kocka pisze:odchudzanie!!! Przybij piątkę Moris,już sie z Tobą jednoczę w niedoli- odchudzany Kminek
tiaa, a jak Ci idzie -kto by pomyśłał,że niby w tym domu, co go wreszcie mam, koty odchudzają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocka pisze:odchudzanie!!! Przybij piątkę Moris,już sie z Tobą jednoczę w niedoli- odchudzany Kminek
czarno-czarni pisze:przeczytałam w tytule wątku "Moris mały gość niedzielny" heheheh
alessandra pisze:kocka pisze:odchudzanie!!! Przybij piątkę Moris,już sie z Tobą jednoczę w niedoli- odchudzany Kminek
tiaa, a jak Ci idzie -kto by pomyśłał,że niby w tym domu, co go wreszcie mam, koty odchudzająbjedny Moris
, biedny Kminek
,Ty masz gorzej, bo jeszcze ciacha pieką pod noskiem i tortury robią
![]()
kocka pisze:alessandra pisze:kocka pisze:odchudzanie!!! Przybij piątkę Moris,już sie z Tobą jednoczę w niedoli- odchudzany Kminek
tiaa, a jak Ci idzie -kto by pomyśłał,że niby w tym domu, co go wreszcie mam, koty odchudzająbjedny Moris
, biedny Kminek
,Ty masz gorzej, bo jeszcze ciacha pieką pod noskiem i tortury robią
![]()
nie idzie w ogole , moze puchne z glodu, albo waga sie popsula , czy jadlem duzo czy jem malo jestem jak rtęć , zawsze przyjmuje ksztalt kuli
Katia K. pisze:Jeden z zamierzchłych TŻów mawiał, że trzeba dbać o linię, by była gruba i wyrazista... A to jedno muszę mu przyznać, że niegłupi był.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, kasiek1510 i 64 gości