ŚLEPACZKI cz.V-"mój ślepaczek" - wołam do tablicy opiekunów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Czy potrzebny jest Klub Ślepaczków?

Ankieta wygasła Nie lis 18, 2012 12:15

1.Bardzo-to skarbnica wiedzy o kotach niewidzących i wsparcie
28
93%
2.Tak sobie - bez klubu tez można sobie poradzić
2
7%
3. Nie - po co zajmować sie kotami chorymi lub kalekimi
0
Brak głosów

Liczba głosów : 30

Post » Pt cze 08, 2012 18:31 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

morelowa pisze:lidka02 ma konto na dogo, poproście. Ja jestem zarejetrowana ale wątek trzeba by podtrzmywać, uzupełniać, a z dogo mam kłopoty techniczne :twisted: . Lidka może do swojego wątku wklei info?

juz własnie poprosiłam :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 08, 2012 18:33 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

Werneu - Ty jesteś blisko tego psa? Dlaczego on ma taki łańcuch z kolczatką na dodatek? I o jakiej miłości piszesz??
A kasa dlaczego na Vivę??? Jeśli już koniecznie, to może by sfinansowali zabieg, a potem by im oddać..? Jak sie ma takie oko, to chyba KAŻDY dzień sie liczy !
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 08, 2012 18:35 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

morelowa pisze:Werneu - Ty jesteś blisko tego psa? Dlaczego on ma taki łańcuch z kolczatką na dodatek? I o jakiej miłości piszesz??
A kasa dlaczego na Vivę??? Jeśli już koniecznie, to może by sfinansowali zabieg, a potem by im oddać..? Jak sie ma takie oko, to chyba KAŻDY dzień sie liczy !

to prawda i ból na pewno jest ogromny :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 08, 2012 18:39 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

morelowa pisze:Werneu - Ty jesteś blisko tego psa? Dlaczego on ma taki łańcuch z kolczatką na dodatek? I o jakiej miłości piszesz??

Zabieg jest już umówiony na poniedziałek.czy będzie kasa czy nie. kasa na vivę bo na prywatne nikt nie chce wpłacać więc tak bezpieczniej .

Dziś mi ktoś zgłosił tego psa i od razu pojechałam
Pies jest przy budzie kolczatka jest odwrócona pies nie ma porządnej budy i obroży!!!

miłość bo ta kobieta nie ma pieniędzy i była u weta ale usyszała 200 zł i co miała zrobić jak ona w domu prądu nie ma bo nie ma za co zapłacić !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Pt cze 08, 2012 18:42 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

pies jest w takim stanie pół roku

ja sama po niego w poniedziałek pojadę prywatnym samochodem i zabiorę go na zabieg kupimy kołnierz i chcemy karmę ale to zależy od wpłat czy będzie nas na to stać do jak na razie to z kasą u nas licho
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pt cze 08, 2012 18:59 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

PÓŁ ROKU???? no coment...
No, i oczywiście to nie do Ciebie, skoro dopiero zauważyłaś psa..

Ja tu właściwie weszłam, żeby powiedzieć poniewczasie, że to troche nie w porzadku Lidce podrzucać następna sprawę - mało kto jest tak zarobiony. I trzeba by jej pisać.. żeby ona pisała...
Werneu - nie mogłabyś się po prostu zarejestrować choćby dla tego jednego wątku na dogo? Tam podobnie jak na miau... :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 08, 2012 19:07 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

morelowa pisze:PÓŁ ROKU???? no coment...

Ja tu właściwie weszłam, żeby powiedzieć poniewczasie, że to troche nie w porzadku Lidce podrzucać następna sprawę - mało kto jest tak zarobiony. I trzeba by jej pisać.. żeby ona pisała...
Werneu - nie mogłabyś się po prostu zarejestrować choćby dla tego jednego wątku na dogo? Tam podobnie jak na miau... :D

Nie ja do P. Lidki napisałam i jak nie może to zrozumiem. Nie wiem kto i ile jest zarobiony.

W takim razie proszę P. Lidkę by nie rozbiła nic dla tego pieska ja sama założę konto i utworzę wątek.
Przepraszam
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pt cze 08, 2012 19:11 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pt cze 08, 2012 19:21 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

:1luvu:
Nie masz co przepraszać :D , to ja nie pomyślałam. Jasne, że sie nie wie o wszystkich na miau. Super, żeś sie zarejestrowała.

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 08, 2012 19:23 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

można zrobić wydarzenie na fb albo bazarek na dogo
jest tutaj sporo osób ,które są na miau i na dogo jednocześnie
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt cze 08, 2012 19:53 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

ruda32 pisze:można zrobić wydarzenie na fb albo bazarek na dogo
jest tutaj sporo osób ,które są na miau i na dogo jednocześnie

ja go dałam na naszego fb http://www.facebook.com/bezbronnezwierzeta
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pt cze 08, 2012 20:12 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

Werneu pisze:
morelowa pisze:PÓŁ ROKU???? no coment...

Nie ja do P. Lidki napisałam i jak nie może to zrozumiem. Nie wiem kto i ile jest zarobiony.

W takim razie proszę P. Lidkę by nie rozbiła nic dla tego pieska ja sama założę konto i utworzę wątek.
Przepraszam

Rany julek jaka pani :twisted: co ja mam sto lat i siwe włosy :? siwe są ale pomijając to ok nie będe się rozpisywać bo chciałam częstować piwem :piwa: ale jak mi ktoś pani to widzę że jeszcze w śpioszkach i piwa nie dostanie .
Nie ma co przepraszać psince trzeba pomóc , kurcze brak mi słów na to oko już widzę jak to go boli ta operacja powinna być już dziś .Lecę na dogo.... :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob cze 09, 2012 17:50 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

Dziewczyny tutaj szukają kotka na dokocenie-kocurka,ślepowatego najlepiej:
viewtopic.php?f=13&t=142852
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie cze 10, 2012 18:23 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

przycupnę sobie cichutko :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie cze 10, 2012 18:43 Re: ŚLEPACZKI cz.V- ogłoszenia-kropelki do oczu str. 1

ewexoxo pisze:przycupnę sobie cichutko :)

witaj i "wyskakuj z kasy najlepiej" :wink: :wink: :wink: bo potrzeby przeogromne sa jak widzisz...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]