Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 21:55 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

MalgWroclaw pisze:
meksykanka pisze:No ciężko jest, ale jak mówili starożytni Grecy "Nawigare necesse est" (Żeglowac jest konieczne).
To żeglujemy :ok:

Tak :D
Brysiu Kochany, stłukłeś wazon? Cudownie :D
Brykasz jak mały kociak, to znaczy, że dobrze się czujesz. Twoje wachlowanie uszkiem bardzo pomogło. Powachluj jeszcze, bo wciąż mi tego potrzeba.
Buziaki w uszko i nosek :1luvu: :1luvu:
Brysio będzie wachlował dalej i buziaczki też otrzymał.Brysio nam je strasznie dużo i tyje nam chłopak.Spróbuje wziąć wagę i go zważyć ,poprzednio było 5,5 kg zobaczymy ile przybyło.Kończy znów karmę i to 4 kg paczkę w szybkim tempie.Jednak w jego przypadku się cieszę.Bryś sie cieszy ,ze już wróciłaś do Fasolki innych kotów i nas .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lip 16, 2011 5:49 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Cześć Brysiu.
Niedługo będziesz Brysiem Kapitanem, który ma trudności z dopięciem munduru :wink:
Tak trzymaj, Brysiu :ok: - bo Twój port już gdzieś czeka.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 16, 2011 7:56 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Czołem Panie Kapitanie!
Tu wielbicielka klapniętych uszek
...i mundurów :wink:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob lip 16, 2011 11:32 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Taki ładny dzień. Może ktoś zajrzy i wypatrzy Cię dzisiaj, Brysiu :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 16, 2011 14:07 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Na drugim wątku było pisane o wecie który nie chciał się podjąć leczenia kk.To był domek zainteresowany Brysiem po rozmowach o Felv zrezygnował i ew.chce innego kotka.Zaproponowałam innego kota starszego buraska lecz na pewno z kk,pani miała porozmawiać z wetem ten zaś powiedział,ze nie podejmie się leczenia kk.Dlatego uważam ,ze dobrze iż Bryś nie trafił do tego domku bo gdzie pani leczyłaby kota z Felv to trudniejsze leczenie niż kk.Domek w Mławie. :oops: Bryś czeka i tyje.Musimy kawalera zważyć sama jestem ciekawa ile przytył. :1luvu:

horacy 7

Post » Sob lip 16, 2011 16:14 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Ten wet na pewno ma dyplom :?: :evil:
Wątpię :evil: :evil: :evil: :evil:
Ale oczywiście dobrze, że Bryś nie trafił do pseudoweta.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 17, 2011 8:53 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Idę ważyć naszego przystojniaka.

horacy 7

Post » Nie lip 17, 2011 9:02 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:Idę ważyć naszego przystojniaka.

mój Grochu 5,7kg ostatnio :!: :D
czy Brynio będzie miał lepszy wynik :?: :D :D :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie lip 17, 2011 9:21 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:Idę ważyć naszego przystojniaka.

???
Niecierpliwie. Tyjesz, Brysiu kochany?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 17, 2011 10:39 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Brynio waży 6,5 kg chociaż mi wydaje się ,ze powinno być więcej lecz to łazienkowa waga poprzednio był ważony w lecznicy.Przytył 1,1 kg czyli ładnie.

horacy 7

Post » Nie lip 17, 2011 11:10 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

No, Kapitanie, chyba czas przestawić guziki w mundurze :D
Bryś jest dzielny nie od dziś.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 17, 2011 18:50 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Brysiu dzielny mocno jest i musimy zacząć dawkować mu karmę bo sie roztyje nam.Myślę ,że tak do 7 kg może dociągnąć i to wystarczy. :ryk: Bo będziemy musiały kapitanowi mundur przeszywać. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie lip 17, 2011 19:14 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

A Bryś je intestinal, czy jakąś inną karmę kaloryczną bardzo?
Kapitan duży jest przecież, a duży kocurek dużo je. No, za dużo też niedobrze.
Och, Brysiu kochany, wszyscy Cię kochają i Duże na pewno nie skrzywdzą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lip 17, 2011 19:31 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

MalgWroclaw pisze:A Bryś je intestinal, czy jakąś inną karmę kaloryczną bardzo?
Kapitan duży jest przecież, a duży kocurek dużo je. No, za dużo też niedobrze.
Och, Brysiu kochany, wszyscy Cię kochają i Duże na pewno nie skrzywdzą.

Bryś je Intestinal i tylko to bo cokolwiek dołożymy innego pojawia się gorsza biegunka. :oops: Był telefon o Brysia ,ale głupi strasznie i raczej od rozwydrzonych szukających atrakcji dzieciaków.

horacy 7

Post » Nie lip 17, 2011 20:47 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:Brynio waży 6,5 kg chociaż mi wydaje się ,ze powinno być więcej lecz to łazienkowa waga poprzednio był ważony w lecznicy.Przytył 1,1 kg czyli ładnie.

Bryńku, gratuluję kilogramów :) Zdrowy kocuuurrrooo z Ciebie :lol:

U mnie by mnie te kilogramy nie cieszyły, no ale u Ciebie to co innego ;)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]