Wstawiam na prośbę Kamili, niestety mod nie przepuścił jej posta i od razu zbanował
Mam na imię Kamila i prowadzę stronę
www.przygarnijkota.pl. Poza ogłoszeniami w Internecie - drukuję również i roznoszę ulotki w sprawie adopcji kotów po moim osiedlu (wrzucam do skrzynek pocztowych).
W związku z tym, wpadłam wczoraj na pomysł, by nawiązać współprace z drukarnią lub drukarniami, by mi drukowały za darmo ulotki, w zamian za to, że na odwrocie ulotki będzie umieszczona reklama ich firmy.
Dlatego mam do Was pytanie: kto byłyby chętny do wzięcia udziału w takiej akcji? (czyli do roznoszenia ulotek, głównie wrzucanie do skrzynek pocztowych, zostawianie w zakładach pracy, sklepach, gdzie tylko się da).
Już mam pierwszy odzew od drukarni, ale zwykle chcą mieć obskoczony tylko dany rejon (nie jest im obojętnie gdzie będą ich ulotki roznoszone). Dlatego proszę o jak najszybsze info od Was, gdyż muszę wiedzieć jakie rejony mogę zaoferować firmom, gdyż sama całego Wrocławia nie oblecę.
Jeszcze nie wiem jaka to będzie ilość ulotek, ani jak często będą drukowane. Wiem, że ma to być całoroczna, stała współpraca, a nie jednorazowy wydruk.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt mejlowy (
przygarnijkota@gmail.com) z informacją: imię i nazwisko oraz rejon roznoszenia ulotek.
Pozdrawiam
Kamila