Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 08, 2011 18:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nawet nie wiesz jakie masz szczęście :roll: Moje wyskoczyły na szafkę - ok. 140 cm wysokości, otwarły barek w którym są dokumenty i wykąpały i naddarły moje L4 :evil: Ile miałam problemów przez to :roll: A wykorzystały pół godziny gdy po powrocie od lekarza padłam na łóżko totalnie KO.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sie 08, 2011 18:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:Dzielny Ziabolek :ok: tak mu się spodobało skakanie :lol: Te parapety to chyba wysoko są?

Parapety są na normalnej wysokości .... tylko że moje koty takie bardziej "przypodłogowe" .... :mrgreen:

A ja się dziwiłam że Bejbi nie umiała ani na parapet,ani do wanny wskoczyć.Teraz już umie,aż za bardzo :mrgreen: ale jak ma skoczyć na kuchenny zlew to tam siedzi przeważnie TŻ,i po nim
łatwiej :mrgreen: a on się wkurza :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sie 08, 2011 19:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Nawet nie wiesz jakie masz szczęście :roll:

To, że nie wskoczą ffffcale nie oznacza, że nie potrafią się tam dostać ... :mrgreen: :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sie 08, 2011 20:41 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak miło czytać, że Pokerek tryska energią :P . Tak trzymać! :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon sie 08, 2011 20:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Jak miło czytać, że Pokerek tryska energią :P . Tak trzymać! :ok:

Właśnie się "naindyczył" na Frankę i Bąblińską ... macha im łapami przed nosem i chyba wreszcie którejś przywali ... :mrgreen: niemamnajmniejszegopojęcia o co mu chodzi.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sie 08, 2011 20:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

FOCH! Ale taki ładniutki i zdrowiutki kotecek może mieć nawet fochy, czyż nie? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto sie 09, 2011 6:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Moha pisze:Jak miło czytać, że Pokerek tryska energią :P . Tak trzymać! :ok:

Właśnie się "naindyczył" na Frankę i Bąblińską ... macha im łapami przed nosem i chyba wreszcie którejś przywali ... :mrgreen: niemamnajmniejszegopojęcia o co mu chodzi.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 09, 2011 7:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Fajnie się czyta się o Ziabolku takie rzeczy :lol: jakby to inny kot był,a nie ten bidak schorowany :ok: Tak to jest że ma lepsze i gorsze dni.Trzymam by miał same dobre :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sie 09, 2011 7:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dzisiaj od rana szaleństwo - wszystkie mają "odpał" ...pawika nie było, Ziabolek gania jak wariat i grucha ... W południe jedziemy na ostatnią dawkę Zylexis-u, więc pewnie po południo humor mu siądzie ...tak jak i przy poprzednich dawkach ... Jak się pozbieram finansowo i logistycznie, to zabiorę jeszcze Frankę i dwa małe gnojki na szczepienie...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 09, 2011 8:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dzisiaj od rana szaleństwo - wszystkie mają "odpał" ...pawika nie było, Ziabolek gania jak wariat i grucha ... W południe jedziemy na ostatnią dawkę Zylexis-u, więc pewnie po południo humor mu siądzie ...tak jak i przy poprzednich dawkach ... Jak się pozbieram finansowo i logistycznie, to zabiorę jeszcze Frankę i dwa małe gnojki na szczepienie...

:lol: :lol: super,tylko filmy kręcić :ok: Bejbi od 12 w nocy cały czas na speedzie 8O też dziwne to dla mnie.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sie 09, 2011 8:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze: Bejbi od 12 w nocy cały czas na speedzie 8O też dziwne to dla mnie.

To dobrze ... na pewno lepiej się czuje, skoro szaleje... :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 09, 2011 8:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze: Bejbi od 12 w nocy cały czas na speedzie 8O też dziwne to dla mnie.

To dobrze ... na pewno lepiej się czuje, skoro szaleje... :ok: :ok:

U niej to złudne bo zawsze jak tak szaleje to potem coś jej jest.Mam nadzieję że dziś nic się nie stanie.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sie 09, 2011 8:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dzisiaj od rana szaleństwo - wszystkie mają "odpał" ...pawika nie było, Ziabolek gania jak wariat i grucha ... W południe jedziemy na ostatnią dawkę Zylexis-u, więc pewnie po południo humor mu siądzie ...tak jak i przy poprzednich dawkach ... Jak się pozbieram finansowo i logistycznie, to zabiorę jeszcze Frankę i dwa małe gnojki na szczepienie...

Broszkę druga seria Zylexisu postawiła błyskawicznie na łapy - czego i Pokerkowi życzę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 09, 2011 22:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek dopuścił się łapoczynów w stosunku do Franki... :evil: w transporterku ... Musieli jechać razem, bo w drugim wiozłam dwa małe gnojki na szczepienie (pierwszy raz widziałam szczepione kociaki, których nie trzeba było trzymać 8O chyba ze strachu straciły zdolność ruchu). Ziabuś przytył 15 dkg - dzisiaj ważył 3,85 kg, do poprzedniej wagi brakuje mu jeszcze ponad kilogram, ale ja i tak bardzo się cieszę, że nie chudnie ...bo z badania kupy wyszło, że kiepsko z przyswajaniem pokarmu, poza tym bardzo dużo komórek nabłonka ... :( Zylexisu nie udało się podać w karczek - same zrosty ... :( dostał domięśniowo ... Ale humor już dopisuje ... znowu ćwierka ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 09, 2011 23:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabolek dopuścił się łapoczynów w stosunku do Franki... :evil: w transporterku ... Musieli jechać razem, bo w drugim wiozłam dwa małe gnojki na szczepienie (pierwszy raz widziałam szczepione kociaki, których nie trzeba było trzymać 8O chyba ze strachu straciły zdolność ruchu). Ziabuś przytył 15 dkg - dzisiaj ważył 3,85 kg, do poprzedniej wagi brakuje mu jeszcze ponad kilogram, ale ja i tak bardzo się cieszę, że nie chudnie ...bo z badania kupy wyszło, że kiepsko z przyswajaniem pokarmu, poza tym bardzo dużo komórek nabłonka ... :( Zylexisu nie udało się podać w karczek - same zrosty ... :( dostał domięśniowo ... Ale humor już dopisuje ... znowu ćwierka ...

Co to za zwierz 8O On jest niesamowity 8O 8O
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]