kocurzyca41 pisze:OKI pisze:To ja duuuużo kciuków proszę, żeby mi się udało małpiszona rano złapać
Nie małpiszona tylko mamyszona.![]()
![]()
![]()
A o której to wydarzenie ma nastąpić?
Na 9tą zawożę, przecież do roboty muszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:To ja duuuużo kciuków proszę, żeby mi się udało małpiszona rano złapać
Nie małpiszona tylko mamyszona.![]()
![]()
![]()
A o której to wydarzenie ma nastąpić?
OKI pisze:Bry
Kociaste odstawione![]()
Mamuśka spakowana do domku dla Barbie tylko oczy podniosła z miną No co ty? Przecież ja się tu nie mieszczę! i na dowód rozlała się po całości![]()
Z Mamyszą oczywiście weselej było, żeby nie byłoNajpierw usiłowałam ją złapać przy michach, ale się cholera wyrwała
![]()
Po opatrzeniu rąkzabrałam się za systematyczne ograniczanie kotku przestrzeni za pomocą szczotki
Tiaaaa....
Jedyne 15 minut ganiania dookoła łóżka - raz się dała złapać w zamkniętym korytarzu i teraz nie ze mną te numery
Jak już byłam na skraju odpuszczenia, to usadowiła się na parapecie i bez problemu pozwoliła wziąć na ręce i spakować
I zrozum tu kota, kobieto
Zaraz będę dzwonić, jakie ma wyniki, bo krew pobranaW każdym razie wygląda na to, że dziewczyna jednak może wszystkie zęby stracić, bo paszcza wygląda niewiele lepiej niż przed styczniowym czyszczeniem
OKI pisze:Buuuu... no i nie jest dobrzeNie wiadomo, czy Mamysz będzie mogła mieć zabieg, czy nie trzeba jej będzie najpierw przeleczyć
![]()
Ma bardzo wysokie WBC (jeszcze się podniosło sporo od poprzedniego badania), wątrobowe też podniesione, ale o ile dobrze pamiętam, to chyba nie bardziej niż ostatnio.
OKI pisze:Mamysz do poprawki: rtg, tydzień antybiotyku, powtórka morfologii i dopiero mooooże zęby![]()
Biochemia nieźle - tylko AlAT podniesiony (jak poprzednio) i białko, ale to WBC![]()
[piiip], przecież poza smrodem z paszczy to nic jej nie dolegało - zero kichania, kasłania, nic![]()
Załamałam się
OKI pisze:Weź mnie nie denerwujPlazmocytarne to też choroba autoimmunologiczna, tyle że u niej nie ma typowych objawów, jakie powinny być przy tym stanie zębów.
Wszystkie inne wyniki się poprawiły od ostatniego badania, nawet ten AlAT spadł w porównaniu z poprzednim wynikiem (było 115, jest 113, norma do 107). Mocznik 28,8, Krea 1,4 (było 1,7), glukoza 88,47 (było 132 przy normie 130).
Przekroczone są minimalnie: erytrocyty 10,83 (norma do 10), MPV 9,3 (norma do 9), obniżone MCH 12 (norma od 13) i MCHC 298 (norma od 300)No i białko całkowite przekroczone, ale to nie dziwne przy tak mocno przekroczonym WBC.
Po mojemu to ona ma: znowu silny stan zapalny dziąseł + za sobą 2 tygodnie betaglukanu + po wysiłku też ma prawo wzrosnąć WBC. A przed badaniem się nagimnastykowała nieźle wiejąc![]()
Biorąc pod uwagę jej charakter mam nadzieję, że to wszystko i nic więcej się nie kluje
![]()
Ale sprawdzić trzeba...
Przed następnym badaniem ma areszt od wieczora![]()
Mamyszka moja najdroższa
Zaraz jadę po Mamuśkę, bo jeszcze była przed
Edit: FORL to też choroba autoimmunologiczna, tyle to mamy już zdiagnozowane. Tyle że sterydem się tego nie wyleczy. Może i dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 746 gości