Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 13, 2006 0:42

ten wielki zamaszysty miaukun :wink: ?

Czekuniu, ja to właśnie za spaniem w Twoim łóżku z Tobą na poduszce najbardziej już tęsknię :oops: no wiem, że Wielbłąd zwierz duży i bezczelny, pakuje się wszędzie z kopytami :wink: - ale jak mieszka 379 kilometrów od Ciebie, to co ma zrobić... :wink: ?
koniecznie powiedz Julce, że pysznie gotuje :lol: zupełnie samodzielnie to wszystko dla nas przygotowała czy Ciocia Agnes coś pomogła :wink: ?
pewien dwuletni marmurek do adopcji :wink: liże tu sobie koło mojej ręki prawą tylną nogę i każe Cię pozdrowić od Juliana :wink:
: no nie znam jej, fakt -ale jak taka wyjątkowa... :wink:

dobranoc, Czarny Kocie
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 13, 2006 6:54

agnes_czy pisze:Pewnie nie uwierzycie, że Diego Wielki Ciumkacz przychodzi co wieczór possać sobie paluszka (mojego) :lol:

Uwierzę :lol: , jestem ciumkana przez dwóch kocich macho - Boniaczka i Azora, Azik ostatnio w nocy siedzi mi nad głową i liże włosy 8O , oszalał :lol: .
pixie65 pisze: Powiem szczerze, że osobiście mam pewien niedosyt w kwestii dopieszczania Krokodyli i Tygrysów

Ja też :D , nawet nie pewien :wink: .
Dzień minął i to jest najważniejsze.. Jak się okazało żeby zostać przyjętym na onkologię trzeba mieć kawał zdrowia 8O , samych ankiet do wypełnienia jest chyba z dziesięć, no nic , zobaczymy co dalej będzie :roll: ... Dzięki Danuś że pamiętasz :king:.

Obudziłaś się już Królewno? Czekunia nie trzeba było się tak przemęczać, Ciotki przyjechały dla samej Ciebie Słoneczko :love:, przesiedziałyby i na głodno :wink: , tak nas ugościłaś że do tej pory pamiętamy te smakołyki.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro gru 13, 2006 13:32

Czekusiu widzisz Ciotki już od rana pilnują wątku :wink:
Tak trzymać Ciotuchny :ok:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro gru 13, 2006 22:27

w nocy też pamiętają :lol:
a tak naprawdę to chodzi o to, że zawsze mają nadzieję natknąć się na nowe fotki Królewny :oops: :wink:
Czekuniu, u Was też taka mroźna chlapa :evil: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw gru 14, 2006 6:50

Czekunia!! Witaj Królewno :D .

Wielbłądzio pisze:(...)a tak naprawdę to chodzi o to, że zawsze mają nadzieję natknąć się na nowe fotki Królewny

Nie chciałam mówić wprost.... ale chyba faktycznie o to chodzi :wink: :lol: .

Pączusiu cały czas myślę o Tobie :love:.
Obrazek

gattara

Post » Czw gru 14, 2006 9:40

Widzisz Czekusiu - chcemy zdjęć :!: (oczywiście twoich) :D :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt gru 15, 2006 0:06

Tygrysów i Krokodyli też mogą być :wink:
a tak w ogóle: to czy to zostało sprecyzowane, kto w towarzystwie jest tygrysem, a kto krokodylem :wink: ? że np. pasiaste to tygrysy, a krokodyle reszta? czy może każde po trochu jest i krokodylem i tygrysem :wink: ? bo co jak co, ale taka Julka to mi na krokodyla nie wygląda :wink: no albo Marylin :lol:
Czekusia, Ty ciągle śpisz w tej przytulnej żółtej pościółce? tak się zaspałaś, że nie piszesz do nas, nie robisz sobie nowych fotek, a my tu czekamy... albo dzielnie pomagasz Agnes w sprzątaniu, tym razem już przedświątecznym, i obie nie macie kiedy do nas skrobnąć... :( :wink:
Ciotka W. melduje, że nowe myszki dziś zakupione :lol: postaram się wysłać przed świętami, żebyś miała czym poczęstować Tygrysy pod choinką :wink: ale bardzo Cię proszę, nie warcz na Diegusia i go nie bij, to taki przeuroczy kocurzysko :love:

Wielbłądzio

Post » Pt gru 15, 2006 4:23

W żółtym nie śpię, bo mi w różowym bardziej do pyszczka :wink:
A zresztą żółte na Ciocię czeka.
Zdjęcia nie bardzo, dni takie krótkie, że zanim Duża z pracy wróci to już ciemno.

ObrazekObrazekObrazek

A tu- prosę bardzo: Krokodyl Albinos:
Obrazek

Klucha szyje firanki:
ObrazekObrazek

I uśmiech Kluchy na dobranoc:
Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt gru 15, 2006 7:04

Czekoladka pisze:Zdjęcia nie bardzo

Zdjecia są jak najbardziej "bardzo" dobre :lol: . Czekuniu wyszłaś pięknie :love:. Przecież wiesz że Ciotkom zawsze podobasz sie najbardziej :1luvu:
Obrazek
Ten uśmiech też boski :lol: , można się zatracić :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Pt gru 15, 2006 12:25

Ty już nam nie czaruj Czekunia, że zdjęcia i Ty na zdjęciach jesteście 'nie bardzo' :wink: przyznam, zdradziłam, przez dwa dni miałam na pulpicie Szalotkę, ale przed chwilką wzięłam sobie to środkowe... :1luvu: żebyś Ty wiedziała, jak ja bym przyjechała do tej Twojej pościółki choćby dziś...

Wielbłądzio

Post » Sob gru 16, 2006 6:48

Witaj Słoneczko!! Chciałam się tylko przywitać Maleńka :love:.
Trzymaj pazurki za Biedroneczkę, ona też tyle w życiu przeszła, trzymaj mocno...
Obrazek

gattara

Post » Sob gru 16, 2006 12:01

nie uwierzysz, Kultowy Czarny Kocie :wink: ...
Julian wciął zasilacz po raz czwarty :twisted: :twisted: :twisted: tym razem był już kilkuwarstwowo owinięty taśmą izolacyjną i utknięty pod drukarkę :roll: ale jak widać: co to dla Juliana 8O :twisted: normalnie bym mu z d... zdarła ten marmurkowy futrzak :twisted: :twisted: :twisted:
niedosyć, że małe, wymagające kociaki, że 12 kotów na utrzymaniu, że z Ropuniem niedobrze ( :( od wczoraj nie je, markotny jakiś, sama już nie wiem, czy znów mam biec do weta... niby Ropciowi jednodniowe niejedzenie nie zaszkodzi - ale co się dzieje...?), że nie mam za co kupić świątecznych prezentów... chyba zarzucę wegetarianizm i upiekę go sobie na Święta - i jeść co będzie i zniszczenia się skończą :twisted: :!: :!: :!:
także Królewno kochana rzeszowska :wink: , znów jestem odcięta diabli wiedzą do kiedy, ja nawet nie mam kiedy za tym wszystkim biegać :twisted: :twisted: :twisted: ale nie martw się, nie zapomnę o Tobie :1luvu:
masz jakiś pomysł Czekuniu, co zrobić z Julianem :twisted: ?

Wielbłądzio

Post » Nie gru 17, 2006 7:23

Czekunia na czwartej stronie :!: Tak nie może być!!
Cześć Słoneczko moje :love:. Jak się masz moja piękna? Miziam baardzo mocno!!

Wielbłądziu, nie jedz Juliana :wink: , jest duże prawdopodobieństwo że może Ci zaszkodzić :lol: . Tak swoją drogą może sprawisz sobie rolety i będziesz na czas nieobecności zasuwać kompa, najwyżej Julek nadkąsiłby roletę. Znajoma ma coś takiego zamontowane przy biurku, zasuwa i ma spokój.
Za Ropcia :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Nie gru 17, 2006 8:57

gattara pisze:Czekunia na czwartej stronie :!: Tak nie może być!!
Cześć Słoneczko moje :love:. Jak się masz moja piękna? Miziam baardzo mocno!!

Wielbłądziu, nie jedz Juliana :wink: , jest duże prawdopodobieństwo że może Ci zaszkodzić :lol: . Tak swoją drogą może sprawisz sobie rolety i będziesz na czas nieobecności zasuwać kompa, najwyżej Julek nadkąsiłby roletę. Znajoma ma coś takiego zamontowane przy biurku, zasuwa i ma spokój.
Za Ropcia :ok: :ok:

Obawiam sie, że byłaby to kolejna droga zabawka dla Wielbłądziowej bandy :roll: Qrcze, sama mam ciągły problem z kabelkami, jak nie od komputera to od telefonu. Jak ktoś ma jakiś patent to niech go szybciutko ogłosi.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie gru 17, 2006 11:34

Puścić wszystkie kable w zbrojonych rurach, albo ustalić Strefę Wolną Od Kotów....
Ja sama nienawidzę plątaniny kabli i utykam je jak mogę, moje Kociejstwo natomiast kompletnie się nimi nie interesuje...

Aaaaaaaaaaa, Czekunia! Dzień dobry kochane Słoneczko :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]