TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2012 17:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z344190249
ktos chce przygarnac 1,5-2 miesiecznego kotka

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z344068827
2 male kotki chetnie przygarne

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z344004312
przygarne kotke

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z344311230
przyjme kociatko

:idea: sory, ale zaswieca mi sie zolte swiatelko: kociatko-w jakim wieku ma byc i co bedzie, jak przestanie byc kociatkiem?

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z344882338
malego kotka przygarne-Krakow

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z343933987

:idea: kontakt przez gumtree

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z345220784
szukam kotka, ktory potrafi korzystac z kuwety...
:roll: tylko malenkie kociatka przy matce, karmione jej mlekiem nie potrafia kuwetkowac. Ale chyba takiego kociaka by nie chcieli, zeby trzeba bylo go odkarmic..

http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty ... Z345227355
Szukam małej kotki, lub dorosłej po sterylizacji. Na terenie Łodzi
o! Dorosla po sterylce :) no, to jest rozsadny argument :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 12, 2012 19:23 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi dasz radę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 12, 2012 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mnóstwo ciepłych myśli mój ty koci bohaterze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw sty 12, 2012 19:43 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi walczy dzielnie ile tylko ma sil :) Lekarze tez walcza :)
Bedzie co ma byc.

Kociara82

Post » Czw sty 12, 2012 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

sluchajcie cioteczki :)

potrzebuje do konkursu po 2 fotki Eustachego i Ozziego, ale takie by choc na 1 widac bylo ich kalectwo. Pomozecie znalezc mam nadzieje?

piszcie, ktore proponujecie :)

Kociara82

Post » Czw sty 12, 2012 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Myślę, iż z profesjonalnych, które wstawiałam możesz ściągnąć.
Kociaro a nie lepiej zgłosić jednego tylko? Bo jak zgłosisz dwóch to nasze głosy właśnie na dwóch się rozmyją, a po co, skoro mogą iść na jednego?

Edit
A myślałaś aby wprowadzić opłatę za możliwość oddania głosu? Np 2zł? kwota żadna, a ziarnko do ziarnka...
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 12, 2012 21:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 12, 2012 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jak już Kociara pisała dziś znów Ozzi miał kryzys :cry: :cry: :cry: Był cewnikowany w premedykacji .Powodem zatrzymania nie był kamień bo cewka była drożna , powodem jest sam pęcherz , jak wet go masował i podczas cewnikowa pęcherz sie dosłownie przelewał , jak balon . Pęcherz powinien sam wyciskać mocz jak sie nazbiera a jego pęcherz jest bardzo rozciągnięty :) Dostał Cartrophen ten sam lek co dostaje Eustachy i za tydzień ma dostać kolejny ...

Kolejny potencjalny domek sie wycofał z adopcji Tofika :( , wszystkich przeraża to że Tofi szczeka i wyje jak sie wychodzi z domu :roll: Dziś pytałam jednego sąsiada jak to długo po moim wyjściu trwa i mówił mi że tak do pół godziny :(

Oczywiście że sie zgadzam aby były zgłoszone na misstera :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sty 13, 2012 10:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Myślę, iż z profesjonalnych, które wstawiałam możesz ściągnąć.
Kociaro a nie lepiej zgłosić jednego tylko? Bo jak zgłosisz dwóch to nasze głosy właśnie na dwóch się rozmyją, a po co, skoro mogą iść na jednego?

Edit
A myślałaś aby wprowadzić opłatę za możliwość oddania głosu? Np 2zł? kwota żadna, a ziarnko do ziarnka...

Też pierwotnie o tym myślałam,ale cioteczka Kociara podsunęła mi pomysł żeby zgłosić dwóch.Ale mamy dwóch gwiazdorów,przykro mi byłoby któregoś z nich pominąć :wink: Co do opłaty nie mam nic przeciwko,ale czy nie jest za późno?

rudy kociak

Post » Pt sty 13, 2012 14:54 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zaglądam..
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 13, 2012 15:02 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Myślę, iż z profesjonalnych, które wstawiałam możesz ściągnąć.

Edit

no wlasnie... wybor ciezki ktorego wybrac... a poza tym to nie ja zglaszam :D

co do oplaty za glosowanie... nie bylo tego w pierwotnym bazarku i raczej nie myslalam o tym. Niektorzy ledwo wyskubia 5 zl na jedno zdjatko. Poza tym ktos wplaci za swoj glos a potem moze nie zdazyc zaglosowac i bedzie mial pretensje o to...
Raczej wiec odpada.

Kociara82

Post » Pt sty 13, 2012 15:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rudy kociak pisze:.Ale mamy dwóch gwiazdorów,przykro mi byłoby któregoś z nich pominąć :wink: Co do opłaty nie mam nic przeciwko,ale czy nie jest za późno?

wlasnie, wiem, ze bedzie wybor trudny, o oba kocurki niezwyklej urody i niezwykle pod wzgledem charakteru.
Na oplate moze za pozno by nie bylo, ale jak wczesniej pisalam-jednak tego nie wprowadze.
Jesli ktos chce dobrowolnie przelac pieniazki na ten cel nawet nie zglaszajac kandydatow-tez moze to zrobic. Mozna zglosic jedno zdjecie a wplacic np.50 zl jesli ktos moze i chce... To juz tylko kwestia waszej dobrej woli i mozliwosci finansowych.
Pomysl z oplata nie jest zly, ale nie chce przesadzic. Co najwyzej moge rzucic niezobowiazujaco taka propozycje na watku do przedyskutowania i jesli wiekszosc bedzie ZA, to od nastepnego bazarku mozna o tym pomyslec. W tym nie bede juz wprowadzac zametu :)

Kociara82

Post » Pt sty 13, 2012 15:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
rudy kociak pisze:.Ale mamy dwóch gwiazdorów,przykro mi byłoby któregoś z nich pominąć :wink: Co do opłaty nie mam nic przeciwko,ale czy nie jest za późno?

wlasnie, wiem, ze bedzie wybor trudny, o oba kocurki niezwyklej urody i niezwykle pod wzgledem charakteru.
Na oplate moze za pozno by nie bylo, ale jak wczesniej pisalam-jednak tego nie wprowadze.
Jesli ktos chce dobrowolnie przelac pieniazki na ten cel nawet nie zglaszajac kandydatow-tez moze to zrobic. Mozna zglosic jedno zdjecie a wplacic np.50 zl jesli ktos moze i chce... To juz tylko kwestia waszej dobrej woli i mozliwosci finansowych.
Pomysl z oplata nie jest zly, ale nie chce przesadzic. Co najwyzej moge rzucic niezobowiazujaco taka propozycje na watku do przedyskutowania i jesli wiekszosc bedzie ZA, to od nastepnego bazarku mozna o tym pomyslec. W tym nie bede juz wprowadzac zametu :)

Jakby na nie spojrzeć to kumo dobrze prawicie :wink:

rudy kociak

Post » Pt sty 13, 2012 15:23 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

8)

Kociara82

Post » Pt sty 13, 2012 20:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi nie sika :( , nie je :( , nie pije :( zrobił tylko odrobinkę kupki ... Zaraz mi podam strzykawką conwa , ale jak do rana sie nie wysika jedziemy do weta .

Mam dzis totalnego doła , bo umarła moja koleżanka Maryla [*] :crying: :crying: :crying:
Nie raz mi pomagała na łapankach dziczków ( ostatnio w listopadzie tego czarnulka którego nie dało sie złapać ) a przed świętami trafiła do szpitala i juz z niego nie wyszła :crying: :crying: :crying:
A w domu została juz bardzo wiekowa mama i 4 letni kot Filuś ....
Maryla zawsze wieczorem zanosiła bezdomnym kotom jeść , nawet budkę im postawiła a teraz .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]