TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 9:39 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Łażenie po drzewach... ooo tak, to było piękne... tatuś ściął najniższe gałęzie młodego dębu, ale była rozpacz :( bracia i koledzy nadal się wspinali, a ja była mniej sprawna i się nie mogłam wciągnąć. To wszystko przez to, że wlazłam prawie na sam czubek i bałam się zejść, bo... piesek jakiś na dole stał i na mnie szczekał, bo ja się psów bała a nie wysokości, a teraz mam odwrotnie ;)

Dorciu, dziś wystawiam czerwony bazarek walentynkowy dla kotów ;)
tzn dla Twoich zwierzątek kasa, a prezenty na walentynki dla kotków nabywcy :)
ale po pracy po pracy... no właśnie, do roboty muszę wracać papa

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro sty 26, 2011 14:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

muza_51 kot miał robiona morfologię,a biochemię, TSH, T3, T4, ACTH, PTH, kortyzol? Czy były pobrane zeskrobiny do badania? Jeżeli wet stwierdza "na oko", że to są hormonalne wyłysienia....to ja mu gratuluję.

Wyłysienia, dermatozy pokazują, ze coś niedobrego dzieje się w organizmie.
Poczytaj sobie przy jakich chorobach występują wyłysienia, link poniżej

http://www.cztery-lapy.pl/index.php/der ... w/763.html

http://www.czterypieskielapy.fora.pl/in ... y,622.html

Musisz zapytać weta na jakiej podstawie twierdzi, że są to zaburzenia hormonalne i dlaczego sugeruje, że skoro łysienie może być objawem choroby o podłożu endokrynologicznym- nie leczy się łysienia czyli wg takiego rozumowania choroby też nie.
Ta argumentacja do mnie nie przemawia, jakiś dziwny ten wet.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Śro sty 26, 2011 15:24 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

cześć kochani.
net nadal muli ,nic mi się nie otwiera ,a jeżeli już to po bardzo długim czasie :?

Dwa maluszki pojechały do nowego domku ,ufff jak miło :lol:

ewick dziękuję :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 26, 2011 16:35 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

U mnie też komputer szaleje.Zmienię hasło,jak nic się nie poprawi to będę musiała powiadomić administratorów.Jeżeli ewick( żona mojego bratanka) da radę,bo ja nie potrafię-dopiero uczę się obsługi komputera,to i mój bazarek na twoje zwierzaki będzie wystawiony.Oczywiście mój i Kacperka ,bo mogą tam być jego kłaczki :lol: Po przeczytaniu o tej sarence,żeby nie rozum już bym ją brała.Jednak na blok : 4 koty,duży pies,papuga,dwoje dzieci i bratanek zodiakalny lew to zbyt dużo jak na moje zszarpane nerwy :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro sty 26, 2011 16:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

welina pisze:Po przeczytaniu o tej sarence,żeby nie rozum już bym ją brała.Jednak na blok : 4 koty,duży pies,papuga,dwoje dzieci i bratanek zodiakalny lew to zbyt dużo jak na moje zszarpane nerwy

i moje też ;)

a tymczasem:
KOCHASZ SWEGO KOTA? CZERWONY WALENTYNKOWY ZESTAW dla Dorci44
viewtopic.php?uid=12019&f=20&t=123310&watch=topic&start=0&hash=8e5d9462

Obrazek Obrazek

ewick

Post » Śro sty 26, 2011 16:53 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

ewick pisze:
welina pisze:Po przeczytaniu o tej sarence,żeby nie rozum już bym ją brała.Jednak na blok : 4 koty,duży pies,papuga,dwoje dzieci i bratanek zodiakalny lew to zbyt dużo jak na moje zszarpane nerwy

i moje też ;)

a tymczasem:
KOCHASZ SWEGO KOTA? CZERWONY WALENTYNKOWY ZESTAW dla Dorci44
viewtopic.php?uid=12019&f=20&t=123310&watch=topic&start=0&hash=8e5d9462

Obrazek Obrazek

Bo mieszkamy razem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 16:58 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Śro sty 26, 2011 16:55 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Dorciu, tylko proszę, napisz w wątku walentynkowym, ile masz tego długu w lecznicy i za kogo, może zdjęcie konkretnego kosztownego szczylka/szczylków

ewick

Post » Śro sty 26, 2011 21:22 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dziewczyny, ja znów po prośbie
i znów o krakvet
już mi ręce opadają, bo zawsze jak jest miesiac dogo to pojawia sie dziki kandydat

można prosić o głosy na dogowego kandydata?

w tym miesiącu wspólnym kandydatem dogo i miau w ankiecie Krakvetu jest schronisko w SZCZECINKU - bardzo prosze o głosy
bo znów jest walka z dzikim kandydatem
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 5&start=45

i znów zniknę i bede podczytywac ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro sty 26, 2011 21:57 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Polunia i jej siostrzyczka Tasieńka :kotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Afron1

Od: Czw gru 16, 2010 20:18

Post » Czw sty 27, 2011 14:15 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Afron1 moja burania :1luvu: ale i Tasieńka śliczna i jaka już komitywa :ok: dzięki ci serdeczne za te fotki .

Mój net już nie muli ,Netia maksymalnie zwolniła mi net bo brak płatności ,już to uregulowałam ,kurcze i tak z miesiąca na miesiąc :|

piękne rzeczy dziewczyny robicie 8)

zdjęcia szczylków będą ,już ruszył net wiec wstawię za niedługo ,tylko jeszcze w piecu na palę.

Pokaże wam też maleńką Tole ,ogromna miłość w mini futerku.

3x to miesiąc dogo ,tak ?
dziewczyny z dogo bardzo mi pomagają z dt. dla psiaków .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 27, 2011 14:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Dorota ,a co z sarenką :?:

welina

Post » Czw sty 27, 2011 15:00 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

chłopak oddał psa cioci , na szczęście .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 27, 2011 19:06 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dorcia44 pisze:
3x to miesiąc dogo ,tak ?
dziewczyny z dogo bardzo mi pomagają z dt. dla psiaków .

tak, miesąc dogo
ale jak słusznie na dogo ktoś zauważył niezależnie od miesiąca jak pojawi się dziki kandydat to na 99 % jest to psi kandydat
no ręce już opadaja
miast zgłosic się do wewnetrznej ankiety na dogo (chociaz ja nie widzialam Wary Goldena na dogo) to wyskakują od razu do krakvetu :(
szczerze to mi trochę wstyd :(
przeciez jakby te prawie 300 os zagłosowało na nich w wewnetrznej ankiecie bez problemu by wygrali
a tak to znów dogo musi zabiegac o głosy
a nie uwierzę, ze na dogo nie ma ludzi zwiazanych z ta fundacją zeby powiedziec im o wewnetrznej ankiecie
ech
szkoda słów

proszę, kto może niech zagłosuje na wspólnego kandydata - Szczecinek
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 5&start=45

3 x

Post » Czw sty 27, 2011 20:57 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

Mój bazarek już gotowy, zapraszam wszystkich na zakupy.
Do kupienia ETUI NA KOMÓRKI, lub klucze, SASZETKA I MASKOTKA.
viewtopic.php?f=20&t=123362

DOROTKA odezwij się na moim bazarku :ok: i Kacperka :kotek: :ryk:

welina

Post » Czw sty 27, 2011 23:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 19.m.

dziewczyny
ubijecie mnie potem albo sama się ubije ale błagam zagłosujcie na szczecinek
i rozreklamujcie na swoich watkach na miau głosowanie

zreszta jak tak dalej głosowanie pojdzie to nie bedzie co ubijac, trupem z nerwów padnę zanim się skończy :twisted:

3 x

[poprzednia][następna]