za rok 7 osobowy jest w planach.

znaczy maja coraz więcej godności....

chyba....

albo koty przytyły.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
salvadoredali67 pisze:to jest tylko największy fiord jakiego wypuścili jako osobowy na europę.
...bo koleżanki z wiekiem mi się robią coraz większe.....
![]()
znaczy maja coraz więcej godności....![]()
chyba....![]()
albo koty przytyły.....
kocurzyca41 pisze:O,to,to.Dyć łun już od czwarty rano kije moczył. Ja do siódmej oko trenowałam.Jak się prześpi parę nocy z rzędu jak biały człowiek,to się wstaje o poranku.Ale silna grupa pod wezwaniem do tego weta jedzie.Baśka kawę pije....na pewno.A dobrze się wybudziłaś?
OKI pisze:salvadoredali67 pisze:to jest tylko największy fiord jakiego wypuścili jako osobowy na europę.
![]()
chyba....![]()
albo koty przytyły.....
Ja sugeruję jakiś busik, względnie pickup ze stojakiem na kontenery![]()
Kotki rosną, nie tyją
OKI pisze:salvadoredali67 pisze:to jest tylko największy fiord jakiego wypuścili jako osobowy na europę.
![]()
chyba....![]()
albo koty przytyły.....
Ja sugeruję jakiś busik, względnie pickup ze stojakiem na kontenery![]()
Kotki rosną, nie tyją
alix76 pisze:Taaa ... a Baska kawę pije, bo jest za mało pobudzona![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:alix76 pisze:Taaa ... a Baska kawę pije, bo jest za mało pobudzona![]()
![]()
Ja myślę,że wujek Salve...werwą życiową się z nią podzieli.Chociaż....nie na pewno,bo on sknerus jest.Jak nie ,to dostarczę świeży zapas kawy dla Baśki pod warunkiem,że ją uwidzę na własne oczy.![]()
W tym jeziorze żadna nimfa o piątej rano nago nie pływa.Żywego ducha tu nie ma o żadnej porze,nawet o dwunastej w południe.Chyba,że Tż w płotkach gustuje,une sum w sporych ilościach.
kocurzyca41 pisze:No...Baśka jako żywo....Śliczna jest.Ale mnie to nie wystarczy,ja muszę w realu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szprocik i 63 gości