DT u Hani, czyli nasze Felviki+ Wojtuś[*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 10, 2014 22:50 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Maniek i Maksio :ok: :ok: :ok: :ok:
:mrgreen: moje działkowe

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lut 10, 2014 22:51 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Super! :ok: :ok: :ok:

I za dziewczynki :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lut 10, 2014 23:15 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

iwona66 pisze:Maniek i Maksio :ok: :ok: :ok: :ok:
:mrgreen: moje działkowe

a Twoje, Twoje :ryk:

Zapomniałam jeszcze napisać, że wczoraj byłam u Maciusia i Orange/Kizuni.
Kociska wielkie, sierść błyszcząca, pełne energii i radości :ok:
Panu wchodzą na głowę, Maciek ma nogi Pana na wyłączność, szaleją i zrzucają różne rzeczy z półek i ganiają się po całym mieszkaniu :ryk:
Dwa szczęśliwe futra :1luvu:

Dostałam też wiadomość z Domu mojego kochanego Tolusia (brata Tysi i Tosi) i Syczka/Juniorka.
Chłopaki też rosną i rozrabiają. Tolek kocha Tatusia, a Juniorek Mamusię :lol:
U nas Juniorek nie dawał się prawie dotykać i był mocno wystraszonym kotkiem, a teraz to mega przytulaka i miziak :1luvu: Chodzi za swoją Dużą jak psiak i kocha Ją całym sercem :kotek:

To są momenty, które pokazują sens tego co robimy i pozwalają zapomnieć o tym co zniechęca :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto lut 11, 2014 10:41 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Maniek całkiem śmiało zrobił dziś w nocy rekonesans po mieszkaniu, a Maksio nieśmiało za nim podążał. Jesteśmy z moją partnerką nieco niewyspani bowiem większość nocy nasłuchiwaliśmy odgłosów z mieszkania albo chichraliśmy się pod kołdrą gdy przyszły nas podglądać :D

adam.g

Od: Wto lut 11, 2014 10:20

Post » Wto lut 11, 2014 13:02 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

opis przepiękny :mrgreen:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lut 11, 2014 14:57 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Witaj Adamie, fajnie że się tu odezwałeś :D
Wierzę, ze koci chłopcy szybko poczują się u Was dobrze i zaczną łobuzować, a wtedy tv nie będzie Wam potrzebne :ryk:
Ściskam kciuki, żeby to nastąpiło jak najszybciej :ok:

Tepsia i Tysia czują się chyba dobrze, jedzą i nie widzę żeby coś się działo niepokojącego.
Teraz wszyscy śpią.
A tak wyglądał odbiór techniczny paczki ze żwirem i jedzonkiem kocim :ryk:

Obrazek
Obrazek

Hania66

Post » Wto lut 11, 2014 15:16 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Serce rośnie :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lut 11, 2014 15:18 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Buras z taśmą :ryk: "Sztandar wyprowadzić " :lol: :lol:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Wto lut 11, 2014 21:14 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Ten buras z taśmą to Lepuś z Grzybków :D

Na razie wszyscy jedzą i nic nie wskazuje na jakieś złe samopoczucie i oby tak dalej :!:

A przed chwilą dostałam sesję zdjęciową z Domku Maciusia i Orange/Kizuni.
Dzieciaki dostały dzisiaj wypasiony drapak duży i drugi mniejszy i właśnie nowości testują:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jakby to powiedzieć: źle to im nie jest :lol: :ok:

Hania66

Post » Śro lut 12, 2014 8:44 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro lut 12, 2014 8:57 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

No to zdrowia i kolejnych domków :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lut 12, 2014 11:52 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Kolejny dzień i noc z Mańkiem i Maksiem:

W ciągu dnia Maksiu zagalopował się do kuchni i spotkawszy tam moją uroczą partnerkę zabarykadował się w rogu pomieszczenia i leżał tam do mojego powrotu. Maniek zaś uparcie wycierał kurz pod łóżkiem. Potem, wieczorem, Maniek wpadł torpedą do salonu i stanął jak wryty zobaczywszy nas leżących na sofie. Zrobił leniwy rekonesans i poszedł po brata. Ku naszej wielkiej radości kociaki oblazły razem pokój i poszły dewastować kwiatki na oknie w kuchni. W nocy obudziło mnie coś uparcie depczące moją część kołdry. Koty coraz śmielej łaziły po nas po łóżku i w końcu zrobiły sobie karaoke. Gdy się poruszyłem hultaje pierzchły do kuchni, a my zamknęliśmy się w sypialni ;) Rano szukałem urwisów i nawet zdążyłem się zdenerwować bo nigdzie nie mogłem ich znaleźć. Ostatecznie zlokalizowałem obu na półce pod telewizorem. :)

adam.g

Od: Wto lut 11, 2014 10:20

Post » Śro lut 12, 2014 11:54 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

odwiedziłam pani wątek i widziałam już zdjątka naszych kotków. Och jak szybko pani działa.

Jestem zauroczona sposobem przedstawienia podopiecznych. Bardzo wzruszył mnie hołd złożony tym kociaczkom które już odeszły.....Czytając każde słowo nie da się nie odczuć ogromu miłości którą obdarza pani swoich milusińskich. Naprawdę godne podziwu

Izula68

Od: Śro lut 12, 2014 11:49

Post » Śro lut 12, 2014 12:55 Re: DT u Hani, czyli nasze Felviki+ reszta..Marunia[*]

Maciuś i Kizia są pod opieką mojego taty ale uuuwielbiam ich odwiedzać. Dotychczas kotki chowały sie po kątach zwłaszcza Maciuś . Zawsze odnajdywałam go w okolicy kaloryfera ( słodki piecuszek), Kizunia jakoś szybciej zaadoptowała nowe miejsce. Jako pierwsza odważniejsza dziewczynka zaczęła najpierw do mnie wychodzić ( ośmieliłam ją zwykłym ruchomym kawałkiem sznurka ). Widać damski głos i obcowanie z kobietą były jej potrzebne. Jest bardzo ciekawa świata i chętna do zabawy dlatego ta ciekawość zwyciężyła. Potem już były słodkie mizianki, mruczanki, tulanki. Tatę zaaakceptowała nieco później. Maciuś wolał obcować z nowym Pańciem mnie natomiast początkowo omijał. Cieszył mnie każdy nowy dzień kiedy razem czyniliśmy postępy w nawiązywaniu wzajemnych kontaktów. Nasza przyjaźń wreszcie zakwitła. Kotki są u Taty od 10 stycznia i Ja niestety nie codziennie u Taty mogę być ale tak naprawdę dopiero wczoraj z okazji zakupu nowych drapaków i zabawek była zabawa na całego. Wszelkie lody przełamane Kizia i co najważniejsze również Maciuś zaakceptowały nas oboje ostatecznie. Wreszcie jestem w pełni szczęśliwa. Trud i cierpliwość zostały nagrodzone. -)

Izula68

Od: Śro lut 12, 2014 11:49

[poprzednia][następna]