Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 07, 2013 21:45 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

przez pierwszy tydzień ja zamęczam ds :ryk: ale przy adopcji Toro się zgraliśmy :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 07, 2013 21:47 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

To dobry znak. :ok:
Będzie dobrze - zwierzaki wyczuwają gdzie będzie im dobrze :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob wrz 07, 2013 22:32 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

powinnam iść spać ,zeszłej nocy spałam z przerwami ok. 3 godz. wstałam o świcie i tak się kolebie zamiast grzać podusie .
Jeszcze jedno karmienie i wtedy skoczę pod kołderkę.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 07, 2013 22:39 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Śliczna dzieciarnia i jej psi opiekunowie. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 07, 2013 22:41 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Nie wiadomo które ładniejsze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob wrz 07, 2013 22:41 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

bierzcie kochani ,bierzcie :D
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 07, 2013 22:43 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ja już u siebie na wątku pisałam o czym marzę a wtedy wszystkie twoje dzieciaki biorę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 08, 2013 5:59 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

pozdrowionka od siostrzyczek-Fredzi i Patyczaka w skrócie nazywanego Pati.
Psina jest juz 2 tygodnie a żadne imie nie przypasowało tak jak Patyczak.No więc Pati bedzie inaczej nie idzie. :D
Ulubienica wszystkich,z sasiadami łacznie.
Stróżuje przy płocie dzielnie,nie wchodzić bo zagryza naśmierć.Wczoraj śmiertelnie wystraszyła listonosza i panów od zmiany licznika.
Wszystkim mówię,ze Pati to kaukaz miniaturowy-wersja drapieżna.
Fredzia "paczy" na to wszystko z politowaniem i z góry.
Pati ,po pracowitym dniu,wyzywania zza płotu wszystkiego co podleci,zjada tak z osiem porcji jedzenia i daje nura pod kołdrę,gdzie śpi jak zabita do rana, a od rana dawaj wyzywać.
Szczęsliwa jest, to widać.
A wszystko dzięki Dorotce. :D
Acha obie z Fredzią strasznie uragajom dzikom. Pati chce zagryżć oczywiście. Dziki zachowuja kamienna twarz pokerzysty i śmierdza sobie na podjeżdzie bez kompleksów.
Sztuk ze 30.Co wieczór jazda z dzikami. :?

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Nie wrz 08, 2013 7:22 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu cudne te Twoje Futerka :) nie wiem czy uda mi się dojechać dzisiaj z tym koszem, ale i tak jakbym była to zostawię pod drzwiami bo nie chcę rozsiewać bakterii :wink: ale wszystko wskazuje na to że dzisiaj nie dotrę, może którego dnia z rana przed pracą mi się uda, Dorciu dam znać.
Dzisiaj kończy się licytacja złotego serduszka na bazarku - przewiduję ostrą rywalizację :D
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie wrz 08, 2013 7:23 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Zaprawdę powiadam wam, że śliczne te maluchy są ... wszystkie :love:

Dorotko masz pw :1luvu:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie wrz 08, 2013 9:09 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam kochani :D Toro w dobrej kondycji i w miarę spokojnie ,będzie dobrze :ok: po 11 pańciostwo przyjeżdżają pdpisać umowę.
Oczywiście poród był trudny ,a dzieciątko ur. się wytęsknione i upragnione więc spania nie było ,bo czy oddycha ? tak tam cicho ..a może pić ? więc strzykawką bo sam jeszcze nie chce :cry: siusiu ? o świcie ...i jeszcze raz i jescze raz,.... :1luvu: jak dobrze to wszystko znam :mrgreen:
troszkę mi smutno bo wiem że u ulv. miałby dobrze ,ale tu mam go pod nosem :oops:
Pan Mariusz prowadzi joge z ludzmi autystycznymi i zespołem Aspergera .
Oboje są bardzo czuli i delikatni ...no kurcze lubię ich 8)
Serniczku ,to dla mnie wielka radość czytać o poczynaniach tego brytana :ryk: ale pięknie proszę o fooooooooooooooooooooooooooootki :D
Nie miałam żadnych wątpliwości że psica trafi do psiego raju :1luvu:

Pamiętajcie proszę że psiego raju szuka również oczywiście tu na ziemi cudna yorczka ,5l. rodowodowa ,o cudownym charakterze.

Jestem jak rozdeptany kapeć ,kawa mnie nie usza ,łóżko wciąga ..a ja nie mogę się walnąć tylko muszę gnać do weta z oseskami.
Potem tyle do zrobienia .... :roll:

kaja888 ,kuruj się :ok:

Ewa L. lecę docztać ,tak dawno nigdzie nie zaglądałam .. :oops:

Kotinko :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 08, 2013 9:27 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Cudne
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie wrz 08, 2013 9:31 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Znalazłam czego nie mogłaś znaleźć i jest w ostatnim poście. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 08, 2013 10:05 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu wszystko wskazuje na t,o że kosz podrzucę Ci jutro pomiędzy 6.30 a 7.00 i wyślę smsa żebyś zabrała spod drzwi :) jutro wybieram się do pracy mam nadzieję, że ozdrowieję do jutra :)
Dorciu ja się zastanawiam jak Ty to robisz że wynajdujesz takie cudne domki :?: a przez to nowych super znajomych :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie wrz 08, 2013 10:31 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ewa ... :twisted: bierz kotka ,bierz ..dowiozę :twisted:

Elu ,ciesza takie domki ,z niektórymi jestem w wielkiej przyjaźni co bardzo sobie cenię .
I oby tak dalej.
Ja myślę że gdyby Pola trafiła do mnie tez byłą by już w domku ,ale ja naprawde nie mogłam jejwziąśc ,za duża do moich malizn i bardzo bym sie bała. :oops: :cry:

Lumpeczek zrobił piekną kupę do kuwety :dance: :dance2: a kręcił się po katach ,a kręcił :twisted: wziełam na ręce ,zaniosłam do kuwety i oooo jak tu miło ,i sruuuuuuuuuu :ok:
wczoraj zrobił na dywanik pod drzwiami .
Lepsze to niz jakis kąt :wink:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]