Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 19:57 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Ale jak ma ruszyć w następnym tygodniu, przecież nie ma jeszcze na to pieniędzy :(
Nie ma nawet wykonawcy (chyba, że o czymś nie wiem).

Ja myślę, że pozwolenie to w końcu będzie, ale będzie to pozwolenie na budowę pomieszczenia gospodarczego.
Zwał jak zwał, byle było zgodne z planem budowy który mamy i żeby zamieszkały tam koty, a nie... szczotki i mopy :?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto paź 09, 2012 20:07 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Ale jak ma ruszyć w następnym tygodniu, przecież nie ma jeszcze na to pieniędzy :(
Nie ma nawet wykonawcy (chyba, że o czymś nie wiem).

Ja myślę, że pozwolenie to w końcu będzie, ale będzie to pozwolenie na budowę pomieszczenia gospodarczego.
Zwał jak zwał, byle było zgodne z planem budowy który mamy i żeby zamieszkały tam koty, a nie... szczotki i mopy :?

Julia kurcze tu nie ma czasu, pieniądze się znajdą a wykonawca poczeka, nie wiem czy jest czy nie ale czasu nie ma. Budowę trzeba rozpocząć, jutro z kontaktuje się z panią Lis.
joanna3113

Post » Śro paź 10, 2012 11:25 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Na razie wystawiłam dwie aukcje - później jeszcze je dostawię w innych kategoriach:
http://allegro.pl/cegielki-na-kwarantanne-dla-kotow-charytatywna-i2705170388.html
http://allegro.pl/cegielki-na-kwarantanne-dla-kotow-charytatywna-i2705190070.html

Jeśli mam coś w nich poprawić/dopisać/usunąć to proszę napiszcie co. W ciągu (chyba) 12h można dokonywać zmian w opisie aukcji.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 10, 2012 12:26 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Zbyt dużo tekstu, często zniechęca do czytania wszystkiego. Zabiegani ludzie chcą szybko dowiedzieć się o co chodzi, nie poświęcając swego cennego czasu na czytanie elaboratów.
Moim zdaniem napisałaś to dobrze i nie potrzebne są żadne zmiany :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro paź 10, 2012 12:35 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

:)
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 10, 2012 12:48 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt paź 12, 2012 12:48 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Cicho tu...
Joanno, rozmawiałaś z p.Lis?
Ja byłam dziś w UM, ale z p.Lis nie rozmawiałam. Poszłam do pani, która prowadzi stronę schroniska. Poprosiłam ją, żeby wydrukowała plakaty do powieszenia na sklepach zoologicznych, zamiast tych o zbiórce karmy (która skończyła się wczoraj). Wydrukowała bez problemu, nic nie wspominała o jakiś problemach z zezwoleniem, chociaż i ja tematu nie poruszałam. A może nic nie wie? :roll:

Niestety plakaty i ulotki będą w piątek... ale za tydzień. Ja co prawda wyrobiłam się w poniedziałek z puszczeniem maila z poprawkami do nich, ale już do druku w poniedziałek nie poszły. Pójdą więc dopiero w najbliższy poniedziałek, i wtedy do odbioru będę w piątek.
Strasznie to się wydłużyło :( :( :(

Mam materiał z radia, który był już emitowany (we wtorek chyba). Gadam tam jak potłuczona, i tak szybko, że sama się nie mogę zrozumieć (a Małżon mi mówi, że przecież mówię tak na co dzień 8O )
Nie wiem czy ten materiał pociąć i wstawić link, czy lepiej zostawić w spokoju. Nic tam właściwie z nowości nie ma...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt paź 12, 2012 15:13 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Zaglądam, ale nie bardzo wiem co napisać :?
Zaglądam też na allegro. Jest mało wyświetleń :?

Nic tam nie tnij, tylko dawaj link :mrgreen:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt paź 12, 2012 15:35 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Trochę ciachnęłam. Bo materiał był ogólnie o schroniskach. Zostawiłam nasze i wypowiedź pani z olsztyńskiego schroniska. Wszystkiego nie dało się wyciąć, bo się w ogóle kupy nie trzymało.

:oops: no to proszę: http://ia601502.us.archive.org/24/items/RaportSchroniskoDlaZwierzat/RadioOlsztyn-Raport-schroniskaDlaZwierzat.mp3

Tak sobie myślę, może wrzucić to do wydarzenia na FB?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt paź 12, 2012 17:44 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Cicho tu...
Joanno, rozmawiałaś z p.Lis?
Ja byłam dziś w UM, ale z p.Lis nie rozmawiałam. Poszłam do pani, która prowadzi stronę schroniska. Poprosiłam ją, żeby wydrukowała plakaty do powieszenia na sklepach zoologicznych, zamiast tych o zbiórce karmy (która skończyła się wczoraj). Wydrukowała bez problemu, nic nie wspominała o jakiś problemach z zezwoleniem, chociaż i ja tematu nie poruszałam. A może nic nie wie? :roll:

Niestety plakaty i ulotki będą w piątek... ale za tydzień. Ja co prawda wyrobiłam się w poniedziałek z puszczeniem maila z poprawkami do nich, ale już do druku w poniedziałek nie poszły. Pójdą więc dopiero w najbliższy poniedziałek, i wtedy do odbioru będę w piątek.
Strasznie to się wydłużyło :( :( :(

Mam materiał z radia, który był już emitowany (we wtorek chyba). Gadam tam jak potłuczona, i tak szybko, że sama się nie mogę zrozumieć (a Małżon mi mówi, że przecież mówię tak na co dzień 8O )
Nie wiem czy ten materiał pociąć i wstawić link, czy lepiej zostawić w spokoju. Nic tam właściwie z nowości nie ma...

Niestety do pani Lis nie można się dodzwonić, pani ewa była dwa razy w Urzędzie i też jej nie zastała. W poniedziałek będę miała wolne to podejdę do Urzędu. Pani Ania znalazła wykonawcę jeżeli dogada się z panią Lis, to w końcu cos ruszy. W poniedziałek postaram się ustalić ile pieniędzy wpłynęło i czy sa jakieś materiały.
joanna3113

Post » Pt paź 12, 2012 17:50 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Z materiałów to są 3 okna (dopiero w produkcji) i 2 drzwi. Poza tym euromix da coś na pewno, ale właściciel jest zapracowany i nie ma czasu na razie określić co konkretnie da (jakie materiały i ile).
Nie sądzę, żeby w urzędzie załatwili jakieś materiały, zwłaszcza, że dziś pani z UM powiedziała, że zastanowi się i podeśle mi jakieś hurtownie, do których można się zgłosić po materiały :?

Mam wrażenie (choć bardzo bym chciała się mylić), że UM to za specjalnie nic nie robi w tej sprawie.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt paź 12, 2012 18:07 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Z materiałów to są 3 okna (dopiero w produkcji) i 2 drzwi. Poza tym euromix da coś na pewno, ale właściciel jest zapracowany i nie ma czasu na razie określić co konkretnie da (jakie materiały i ile).
Nie sądzę, żeby w urzędzie załatwili jakieś materiały, zwłaszcza, że dziś pani z UM powiedziała, że zastanowi się i podeśle mi jakieś hurtownie, do których można się zgłosić po materiały :?

Mam wrażenie (choć bardzo bym chciała się mylić), że UM to za specjalnie nic nie robi w tej sprawie.

Mam podobne wrażenie :evil: a my zrobimy i tak zbudujemy pomieszczenia dla kotów. :ok:
joanna3113

Post » Pt paź 12, 2012 18:10 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Dziewczyny tylko nie rezygnujcie :P Musimy wierzyć, że się uda :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt paź 12, 2012 18:11 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

joanna3113 pisze:a my zrobimy i tak zbudujemy pomieszczenia dla kotów. :ok:

:ok: :ok: :ok:

Przesłuchałyście materiał z RO? Myślicie, że wstawiać go do wydarzenia na FB?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt paź 12, 2012 18:18 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

alab108 pisze:Dziewczyny tylko nie rezygnujcie :P Musimy wierzyć, że się uda :ok:

Alu no co Ty, ja w poniedziałek maszeruje do Urzędu, prawdopodobnie pani Ania z mężę spotkają się w poniedziałek z panią Lis, mnie tylko denerwuje, że to tak długo trwa.
joanna3113

[poprzednia][następna]