rozmawiałam wczoraj z p. Hanką, oczekuje waszej wizyty z niecierpliwością Bardzo też prosiła, aby jak najwięcej gazet przywieźć...
W przyszłym tygodniu dwie koteczki będą sterylizowane, mam nadzieję, że znajdą się jakieś zaskórniaki na ten cel? Aniu - przejrzyj proszę finanse, od nas już przelałam pieniążki, powinny być jutro na koncie.
Hej! Będę u pani Hanki w poniedziałek, jedziemy z kotką na ciachanie. Będę miała trochę gazet, mleka, płatków ryżowych i puszek. Jesli ktoś chciał by coś jeszcze podrzucić - mogę odebrać w sobotę albo niedzielę
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...
Powinnam dodać, że do mojego bagażnika dorzuciła się Guśka, pani Basia, Kropka - moja osobista rodzina i Jolanta z Jerzym występujący jako J&J , którzy przekazują 50zł polskich jako przyszli sponsorzy kota x ( wybraniec zostanie wskazany po wizycie jak napstrykam zdjęć, będzie dotowany co miesiąc dożywotnio)
jeszcze dzisiaj zbiorę resztki gazet w pracy, po piątkowej porannej lekturze )
wspaniałe wieści tyle dobra, a i jakiś szczęśliwiec będzie miał wirtualnego opiekuna, brak mi słów, jesteście Wspaniale, że mukki może zawieźć p. Hankę i koteczkę do lecznicy, to dla p. Hanki ogromna pomoc.
OT - mukki a może odbierzesz ode mnie serwetę i przy okazji wybierzesz jakiś wzór na te mniejsze