Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 9:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

salvadoredali67 pisze:na sztuki czy na kilogramy liczymy tych facetów? bo jak na kilogramy to ja plus taki jeden owłosiony silnie na klacie i wygrywamy.....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

e tam, na kilogramy to się nie liczy. śtuka jest śtuka. :mrgreen:
BTW, to ta Alix nie tylko pazerna na chłopów, ale i jakaś drażliwa od rana czy co? :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon wrz 05, 2011 20:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Alix nieco wyczerpana :roll:
Ale jest nieźle - stado coraz mniej się tłucze (zobaczymy w nocy :twisted: ) Lucek wyluzowany, właśnie wlazł na łóżko, Gerson bezczelny, jak to pingwiny, Kropka nieco wyhamowała :roll:
Lucek próbuje gryzoniować w zabawie, może to było doczytane jako agresja? Konsekwentnie podstawiam mu wtedy zabawkę zamiast ręki, u jedynaka to chyba dość częste ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto wrz 06, 2011 9:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Powiedziałabym nawet, że standard w pakiecie :twisted:
Mielismy z Księciuniem różnicę zdań co do tego jak długo zostac na haciendzie. Wyciaganie kota zza rozłożonej wersalki [w zwisie pionowo w dół..] nie jest moim ulubionym zakończeniem weckenda :evil:

No i przyznac sie muszę, że straciłam rachubę :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 06, 2011 10:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

rachuba wg Shrekusia:

- jeden kotecek
- dwa kotecki,
- tsy kotecki..
mniam.
Jak można w środku lata kotecka wyrywać z jego naturalnego środowiska dzikiej hacjendy tak do Wolnego betonowego miasta....? to niehumanitarne
Shrekuś na ten dobry przykład siedzi już 8 tydzień na wsi. nad jeziorem i goni kota krowom na pastwisku.

I ma jescze dwa - trzy tygodnie hacjendowania.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto wrz 06, 2011 10:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Prywata :oops:
Ale PILNE bardzo!
Prosze o zaglądanie
viewtopic.php?f=1&t=132731
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 06, 2011 10:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Kłopot jest tego rodzaju, że Behemot beze mnie odmawia jedzenia więc opcja wysłania go z kimś innym odpada niestety :?
A u alix taki ruch jak na Marszałkowskiej i troszku sie pogubiłam :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 06, 2011 11:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

:D

salvadoredali67

Post » Wto wrz 06, 2011 11:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Już robimy "kolejno odlicz":
1. Łatka - u moich Rodziców, formalnie mój tymczas, faktycznie na razie ukochana kicia Pana :twisted: ;
2. Kropka - siostra Łatki, tymczaska;
3. Lucek - hipotetyczny agresor, tymczas;
4. Gerson - tymczas, pingwin przywieziony w piątek :wink:
no i oczywiście CDT, liczba stała. Czyli razem u mnie 5 szt (2 + 3) i ewentualnie Łatka jako szósta :wink:

Biedny Behemot :twisted: , jak mogłaś, zła kobieto :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto wrz 06, 2011 11:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Pięknie dziekuję za prezentację :1luvu:

A biedna to jestem ja - nawet biżuterii nie założyłam, taka poszatkowana jestem :x
Sfoszone paniątko darło sie całą drogę jak zarzynane ale ponieważ nie jestem zua kobieta [jak tu niektórzy imputują :mrgreen: ] to zostawiłam mu włączoną lampę przy łóżku :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 06, 2011 11:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

alix76 pisze:Już robimy "kolejno odlicz":
1. Łatka - u moich Rodziców, formalnie mój tymczas, faktycznie na razie ukochana kicia Pana :twisted: ;
no i oczywiście CDT, liczba stała. Czyli razem u mnie 5 szt (2 + 3) i ewentualnie Łatka jako szósta :wink:

Z tego wynika, że dziewczyny nie muszą być w dwupaku?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto wrz 06, 2011 11:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Ayo- żeby miał świeży dostęp do czystego 220 V? pewnie przewód kocimiętka posmarowany....
Dobra Kobieto?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto wrz 06, 2011 11:29 przez salvadoredali67, łącznie edytowano 1 raz

salvadoredali67

Post » Wto wrz 06, 2011 11:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

OKI pisze:
alix76 pisze:Już robimy "kolejno odlicz":

Z tego wynika, że dziewczyny nie muszą być w dwupaku?

Nie muszą bo bo akurat nie było promocji tego dnia.

.Ale dobra myśl:

" Alix, nie potrzebujesz dla kontrastu i zachowania dobrego smaku jakiejś miłej sierściuchowatej dziefcynki? " powiedz słowo a będzie uwzględniona wola Twoja.... Mogę po " nią" dla Ciebie o każdej porze dnia i nocy pojechać...

znasz mnie. Lubię wyzwania. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

też Cię kocham .

salvadoredali67

Post » Wto wrz 06, 2011 11:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Błąd Salvadore - kotek ma pod lampa solarium i nie miałam sumienia wyłączyć wychodząc bo tak odsypia wszystkie swoje brewerie, że ani drgnie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 06, 2011 12:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

zaraz , zaraz. solarium pod lampą grzewczą? i kota w futerku do solarium?
Ty to go musisz kochać......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Post » Wto wrz 06, 2011 12:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Czytaj ze zrozumieniem - uprzejmie Cie proszę :twisted:
Nocna lampa ze słabą żarówką i długim wysięgnikiem. Właczona. Pod lampą kot. Śpi. 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]