pomponmama pisze:No patrz AniHili. To pod latarnia pracować byś nie mogła...No, to chyba nie żałujesz?
![]()
Ale sprawdzałoby się przysłowie "Pod latarnią najciemniej"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:No patrz AniHili. To pod latarnia pracować byś nie mogła...No, to chyba nie żałujesz?
![]()
AniHili pisze:Branoc Vill, branoc i kolorowych![]()
Sol, ja się podejrzanie szybko "rozwijam" jeśli chodzi o przejścia z prądemDawniej notorycznie gasła jedna latarnia, gdy obok przechodziłam, całkiem niedawno wywaliłam korki w mieszkaniu, no a wczoraj poczęstowałam całe osiedle egipskimi ciemnościami
Wy tam na południu to zdaje się sporo elektrowni macie
Mam uprzedzać jak będę się zbliżać? :>
psiama pisze:Ilez zycia w Was Siostrunie![]()
Gratuluje wszystkim, trzymam za wszystkie![]()
Józefina, znaczy, że bak z benzyną ... Ci się w aucie urwał ???Zdolniacha
Jakim Ty sprzętem jeździsz ?
jozefina1970 pisze:Siostry, strasznie mi przykro, z tym kontem coś mi się odwleka, dopiero jutro będzie kurier z umową, to nie taka prosta sprawa, jak mi sie wydawało, tzn. prosta tylko rozciągnięta w czasie, jak tylko konto mi ruszy to zaraz wysyłam.
A jeżeli chodzi o latarnie, żarówki itp. to na moją siostrę, jak była mała, wszystkie klosze spadały, tzn. na szczęście nie na nią ale o milimetry od niej. Też mi się tutaj zaległości już porobiły tzn. mam doczytane ale czasu na pisanie brak. W sobotę miałam niezłą jazdę, jak mi sie bak od samochodu urwał i tak mi się pechowo tydzień zaczął już w sobotęPozdrawiam Siostry i puszystych bandytów wszystkich!
S. Józefina
jozefina1970 pisze:Siostry, strasznie mi przykro, z tym kontem coś mi się odwleka, dopiero jutro będzie kurier z umową, to nie taka prosta sprawa, jak mi sie wydawało, tzn. prosta tylko rozciągnięta w czasie, jak tylko konto mi ruszy to zaraz wysyłam...
jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
Basica pisze:jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
SIOSTRO BARDZO PROSZĘ BEZ TAKICH DWUZNACZNOŚCI....TU NIELETNIE TEŻ CZYTAJĄ
pomponmama pisze:Basica pisze:jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
SIOSTRO BARDZO PROSZĘ BEZ TAKICH DWUZNACZNOŚCI....TU NIELETNIE TEŻ CZYTAJĄ
No właśnie!A swoją drogą to musiało być ostro w tym twoim samochodzie...
I co teraz? Powiesicie to urwane na ścianie na pamiątkę, czy jak?
Basica pisze:na ścianie wyschnie za bardzo.... proponuję zawekować w słoiczku
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 74 gości