PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 20:17 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:No patrz AniHili. To pod latarnia pracować byś nie mogła... :roll: No, to chyba nie żałujesz? :roll: :wink:

Ale sprawdzałoby się przysłowie "Pod latarnią najciemniej" :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon paź 11, 2010 20:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AniHili pisze:Branoc Vill, branoc i kolorowych :D
Sol, ja się podejrzanie szybko "rozwijam" jeśli chodzi o przejścia z prądem :lol: Dawniej notorycznie gasła jedna latarnia, gdy obok przechodziłam, całkiem niedawno wywaliłam korki w mieszkaniu, no a wczoraj poczęstowałam całe osiedle egipskimi ciemnościami :mrgreen: Wy tam na południu to zdaje się sporo elektrowni macie 8) Mam uprzedzać jak będę się zbliżać? :>

Mam to samo 8O - do dziś! Kiedyś pamiętam szłam nad morzem przytulona do ówczesnego chłopaka i tak co dochodziliśmy do jakiejś latarni to ona zaczynała migać i...gasła na chwilę. Po 6 latarniach mina chłopaka 8O 8O 8O :idea:

trinity - trzymaj się Obrazek

Dżyśka - przykro mi....

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 12, 2010 10:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostry, strasznie mi przykro, z tym kontem coś mi się odwleka, dopiero jutro będzie kurier z umową, to nie taka prosta sprawa, jak mi sie wydawało, tzn. prosta tylko rozciągnięta w czasie, jak tylko konto mi ruszy to zaraz wysyłam.
A jeżeli chodzi o latarnie, żarówki itp. to na moją siostrę, jak była mała, wszystkie klosze spadały, tzn. na szczęście nie na nią ale o milimetry od niej. Też mi się tutaj zaległości już porobiły tzn. mam doczytane ale czasu na pisanie brak. W sobotę miałam niezłą jazdę, jak mi sie bak od samochodu urwał i tak mi się pechowo tydzień zaczął już w sobotę :-) Pozdrawiam Siostry i puszystych bandytów wszystkich!
S. Józefina :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto paź 12, 2010 11:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ilez zycia w Was Siostrunie :1luvu:

Gratuluje wszystkim, trzymam za wszystkie :ok:

Józefina, znaczy, że bak z benzyną ... Ci się w aucie urwał ??? 8O Zdolniacha :mrgreen: Jakim Ty sprzętem jeździsz ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 12, 2010 11:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

psiama pisze:Ilez zycia w Was Siostrunie :1luvu:

Gratuluje wszystkim, trzymam za wszystkie :ok:

Józefina, znaczy, że bak z benzyną ... Ci się w aucie urwał ??? 8O Zdolniacha :mrgreen: Jakim Ty sprzętem jeździsz ?

Albo "jak ty jeździsz" :ryk: ... W końcu Czarownicy nie wypada poruszać się wolno i po gładkich ścieżkach :wink:

U mnie w domu ZAWSZE pada na mnie jeśli okaże się, że znów ?ktoś? skrzywił felgę,przytarł przewód od klimy, najechał na gwóźdź lub nakruszył (czyt. naświnił) w samochodzie. Na wszelkie argumenty "dlaczego ja" słyszę, że "przecież głownie ja jeżdżę tym samochodem". Po wyciągnięciu podręcznego grafika i wskazaniu ile to ja razy jechałam w tym tygodniu a ile małż małż kuli ogon i mówi "no to już nie wiem kto to zrobił...".Nigdy więc nie usłyszałam, ze to jego wina a jeździ jak szatan, jakby to on był czarownicą której miotła się pali... :evil:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 12, 2010 11:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jozefina1970 pisze:Siostry, strasznie mi przykro, z tym kontem coś mi się odwleka, dopiero jutro będzie kurier z umową, to nie taka prosta sprawa, jak mi sie wydawało, tzn. prosta tylko rozciągnięta w czasie, jak tylko konto mi ruszy to zaraz wysyłam.
A jeżeli chodzi o latarnie, żarówki itp. to na moją siostrę, jak była mała, wszystkie klosze spadały, tzn. na szczęście nie na nią ale o milimetry od niej. Też mi się tutaj zaległości już porobiły tzn. mam doczytane ale czasu na pisanie brak. W sobotę miałam niezłą jazdę, jak mi sie bak od samochodu urwał i tak mi się pechowo tydzień zaczął już w sobotę :-) Pozdrawiam Siostry i puszystych bandytów wszystkich!
S. Józefina :-)

:ryk: To witam w klubie :piwa: u mnie tez ostatnio co nieco się pourywało, tylko że ja dałam rady sznureczkiem :mrgreen: Z bakiem to pewnie gorzej. Auto u mechanika już drugi dzień, czyli należy w nim wymienić pewnie wszystko. Ja drugi dzien chodzę na własnych nogach dwóch i czuję, jak mi krążenie do kończyn dolnych wraca :mrgreen: A rano to tak zmarzłam w uszy, że myślałam, że mi odpadną zanim się do zawodowej pracy przyturlam.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto paź 12, 2010 11:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jozefina1970 pisze:Siostry, strasznie mi przykro, z tym kontem coś mi się odwleka, dopiero jutro będzie kurier z umową, to nie taka prosta sprawa, jak mi sie wydawało, tzn. prosta tylko rozciągnięta w czasie, jak tylko konto mi ruszy to zaraz wysyłam...

Ależ nie ma pośpiechu, nie ma strachu :)
Wyślesz kiedy będziesz mogła, tym się nie stresuj.

Ja spędzam upojne dni w łóżku zasmarkana i ledwo żywa. Dobrze, ze kot grzeje jak piecyk :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto paź 12, 2010 11:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Oj tam, od razu: czym jeżdzisz, jak jeździsz, no :-) Matizem jeżdzę i nie ja jechałam, tylko nieślubny, niewierny, no! I jemu sie urwał ale w moim samochodzie :-) I tak pewno by się urwał prędzej czy później a zachciało mi się wlać do pełna, żeby potem nie jeździć na CPN. A tera muszę reklamować hamulce i odstawić go pewno na dzień a znajomym, z którymi na zmianę do pracy jeździmy rozwalił się tłumik :evil: Trinity, przyjemnego grzania przez kocika :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto paź 12, 2010 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

dziś poszła moja składka za październik
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto paź 12, 2010 14:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jozefina1970 a miotłę to Ty nie posiadasz? To jaka z Ciebie czarownica :mrgreen: Jak nowoczesne mechaniczne akcesoria zawodzą się zza szafy wyciąga i odpala i jest git

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto paź 12, 2010 15:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostry Czarowne, pamiętacie MartynęP, którą wsparłyśmy rok temu i mogła wysterylizować koty? Znowu dramat u niej. Kocie maluszki z podejrzeniem pp. Zaglądnijcie proszę na jej wątek, może macie jakieś pomysły :arrow: viewtopic.php?f=1&t=118108
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 12, 2010 15:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzie :-) I tak pewno by się urwał

SIOSTRO BARDZO PROSZĘ BEZ TAKICH DWUZNACZNOŚCI....TU NIELETNIE TEŻ CZYTAJĄ :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto paź 12, 2010 15:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Basica pisze:
jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzie :-) I tak pewno by się urwał

SIOSTRO BARDZO PROSZĘ BEZ TAKICH DWUZNACZNOŚCI....TU NIELETNIE TEŻ CZYTAJĄ :mrgreen:

No właśnie!ObrazekA swoją drogą to musiało być ostro w tym twoim samochodzie... 8O I co teraz? Powiesicie to urwane na ścianie na pamiątkę, czy jak?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto paź 12, 2010 15:33 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:
Basica pisze:

No właśnie!ObrazekA swoją drogą to musiało być ostro w tym twoim samochodzie... 8O I co teraz? Powiesicie to urwane na ścianie na pamiątkę, czy jak?

na ścianie wyschnie za bardzo.... proponuję zawekować w słoiczku :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto paź 12, 2010 15:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Basica pisze:na ścianie wyschnie za bardzo.... proponuję zawekować w słoiczku :mrgreen:

Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]