Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 20:10 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Jak Mati odzyskała apetyt tzn że wszystko wraca do normy :ok: Całe szczęście, że się wykaraskała z tego paskudztwa, bo nie mam już zamiaru nastepnego zdjęcia zmieniać na czarno-białe :evil:
Trochę Ci Pipi pewnie smutno i dziwnie bez maleńkich :kotek: :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 24, 2011 20:24 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

jasdor pisze:Jak Mati odzyskała apetyt tzn że wszystko wraca do normy :ok: Całe szczęście, że się wykaraskała z tego paskudztwa, bo nie mam już zamiaru nastepnego zdjęcia zmieniać na czarno-białe :evil:
Trochę Ci Pipi pewnie smutno i dziwnie bez maleńkich :kotek: :kotek:

wycałowała na pożegnanie,
westchnela iiii cyt. " a kto mnie teraz będzie ugniatał do snu??" :lol:
tak jak mało by ich tam było różnej maści :ok: Pipi to kochliwa kobita jest ......
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon sty 24, 2011 21:25 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

No i że tak bez walki oddała ? :mrgreen:

jasdor

Post » Pon sty 24, 2011 21:51 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Jak to kto będzie ugniatał? Sylwester! :mrgreen:
A za malutkie mocne :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 25, 2011 7:35 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

mała dostaje oridermyl - miała uszy czyszczone ze swierzbowca. oprocz tego w pt wykupie jej recepte na krople do oczu, dostaje tez Immunodol. jesli kichanie nie ustanie, włączymy antybiotyk. za 2 tyg bad krwi i pomysle o innych badaniach.
ma adhd i kocha przytulac sie do człowieka - spi tylko w łózku. jest niesamowita!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 25, 2011 7:41 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Never pisze:mała dostaje oridermyl - miała uszy czyszczone ze swierzbowca. oprocz tego w pt wykupie jej recepte na krople do oczu, dostaje tez Immunodol. jesli kichanie nie ustanie, włączymy antybiotyk. za 2 tyg bad krwi i pomysle o innych badaniach.
ma adhd i kocha przytulac sie do człowieka - spi tylko w łózku. jest niesamowita!

ooo a tej choroby to nabawiła sie już w Stolicy :ryk:
ja jej wykupie recepte Never.
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto sty 25, 2011 7:48 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Ona już u Irenki była nieźle kręcona, raz o mało jej nie nadepnęłam :roll:
Taki kotek - wiertolotek :mrgreen:

Erin

Post » Wto sty 25, 2011 8:13 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Erin pisze:Ona już u Irenki była nieźle kręcona, raz o mało jej nie nadepnęłam :roll:
Taki kotek - wiertolotek :mrgreen:

co wy od niej chcecie, to jest BARDZO GRZECZNY mały kot :kotek:
ciekawe jak Tola?
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto sty 25, 2011 8:18 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

ina11 pisze:to jest BARDZO GRZECZNY mały kot
:mrgreen: Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 25, 2011 8:38 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Przepraszam, a gdzie ja napisałam, że niegrzeczny? 8O
Malutka jest bardzo grzeczna, tylko troszkę żywuszczaja :P

Erin

Post » Wto sty 25, 2011 14:59 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Tola zamęcza miłością :P wchodzi w miejsca w które nigdy nie wchodził żaden kot ,wczoraj znalazłam ją w swojej kurtce w kapturze 8O
Kicha ,mam Elisyn i Immunodol ,chyba na razie zacznę podawać pastę.
Świerzb w uszach .
Jeszcze dzień ,dwa i pójdziemy do wetki.

Malutka jest bezstresowa ,kocha ludzi ,koty ,psy cierpi niestety na ADHD :twisted: :mrgreen:

będziemy odrobaczać bo brzuszek duży i szczepić.

ale wszystko po kolei .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sty 25, 2011 15:11 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Doczytalam i jestem pod wrazeniem. Wreszcie sie zaczelo cos dziac fajnego. I chociaz kichaja, to ja mysle, ze to zmiana i podroz wychodzi.
Dorcia, w kaputrze? :ryk: :ryk: :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 25, 2011 15:14 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Dajcie jakieś fotki dziewczynek. Chociaż tyle ich tu jest, ale jakoś się ciągle napatrzeć nie mogę :1luvu:

jasdor

Post » Wto sty 25, 2011 15:30 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

mam nadzieje, że ten katar to przejściowy, fakt bo może zagrzałam je w samochodzie, opatulone w puchową kurtkę i ogrzewanie...no ale to kilka godzin bylo..
pocieszające, że panny dokazują i wcale nie tęsknią małe niewdzięcznice :1luvu: ukochane :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto sty 25, 2011 15:36 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

fotki będa ,ale troszkę cierpliwości bo nie wyrabiam się ze wszystkim :oops:
Tolcia jak by była u mnie od zawsze :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]