KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2011 22:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:Michałowa wchrzaniała mrucząc i barankując, więc jak możecie to podkarmiajcie ją kurczaczkiem bo mokrego to ona nie za bardzo.

Wybredna bestia......
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Wto lis 22, 2011 22:27 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

a kto by nie lubił świeżych piersi :wink:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto lis 22, 2011 22:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

The Szops pisze:a kto by nie lubił świeżych piersi :wink:

hehehe...dobre
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 22:30 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Co do reszty brygady z kwarantanny to:
Sabinka lepsze te oczka, ale daleko jeszcze do ok. Ma apetyt i szleje jak by miała ogien w doupie jak to mawia Piotr :ryk:
Mały Kolombo słodki i zarłoczny, koupy niestety nie było :? za to do michy rzuca się jak by nie jadł tydzień, a brzuchol wielki jak balonik. tak sobie pomyślałam że do mokrego dodam mu parafinkę nalepszy poślizg dla robali, co też zrobiłam a on wylizał miskę do czysta.
Paulisia znowu troszkę lewe oko mruzyła, ale apetyt ok. to ona przed oddaniem do domu idzie na sterylkę :?:
A najbardziej z całej kwarantanny zadziwia Inka- ta mała wsza jest wszędzie pierwsza, szczególnie do michy :ryk: Nic sobie nie robi z innych kotów nawet tych największych. rozrabia i wariuje że napatrzeć się nie da. Cudna jest i przebojowa.

A Longer nie wiem czemu ale nadal gnębi Mańkę. mańka najchętniej nie schodziła by ze stołu i okupuje miejsce przy lodóweczce, ale i tam Longer ją od czasu do czasu przegoni.
Dzisiaj nawet widziałam jak mania poddańczo kładła się w ataku na plecki i uszka po sobie.
Biedna to kocinka a taka fajna się zrobiła, myziasta i mrucząca.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 22, 2011 22:32 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:Sabinka lepsze te oczka, ale daleko jeszcze do ok. Ma apetyt i szleje jak by miała ogien w doupie jak to mawia Piotr :ryk:
.

Ja tak brzydko nie mówię :oops:
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 22:33 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

wolontariusz pisze:The Szops napisał(a):
a kto by nie lubił świeżych piersi

hehehe...dobre

No chłopaki z NND dobrze że nie piszecie że kto by nie lubiał MŁODYCH piersi :ryk:
Może to i fakt że każdy lubi świerze piersi - tyle że Michałowa to babecka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lis 22, 2011 22:37 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Wiesławie , Wiesławie chłopaku z NND dawaj zdjęcia nowej schroniskowej ścianki boksowej bo widziałam zdjęcia i jest superaśnie :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lis 22, 2011 22:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:

hehehe...dobre

No chłopaki z NND dobrze że nie piszecie że kto by nie lubiał MŁODYCH piersi :ryk:
Może to i fakt że każdy lubi świerze piersi - tyle że Michałowa to babecka :mrgreen:

i ja też babeczka :roll:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto lis 22, 2011 22:47 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

The Szops pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:

hehehe...dobre

i ja też babeczka :roll:

E no żoneczko :ryk: a ja myslałam że ty juz dawno chrapiesz a ARO tu jakoweś marzenia o świerzych pierwsiach z piotrem roztacza :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lis 22, 2011 22:54 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kropeczka13 pisze:Kolombo kotek z przpompowni :(
Obrazek

Obrazek

Boże , jaki biedulek - serce się kraje , czy to oczko musi być usunięte ? jak można mu pomóc ? malenki , wyglada troche jak maly Jozio :(

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto lis 22, 2011 22:59 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

To fakt - malusi taki.
Najwazniejsze że to oczko go nie boli- chociaz nie wiem jak to możliwe. Ale przemyawłam mu dzisiaj i bardziej był zainteresowany ganiającymi kolegami niż zabiegiem.
Z oczka - gałki wypływa mu taka zielona ropka :cry:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto lis 22, 2011 23:05 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:To fakt - malusi taki.
Najwazniejsze że to oczko go nie boli- chociaz nie wiem jak to możliwe. Ale przemyawłam mu dzisiaj i bardziej był zainteresowany ganiającymi kolegami niż zabiegiem.
Z oczka - gałki wypływa mu taka zielona ropka :cry:

A jest jakaś diagnoza co z tym oczkiem??? chyba, że nie przeczytałem poprzednich postów??
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Śro lis 23, 2011 8:50 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:Wiesławie , Wiesławie chłopaku z NND dawaj zdjęcia nowej schroniskowej ścianki boksowej bo widziałam zdjęcia i jest superaśnie :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro lis 23, 2011 10:06 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

E no ful wypas :ok: Dobra robota.
A zameczki to gdzie :?:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lis 23, 2011 10:10 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Pewnie się te drzwiczki trzymają siłą dobrej woli wolontariuszy :ok:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]