Panny Prażanki - Rambla już w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 14:19 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Jedno i drugie poproszę ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto paź 20, 2009 22:26 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

No to czekamy na nowe fotki i nowy domek :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro paź 21, 2009 10:42 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Fotki są, a domek będzie :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Dwa ostatnie zdjęcia może niekoniecznie nadają się do głoszeń :twisted:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro paź 21, 2009 10:52 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Czepiasz się, to z jęzorem jest genialne :lol:
A z siostrą też piękne, bo w końcu obie modelki piękne 8)
Dziękuję serdecznie! Wreszcie Kofi ma jakieś zdjęcia na których widać kota, a nie czarną plamę... I to takie śliczne zdjęcia!
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro paź 21, 2009 17:06 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Piekną kota taka czarna pantera :1luvu:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Śro paź 21, 2009 18:51 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Kicorek, jesteś mistrzynią robienia foto :D
Przyjedź MI zrobić zdjęcia :mrgreen:

No, Ramona powinna powalić swoją urodą :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie paź 25, 2009 16:17 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Kofi ma swój własny wątek: viewtopic.php?f=13&t=102356
Prosimy o podrzucanie...
Alfons Allais

Aleba

Post » Sob sty 15, 2011 19:25 Re: Panny Prażanki - Ramona wróciła, szukamy domu...

Wyciągam wątek z odmętów, niestety z bardzo smutnego powodu :(
Dostałam właśnie wiadomość, że z adopcji wraca Rambla - siostra Rezedy (Dzidzi) i Ramony (Kofi). Po 2 latach traci dom, była tam jedynaczką, więc nie wyobrażam sobie jak mam ją zabrać do mojego stada, gdzie w dodatku ostatnio ciągle coś się dzieje. Cyzik choruje od tygodnia, Blusia tradycyjnie obsikała mnie dzisiaj rano w łóżku, Kofi siura po kątach, Koza wali kupska poza kuwetą. Już nie mam siły, a na horyzonice majaczy mi 9 kot :(
I w ogóle wszystko mi opadło. Co za miot nieszczęsny - tak długo chorowały, tak o nie walczyłam, potem tak dugo szukały domów. Dzidzia została z powodu wady genetycznej, resztę oddałam. Kofi wróciła z adopcji po 1,5 roku, została u mnie. Rambla wróciła z pierwszej adopcji po miesiącu, teraz z drugiej wraca po 2 latach. Jak jeszcze wróci Rixa, to pójdę się rzucić z mostu :(
Alfons Allais

Aleba

Post » Sob sty 15, 2011 19:47 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :(

Rambla:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

To są fotki sprzed 2 lat, nowszych nie mam.
Alfons Allais

Aleba

Post » Sob sty 15, 2011 23:12 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :( - fotki str. 76

Kuźwa, plaga jakaś czy co...? Do jopop wróciła (po chyba 3 latach 8O od adopcji) Dosia, do Was teraz Rambla...
Moim dotychczasowym 'rekordem' był jak dotąd powrót koteczki po pół roku. W okresie wakacyjnym zresztą, wcześniej wszystko było idealnie, a potem dosłownie z dnia na dzień zaczęła im robić kupę na stół, sikać po kątach, drapać dzieci itp. :twisted:
Jak w ogóle można oddać domownika, przyjaciela, po 2 czy 3 latach wspólnego życia :( ...???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 17, 2011 13:26 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :( - fotki str. 76

plaga faktycznie :( Do Atki właśnie wróciła kotka po chyba prawie trzech latach....
A kotenia piękna. Dobrze, ze jeszcze przed sezonem, może się znajdzie dom. Też prawie biała kotka u znajomej właśnie teraz znalazła dom, a szukała od wiosny (no ale wtedy były już kociaki). A też dorosła, trochę nieśmiała, kilka osób zadzwoniło jak nowe zdjęcia dałyśmy. Także musi być dobrze :ok:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon sty 17, 2011 13:46 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :( - fotki str. 76

Aleba, a czy Rambla wraca bo kot "nie taki" czy domowi coś się odmieniło?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sty 17, 2011 14:07 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :( - fotki str. 76

O masz :(
Taka piękna arlekinka...

Nie wiem, co napisać :?
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon sty 17, 2011 16:50 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :( - fotki str. 76

Agneska pisze:Aleba, a czy Rambla wraca bo kot "nie taki" czy domowi coś się odmieniło?

Pani twierdzi, że to wynik "sytuacji życiowej", w jakiej obecnie się znalazła. Szczegółów nie chciała podać, więc nie wiem co się stało.
Specjalnie zapytałam czy z Ramblą wszystko ok, czy nie oddaje jej, bo np. zaczęła chorować, albo są z nią jakieś problemy. Podobno nie, kotka jest miła, przylepna, wesoła, zdrowa, kuwetkowa.
Alfons Allais

Aleba

Post » Pon sty 17, 2011 16:53 Re: Panny Prażanki - Rambla wraca z adopcji :( - fotki str. 76

Ja też jestem teraz w trudnej sytuacji życiowej. Ktoś chce całą moją dziesiątkę :twisted: ...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]