Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Lepek vel Ramzes zachorowalMiał kłopoty z wątroba i nerkami już wczesniej,ale się martwię,jedziemy dzisiaj do lekarza,sficowuje się mu siersc,normalnie kulki się robią,czesze ,ale jest cos nie tak,z pysia od wczoraj mu śmierdzi
chyba nerki...
jerzykowka pisze:Bożenko, z całych sił zaciskam kciuki za LepkaTrzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lidko, udostępniłam tę rudą biedęCzy wiemy coś więcej?
jerzykowka pisze:Bożenko, z całych sił zaciskam kciuki za LepkaTrzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lidko, udostępniłam tę rudą biedęCzy wiemy coś więcej?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Lepek vel Ramzes zachorowalMiał kłopoty z wątroba i nerkami już wczesniej,ale się martwię,jedziemy dzisiaj do lekarza,sficowuje się mu siersc,normalnie kulki się robią,czesze ,ale jest cos nie tak,z pysia od wczoraj mu śmierdzi
chyba nerki...
.AnnMarie. pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Lepek vel Ramzes zachorowalMiał kłopoty z wątroba i nerkami już wczesniej,ale się martwię,jedziemy dzisiaj do lekarza,sficowuje się mu siersc,normalnie kulki się robią,czesze ,ale jest cos nie tak,z pysia od wczoraj mu śmierdzi
chyba nerki...
I co z Lepinkiem? Zmartwiła mnie ta informacja. Od pierwszego wejrzenia jestem zakochana w Twoim kocie Bożenko... Daj proszę znać co z nim...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Murraynah, Silverblue i 71 gości