Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Może zrobić dogrywkę dla czterech osób, które nie głosowały na Budowlańców ani na Anię Rylską?
alessandra pisze:hmm, jesli mogę trzy grosze...![]()
myślę, że dogrywka pomiędzy dwiema kandydaturami z udziałem całego klubu to optymalne rozwiązanie, mają możliwośc wypowiedzieć sie osoby, które głosowały na trzecią kandydaturę, a chcielibyśmy poznać ich przemyślenia, prawda?
galla pisze:Kristin, tak, czas głosowania skończył się wczoraj, o godzinie 24tej, ale zakończenie głosowania nie przyniosło jednoznacznego wynikuI jakoś to rozstrzygnąć musimy, a jak dla mnie jedynym rozwiązaniem fair jest dogrywka - trwająca krócej i odbywająca się tylko między Budowlańcami i Anią. A z racji tego, że pula składkowa to pieniążki Klubowiczów, Klubowicze muszą wybrać, czy chcą, by ta pula przypadła Budowlańcom czy Ani.
A głosowanie na luty, to głosowanie osobne, na luty
A czy będą głosowali po raz drugi? Już głosują
Moja propozycja jest taka, żeby głosować tylko na dwie kandydatury, a osoby, które już oddały głos na Budowlańców i Anię chyba już nie muszą głosować. Wtedy doliczymy głosy uzyskane w dogrywce do głosów z głosowania "terminowego".
Chyba że licznik ustawiamy na zero i w dogrywce głosują wszyscy, również ci, którzy już oddali głos na Anię albo Budowlańców, a teraz go potwierdzą.
Czas, który zaproponowałam wynika z tego, że najprawdopodobniej i tak nie będę mogła zrobić przelewu wcześniej, niż w sobotę-niedzielę za tydzień, bo wybywam.
I do tego znowu lecę samolotem
Zmysł pisze:Nie zgłaszałem budowlańców na luty, ale wyprzedziłem już ewentualne powtórne głosowanie styczniowe. Jakakolwiek będzie decyzja(losowanie, głosują jeszcze raz wszyscy, głosują tylko ci, którzy nie głosowali na dwie wygrane kandydatury) mój głos jest na budowlańców. Zrobiłem to, gdyż wydaje mi się, że chyba należy to jak najszybciej rozstrzygnąć, kasa potrzebna jest wszędzie. Oczywiście, możemy jeszcze sobie podywagować, ale to chyba nie o to chodzi. Galla - wydaje mi się, że Ty powinnaś podjąć decyzję.
kristinbb pisze:Zmysł pisze:Nie zgłaszałem budowlańców na luty, ale wyprzedziłem już ewentualne powtórne głosowanie styczniowe. Jakakolwiek będzie decyzja(losowanie, głosują jeszcze raz wszyscy, głosują tylko ci, którzy nie głosowali na dwie wygrane kandydatury) mój głos jest na budowlańców. Zrobiłem to, gdyż wydaje mi się, że chyba należy to jak najszybciej rozstrzygnąć, kasa potrzebna jest wszędzie. Oczywiście, możemy jeszcze sobie podywagować, ale to chyba nie o to chodzi. Galla - wydaje mi się, że Ty powinnaś podjąć decyzję.
Już w styczniu nie głosowali wszyscy, bo mieli własne powody.
Chcesz stworzyć precedens ,
że głosowanie można w każdej chwili powtórzyć
albo ciagnąć w nieskończoność??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 292 gości