Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nighthawk pisze:Przykro mi z powodu obu nieszczęść, nie miałam siły nic sensownego napisać:(
Za to mam taką propozycję, żeby w wolnej chwili zrobić listę rzeczy i usług potrzebnych, bo finansowo nie bardzo mogę, biorąc pod uwagę, że moja kociarnia rozrosła się do 10 sztuk, ale może inaczej da się pomóc?
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:
Dzieki za wiecej czszegolow, wczoraj nie mialam pojecia o co ci chodzi.
Chodzi o ta wypowiedz? :Jestem z Wolbromia tylko problem z transportem...mogę zabrać kotke/kota do dt - jeżeli to będzie kotka po sterylizacji kot po kastracji to zwiększą się szanse aby kot został u mnie na stałe. Oczywiście może to być też jakieś maleństwo, nie mam wymagań co do wieku, wyglądu itd itd. Jedyne moje wymaganie : musi akceptować inne koty..
Rozmawiałam też wczoraj z ciocią mojego Pawła, szuka ona kocura dla swojego teścia<--- straszy Pan, mieszkający samotnie na wsi, daleko od ulicy i innych sąsiadów. Ja mam młodego kocurka, ale niestety musiałam odmówić ponieważ był bardzo długo leczony, każdego dnia walczyliśmy o niego i teraz gdy już wygraliśmy... kota nikomu nie oddamy Zostanie z nami więc obiecałam, że poszukam i dla niego kota.
Wieczorem sie zarejestruje na dogomanii i napisze!
Z kittenem, to jak uwazacie, moze przyjdzie z tych "roznych stron" akurat maluchowe jedzenie.
Ja jestem zdania, ze kittena nie bedzie a tak tanio to jeszcze nie bylo.
a kasiorę złociutka masz?na ten moment będą na innej karmie maluchowej, kołderka ciągle za mała mimo, że naciągam ją w prawo i lewo
aassiiaa pisze:Ja mam troszkę farby, ale nie białej tylko cappuccino i żółtą. Nie wiem czy jeszcze się nada do malowania![]()
Mogę też pożyczyć grzejnik a'la kaloryfer na prąd.
_namida_ pisze:Środki czystości (mopy, miotełki, szmatki, gąbki).
Szmaty, koce, materiały do wyścielania kotom klatek + jedna zasłona.
Drapaki, budki, legowiska, zabawki dla kotów.
katikot pisze:_namida_ pisze:Środki czystości (mopy, miotełki, szmatki, gąbki).
Jak towarzystwo nie pozapomina, to trochę takich rzeczy będzie zebranych jutro ew. pojutrze u mnie w pracy, na Walerego Sławka (koło Castoramy) - czy ktoś może bywa albo mieszka w pobliżu? W przyszłym tygodniu jestem na urlopie (egzaminy...) i najchętniej bym oddała te rzeczy w tym (nie bardzo mają gdzie leżeć u mnie w pracy). Ewentualnie jeśli dam radę mogę je zabrać do siebie do Huty i tam byłyby do odbioru.
W przyszłym tygodniu jedna koleżanka obiecała przejrzeć swoje rzeczy i dać trochę karmy i mogłaby te rzeczy gdzieś zawieźć, ale to chyba najlepiej będzie dogadać w przyszłym tygodniu.
aassiiaa pisze:Czegoś takiego nie posiadam
_namida_ pisze:katikot pisze:_namida_ pisze:Środki czystości (mopy, miotełki, szmatki, gąbki).
Jak towarzystwo nie pozapomina, to trochę takich rzeczy będzie zebranych jutro ew. pojutrze u mnie w pracy, na Walerego Sławka (koło Castoramy) - czy ktoś może bywa albo mieszka w pobliżu? W przyszłym tygodniu jestem na urlopie (egzaminy...) i najchętniej bym oddała te rzeczy w tym (nie bardzo mają gdzie leżeć u mnie w pracy). Ewentualnie jeśli dam radę mogę je zabrać do siebie do Huty i tam byłyby do odbioru.
W przyszłym tygodniu jedna koleżanka obiecała przejrzeć swoje rzeczy i dać trochę karmy i mogłaby te rzeczy gdzieś zawieźć, ale to chyba najlepiej będzie dogadać w przyszłym tygodniu.
OK, to ja mogę wziąć od Ciebie z Huty (w pt wieczorem?) i przechować u siebie w mieszkaniu.
Napisz mi szczegóły na priv, jak już będziesz wiedzieć kiedy.
Tweety pisze:lutra pisze:Fibi zrobiła grandę u dra Lisa, ma nacięte ucho. Leone się wypowiedzą, czy zatrzymywać czy puszczać.
Dziś na sterylkę jedzie Sabinka, odwożę ją wieczorem do Sol. W piątek na sterylkę ma trafić Agatka, a w sobotę kotka od p. Papież...
Nie wiem, gdzie one obie, bo u Lisa zostało pół kocurka... u Szp kocurek...
Ago?
liczysz, że sama ciachnę?![]()
to może u któregoś z nich i się dopłaci za pół kotki albo za 3/4 kotki?
a co z tym ciachnięciem na Agatkę w schronie? Karola pisałaś do nich coś w tej sprawie? może zamienią na Komendę albo Szpeyera?
Lutro?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości