BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 07, 2012 14:51 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Broszka ,kiedy można wpaść na konsumpcje ,ja po drodze do ciebie mam 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 07, 2012 14:57 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Po drodze? 8O
Do mnie nikt nie ma po drodze, mieszkam na końcu swiata :mrgreen:
A gdzie się wybierasz w moje okolice?
Zapraszam na placek ze śliwkami albo lody z konfiturą :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt wrz 07, 2012 14:59 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

ja łasuch jestem ,jak ładnie pachnie to wszędziej mi po drodze...wirtualnie :mrgreen: i bardzo żałuję że tylko tak ,placek ,lody o matulu :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 07, 2012 15:41 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

zbieram sie do pracy ,pada ,nie chce mi się wyjść :oops:
obiecuje sobie że jutro wyleżę się,nie wstając
no chyba żebym wstała :mrgreen:
Tuliś rzadka kupa ,powrót wroga :?: :? byle nie ,już nie...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 07, 2012 21:33 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dobry wieczór :kotek:
BB zaczyna się nie śmiało bawić :D
dziewczyny(psie) zrobiło mi wielką niespodziankę ,nie nalały i kupska nie było ,a przed wyjściem do pracy nie chciały iść na dwór bo padało :twisted:
czuje taką wielką ulgę że już jestem w domu ,że nigdzie jutro nie lezę ,odpoczywam ,zbieram gnaty do kupy i śpię ,.
ciekawe czy moje plany o wielkim lenistwie wypalą? 8)
Jeszcze muszę koty na dworzu nakarmić .
Jestem zwyczajnie zmęczona :oops:
a w tygodniu szykuje mi się wypad po psy...
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 08, 2012 8:55 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Witam jak zwykle niewyspana ,ale wierzcie nie wierzcie w takiej ciasnocie nie idzie spać :crying: zero ruchu i w dodatku one jak grzejniki ,nago i tak za gorąco :twisted:
chętnie bym skórę zdjęła ale się nie da :|
Jestem udupiona na amen Obrazek
Rudzielce mają sranie ,nie wiem czy po surowym czy nawrót ...
normalnie kamień do szyi i do Wisły :?
Smoku jakis smutniejszy ,Dyzio ma problemy z okiem ,dostaje Gentamecynę i Difadol...
w dodatku Gadzina przed snem przyniósł wielkiego Kebaba i ja świnia go z żarłam Obrazek

Sąsiad robi remont ,wystawił rozsuwane drzwi ,więc je zgarnęłam :oops: i to samo zrobię z dywanem ,tylko gdzie go prac?
ten dywan jest piękny i bardzo zadbany ale uprać trzeba.
czekam może coś jeszcze wystawią oczwiście powiedziałam im żeby mnie sie pytali przed wyciepaniem :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 08, 2012 10:36 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorciu, normalnie strach zaglądać na twój wątek, jak nie kichanie, to sranie, albo chociaż chore oko :?
Siły życzę :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob wrz 08, 2012 11:47 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Zdrówka dla koteczków :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob wrz 08, 2012 12:16 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Wszystkiego Najlepszego Dorotko zyczy gapowaty jak zwykle Sernik z Fifi i Fredzią :flowerkitty:
Serniczek

Post » Sob wrz 08, 2012 12:54 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Sernik :1luvu:

Bazyliszkowa pisze:Dorciu, normalnie strach zaglądać na twój wątek, jak nie kichanie, to sranie, albo chociaż chore oko :?
Siły życzę :ok: :ok: :ok:

jak zabieram się za pisanie to też mi nie halo... :|
już było wszystko ok.
parę dni
widać o parę za długo.
ale nic nie robimy czekamy na efekty tz. że organizmy same się będą broniły.
wspomagacze dostają.
a ja dostałam słoik miodu z prywatnej mniodziarni :mrgreen:

Jeszcze nie byłam u weta. nie chciało mi się zada posadzić na rowerze :oops: ale czas się już zbierać .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 08, 2012 15:01 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Wczoraj wieczorem napisałam i w trakcie wysyłania straciłam internet :(
A dzisiaj pozdrawiam z Lublina slonecznego ale jest chłodny wiaterek

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 08, 2012 16:13 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Elu ,mi też dziś kiepsko chodzi net ,rano nie mogłam otworzyć ,potem mulił ,teraz jako tako .
Blusinek jutro ostatni zastrzyk :kotek:
BB też nie źle się czuje :piwa: właśnie próbuje pozbyć się szwów :twisted:

Kropcia okupuje hamak i tak sobie myślę że drapak mógłby składać się z samych hamaków :mrgreen:

ja czekam na dogodną chwilę żeby się położyć pewnie nadejdzie ta chwila przed lub po północy :mrgreen:

mam smaka na kaczkę z jabłkami ,taką maminą ,mięciutką ,aromatyczną....mniamniam
zdrowiej będzie jak śliweczek pojem :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 08, 2012 19:40 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 08, 2012 20:53 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

:1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob wrz 08, 2012 21:17 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Jejuuuu! :1luvu: No normalnie , no :1luvu: Blusia ma prążki czy to fałdki ? Czy ja tak widzę ? I co ona mu robi , temu rudemu ? :lol:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]