Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 12, 2013 14:03 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

A ja całe życie mieszkam pod 13 ... :wink:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 12, 2013 14:44 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

Lepek vel Ramzes zachorowal :( Miał kłopoty z wątroba i nerkami już wczesniej,ale się martwię,jedziemy dzisiaj do lekarza,sficowuje się mu siersc,normalnie kulki się robią,czesze ,ale jest cos nie tak,z pysia od wczoraj mu śmierdzi :( chyba nerki...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 12, 2013 14:55 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

BOZENAZWISNIEWA pisze:Lepek vel Ramzes zachorowal :( Miał kłopoty z wątroba i nerkami już wczesniej,ale się martwię,jedziemy dzisiaj do lekarza,sficowuje się mu siersc,normalnie kulki się robią,czesze ,ale jest cos nie tak,z pysia od wczoraj mu śmierdzi :( chyba nerki...

Trzymam :ok: oby było w miare dobrze...

lidka02

Post » Pt wrz 13, 2013 10:41 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

Bożenko, z całych sił zaciskam kciuki za Lepka :1luvu: Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lidko, udostępniłam tę rudą biedę :( Czy wiemy coś więcej?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 13, 2013 14:34 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

jerzykowka pisze:Bożenko, z całych sił zaciskam kciuki za Lepka :1luvu: Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na fb pisali że znalazł sie dla kotka domek zbieraja na transport :1luvu: :1luvu:

lidka02

Post » Sob wrz 14, 2013 19:18 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

może coś poradzicie na szybko:
viewtopic.php?f=1&t=156629
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 15, 2013 17:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

jerzykowka pisze:Bożenko, z całych sił zaciskam kciuki za Lepka :1luvu: Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruda bida trafiła do Iwony Adamowskiej tej co ma ode mnie dwa staruszki i bezłapka... :?

lidka02

Post » Nie wrz 15, 2013 21:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

BOZENAZWISNIEWA pisze:Lepek vel Ramzes zachorowal :( Miał kłopoty z wątroba i nerkami już wczesniej,ale się martwię,jedziemy dzisiaj do lekarza,sficowuje się mu siersc,normalnie kulki się robią,czesze ,ale jest cos nie tak,z pysia od wczoraj mu śmierdzi :( chyba nerki...

I co z Lepinkiem? Zmartwiła mnie ta informacja. Od pierwszego wejrzenia jestem zakochana w Twoim kocie Bożenko... Daj proszę znać co z nim...
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149299

ZABEZPIECZENIA OKIEN I BALKONÓW WARSZAWA I OKOLICE - POLECAM SERDECZNIE !!!
http://balkondlakota.cba.pl/

.AnnMarie.

Od: Nie wrz 23, 2012 21:10

Post » Nie wrz 15, 2013 22:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

A tak się niedzielnie bawi ślepaczek :)

Obrazek
Obrazek
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149299

ZABEZPIECZENIA OKIEN I BALKONÓW WARSZAWA I OKOLICE - POLECAM SERDECZNIE !!!
http://balkondlakota.cba.pl/

.AnnMarie.

Od: Nie wrz 23, 2012 21:10

Post » Nie wrz 15, 2013 23:20 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

.AnnMarie. pisze:

I co z Lepinkiem? Zmartwiła mnie ta informacja. Od pierwszego wejrzenia jestem zakochana w Twoim kocie Bożenko... Daj proszę znać co z nim...

Tak sobie,za wcześnie mówic ,ze dobrze.Wyniki o dziwio calkiem calkiem wyszły,parametry watrobwe podwyzszone,ale jest lepiej niz bylo,ciut z nerkami kłopot,ale tez nieźle,ale stan zapalny jest spory,strasznie wysokie OB.Na domiar tego Lepek jadac dostal ataku padaczki,bo zamknełam go w kontenerze.Nie wiem klautrofobie ma chyba...ale maz nie zgodizl się wieźc go na kolanach w kocu jak zawsze....mandatu nam jeszcze brakuje :( Z Lepkiem pojechal tez Antos,bo ma nowotwór ...za dwa koty ponad 400zl wydałam-chyba z tych długów to ja długo nie wyjdę :oops:
Trzeba było Lepkowi zeba usunac ,bo się ulamal.Za 2-3 tygodnie znowu wyniki trzeba zrobic.Wrócil biedulek do domu jest wystraszony calodobowym pobytem w lecznicy.Wystarczy,że uslyszy klapke od kontenerka i tak ucieka,że się obija o pzreszkody.Nim podejdzie do mnie to sie upewnia,czy go znowu gdzies nie zabiorę :( Jeść je,nie ma problemu,tak sobie zobaczyłam w ksiazeczke i Lepek juz prawie 10lat ma...młody nie jest...

tutaj znowu bida z nędzą:
viewtopic.php?f=13&t=156679
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 16, 2013 13:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

Dziewczyny, bardzo proszę - zerknijcie tutaj:

viewtopic.php?f=1&t=156566&p=10107544#p10107544

Pani zaopiekowała się po sąsiedzku "dziką" rodzinką (kotka i 5 malców), dokarmia, zrobiła jakieś schronienie, próbuje oswajać,
ale wszystkie kotki mają kk, oczka już zaczerwienione...

Próbuję coś tam doradzać, ale w temacie leczenia kk u dzikusków jestem cienka :|
Czy mógłby ktoś bardziej doświadczony coś jej podpowiedzieć :?:
Szkoda malców...
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pon wrz 16, 2013 13:36 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

Z ogromną radością przynosimy wieści na temat małej ślepej Laluni:

viewtopic.php?f=1&t=155905&p=10107566#p10107507

A tym tygodniu podejdę do doktora po fakturę. Wyszło trochę więcej niż 110zł, więc "górkę" ja dopłacę.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon wrz 16, 2013 13:54 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Uwaga: 13-go w piątek -Dzień Czarnego K

Zosik Droga, przeczytałam Twój wpis dotyczący Laluni i popłakałam się ze wzruszenia :oops:
Dziękujemy za tak wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla nowych Dużych panieneczki serdeczności i podziękowania :1luvu:
Oby wszystkie historie ślepaczkowe tak dobrze się kończyły :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]