip 21, 2009 21:39

Do moich Mysi i Figla dołączył Płomyk od Kassji. Jest prześliczny, ma ogromne oczy, prze-długaśny ogon i jest bardzo smukły.
Plinka obfotografowała kicie, ale fotki raczej statyczne będą, bo po przybyciu Płomyczka nastąpiła cisza, warczenie i obserwacyjny bezruch ;). Mysia z Figlem też przez trzy dni syczały na siebie, a teraz śpią razem wczepione łapkami (pasują do siebie jak dwa kawałki puzzli). Także myślę, że szybko zintegrują się z nowym kiciem. Mysia jak przystało na damę nie warczy i w ogóle próbuje trochę zainteresować kawalera swoimi zabawkami, ale Figiel jeszcze nie bardzo. Wiadomo, faceci.
Kassjo, dzięki za spotkanie, Plinka dzięki za spotkanie i fotki.

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Wto lip 21, 2009 21:40

Czuję się pominięta
od tygodnia mieszkają ze mną trzy urwisy
Obrazek

od wczoraj siostra Maji (dziś wysterylizowana)

Obrazek

no i od dziś mała czarna pręgowana kuleczka ok 4 tygodniowy ( chyba puchaty on? na 90%), którą przytaszczyłam dziś z pracy

Obrazek

No i9 oczywiście moje osobiste stadko Wiktor, Lola i Bursztyn
I to wszystko na 39 m2 :lol:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Wto lip 21, 2009 21:43

kassja pisze:Mój wczorajszy znajdek-kotek z płomyczkiem na końcu dłuuugiego ogonka pojechał do Szałwii :aniolek:

Miałam przyjemność poznać wyjca małego :D
Śliczne kocie, takie inne, z dużymi oczyskami, no i ten płomyczek :)

Obrazek

Aga, zapycham ci skrzynkę fotkami.
Szałwia, polecam się :)

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Wto lip 21, 2009 21:49

Ach zapomniałabym powiedzieć Milka w sobotę pojechała do nowego domku, zabrała ja przesympatyczna dziewczyna dla swoich rodziców. Domek wychodzący uważam dla Milki odpowiedni:)

asika5

Post » Wto lip 21, 2009 21:59

Asika, Kassja, ciągle zapominam zapytać: czy złapało się rodzeństwo Mysi?

No i ja też zapomniałam wspomnieć o Milce. Pojechała do domku wychodzącego, do rodziców mojej koleżanki na wieś. Milka trochę narozrabiała - upatrzyła sobie Ani łóżko jako kuwetę (już wybaczone), a rodzice są zachwyceni :).

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Wto lip 21, 2009 22:07

[quote - upatrzyła sobie Ani łóżko jako kuwetę (już wybaczone), a rodzice są zachwyceni :).[/quote]

A o tym nie wiedziałam :oops:
Ale to pewnie taki bunt, albo znaczenie terenu moja Lola tak czasami robi jak coś się jej nie spodoba

asika5

Post » Śro lip 22, 2009 3:57

Ja mam sympatyczną kotkę Milkę mamcię z ul. Nowogródzkiej z 5 przeuroczymi ślepaczkami /na razie/, bo przyszły na ten świat 18 lipca br.
Mamcia wyjątkowo grzeczniutka i obdarzona zapewne jeszcze towarzyszami życia, siedzącymi w sierści.
I mam Tosię niezbyt grzeczniutką. Nie lubi być dobrą.
I na razie mam po sterylce Burą z ul. Nowogródzkiej.
I na doskok mam już chyba nie 6, ale 5 kociaków z mamcia Krzykuńcią - nieco dzikawą - na ul. Słonimskiej.
I jest niepełnosprawny, ale jakże przesympatycznyi już mniej dzikawy JUROWIAK Glutek, który jest tak bardzo wdzięczny LUDZIOM DOBREJ WOLI, których tak wielu jest wśród Was, zawdzięcza to, że w ogóle żyje. Ja także jestem ogromnie wdzięczna za to, że tak bardzo pomogliście Glutkowi wracać do życia. I mnie z nim radzić... Dzięki za wsparcie!!!
Miłego dnia!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Śro lip 22, 2009 7:04

aga&2 pisze:Ula 1969 - duże i małe

To żeby nie było, ze mam stado dużych i stado małych to donoszę, że mam po 1 szt.

Dorota do usług :D
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Śro lip 22, 2009 9:03

Oj, ula, jak stado to brzmi poważniej po 1 sztuce :wink:

Asika - no tak, wiedziałam, że kogoś pominęłam :roll:
Monia ma zagwozdkę - mianowicie kotę starutką... ale za to exotic :roll:

Dorotak - naprawdę respekt. Wiecie, niełatwo jest polować i wozić koty z cieknącą misą olejową 8)

Janiu, w Twoich to nie ukrywam się pogubiłam :)ale ok.

Plinka - dzięki w imieniu służby 8) Foto piękne i kuszące...

Szałwia- super, że
a/Płomyczek może poznać powagbną Mysię
b/Milka mogła się przeprowadzić
Tak ciężko teraz z dużymi kiciami....
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro lip 22, 2009 9:19

A ja to chyba przestanę wychodzić z domu :roll:

Znalazłam (a w sumie moja koleżanka, która wychodziła ode mnie 8) ) następnego kociaka. O dziwo, strasznie podobnego do Cristala... Z tym, że to chyba kotka i nazwałyśmy ją Szarada. Siedziała biedna na placu zabaw i bawiła się kamyczkami. I też widać, że domowa, bo w domu się czuje jak ryba w wodzie, skacze po firankach i te sprawy. Także wychodzi na to, że też ktoś wywalił.

Ogólnie jest takim małym potworkiem, który poluje na wszystko co się rusza i nigdy się nie męczy. Na razie siedzi u koleżanki, ma tydzień :roll: Potem może przybędzie do mnie.

Proszę o wstawienie na Kotkowo :oops: , kontakt może być do mnie, zaraz poogłaszam ją i Cristala.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Śro lip 22, 2009 10:09

witajcie:)
Fajnie, że mama Pracusiów znalazła dom:D:D
Jestem gotowa żeby przyjąć jakiegoś Tymczasa.

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

[poprzednia][następna]