Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Koteczka juz w domu. wypila wode, troszke zjadla, pomruczała i spi przy kaloryferze. Chudzinka i mała, na oko 6 m-cy ale zabiedzona, moze byc starsza. W uszach świerzb, martwi mnie dupka bo chyba jakiś stan zapalny, po zrobieniu siusiu bardzo nieprzyjemny zapach i na sierści wokół cewkki chyba ropa. momentami oczy zachodzą 3 powieką, ale chodzila po pokoju, interesuje się otoczeniem. Jutro wet ją zobaczy i dam znać co dalej. Po wyleczeniu i zaszczepieniu oczywiście prosimy o wsparcie w szukaniu domku. Imie "robocze" to Gandzia II, bo wygląda jak nasza Gandzia córka Fruzi ze złamaną nogą. Cd relacji jutro.
Filomen pisze:no oczywiście odizolowane towarzystwo od siebie, ale pod drzwiami dyżury, najbardziej oburzona i miaucząca Bianka, bo jakies nowe futro w domu a jakim prawem nikt tego z nia nie uzgodnił? Reszta kotów machnęła łapą i stwierdziły, ze jestesmy niereformowalni i ciagle w domu jakieś zdechlaki nowe się pojawiają.
majencja pisze:Mam pomysła! Jeszcze myślę chociaż trzeci dzień non stop w pracy. Może Marta weźmie kotę jadąc do mnie a Pani z gór przyjedzie po niego do mnie i od nas odbierze? Można to zgrać czasowo . Miałaby bliżej niz do Tychów i trasa dość dobra z ominięciem różnych metropolii
Filomen pisze:Koteczka juz w domu. wypila wode, troszke zjadla, pomruczała i spi przy kaloryferze. Chudzinka i mała, na oko 6 m-cy ale zabiedzona, moze byc starsza. W uszach świerzb, martwi mnie dupka bo chyba jakiś stan zapalny, po zrobieniu siusiu bardzo nieprzyjemny zapach i na sierści wokół cewkki chyba ropa. momentami oczy zachodzą 3 powieką, ale chodzila po pokoju, interesuje się otoczeniem. Jutro wet ją zobaczy i dam znać co dalej. Po wyleczeniu i zaszczepieniu oczywiście prosimy o wsparcie w szukaniu domku. Imie "robocze" to Gandzia II, bo wygląda jak nasza Gandzia córka Fruzi ze złamaną nogą. Cd relacji jutro.
Filomen pisze:Filomen pisze:Koteczka juz w domu. wypila wode, troszke zjadla, pomruczała i spi przy kaloryferze. Chudzinka i mała, na oko 6 m-cy ale zabiedzona, moze byc starsza. W uszach świerzb, martwi mnie dupka bo chyba jakiś stan zapalny, po zrobieniu siusiu bardzo nieprzyjemny zapach i na sierści wokół cewkki chyba ropa. momentami oczy zachodzą 3 powieką, ale chodzila po pokoju, interesuje się otoczeniem. Jutro wet ją zobaczy i dam znać co dalej. Po wyleczeniu i zaszczepieniu oczywiście prosimy o wsparcie w szukaniu domku. Imie "robocze" to Gandzia II, bo wygląda jak nasza Gandzia córka Fruzi ze złamaną nogą. Cd relacji jutro.
w telegraficznym skrócie, stan zapalny jelit od kłębowiska pasozytów. na razie nie odrobaczamy zeby jej nie zabić. Musimy wzmocnic kroplówkami, witaminami. Straszliwie śmierdzi bidulka. nie mam pomysłu co z tym zrobić, myć dupke szałwią? podac jej siemie lniane doustnie? macie jakiś pomysł? odrobaczenie poźniej i pewnie stopniowo
Iweta pisze:To ja tradycyjnie zapytam; Co słychać u Rudzika ? Moze w jakiś cudowny sposób znalazł kochający domek
bubor pisze:Tak to już bywa że wesołe wieści przeplatają sie z smutnymi.
Trzymaj sie Basiu![]()
![]()
mar_tika pisze:Iweta pisze:To ja tradycyjnie zapytam; Co słychać u Rudzika ? Moze w jakiś cudowny sposób znalazł kochający domek
Iwetko cierpliwości narazie Rudzik jest na kociarni .Z racji tego ze przyszedł z domu biega sobie luzem razem z Sali po kociarni.Obserwujemy go i czekamy aż kogoś ugryzie![]()
Jutro ja mam dyzur więc szczęśliwą pogryzioną mogę zostać jaaaa![]()
Jutro porobię mu fotki i zaczniemy szukac domku.Madrego domku:)
Dziś do nowego domku pojechała KIKa:)
Niestety odeszla od nas Myszka coreczka Juliuszki.Robaczyca i niestety chyba niedożywienieMikus jest zalamana:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Exabot [Bot], Google [Bot] i 135 gości