Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Dzielny Ziabolektak mu się spodobało skakanie
Te parapety to chyba wysoko są?
Parapety są na normalnej wysokości .... tylko że moje koty takie bardziej "przypodłogowe" ....
Alienor pisze:Nawet nie wiesz jakie masz szczęście![]()
Moha pisze:Jak miło czytać, że Pokerek tryska energią. Tak trzymać!
katarzyna1207 pisze:Moha pisze:Jak miło czytać, że Pokerek tryska energią. Tak trzymać!
Właśnie się "naindyczył" na Frankę i Bąblińską ... macha im łapami przed nosem i chyba wreszcie którejś przywali ...niemamnajmniejszegopojęcia o co mu chodzi....
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Dzisiaj od rana szaleństwo - wszystkie mają "odpał" ...pawika nie było, Ziabolek gania jak wariat i grucha ... W południe jedziemy na ostatnią dawkę Zylexis-u, więc pewnie po południo humor mu siądzie ...tak jak i przy poprzednich dawkach ... Jak się pozbieram finansowo i logistycznie, to zabiorę jeszcze Frankę i dwa małe gnojki na szczepienie...
vailet pisze: Bejbi od 12 w nocy cały czas na speedzieteż dziwne to dla mnie.
katarzyna1207 pisze:vailet pisze: Bejbi od 12 w nocy cały czas na speedzieteż dziwne to dla mnie.
To dobrze ... na pewno lepiej się czuje, skoro szaleje...![]()
katarzyna1207 pisze:Dzisiaj od rana szaleństwo - wszystkie mają "odpał" ...pawika nie było, Ziabolek gania jak wariat i grucha ... W południe jedziemy na ostatnią dawkę Zylexis-u, więc pewnie po południo humor mu siądzie ...tak jak i przy poprzednich dawkach ... Jak się pozbieram finansowo i logistycznie, to zabiorę jeszcze Frankę i dwa małe gnojki na szczepienie...
katarzyna1207 pisze:Ziabolek dopuścił się łapoczynów w stosunku do Franki...w transporterku ... Musieli jechać razem, bo w drugim wiozłam dwa małe gnojki na szczepienie (pierwszy raz widziałam szczepione kociaki, których nie trzeba było trzymać
chyba ze strachu straciły zdolność ruchu). Ziabuś przytył 15 dkg - dzisiaj ważył 3,85 kg, do poprzedniej wagi brakuje mu jeszcze ponad kilogram, ale ja i tak bardzo się cieszę, że nie chudnie ...bo z badania kupy wyszło, że kiepsko z przyswajaniem pokarmu, poza tym bardzo dużo komórek nabłonka ...
Zylexisu nie udało się podać w karczek - same zrosty ...
dostał domięśniowo ... Ale humor już dopisuje ... znowu ćwierka ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 74 gości