moś pisze:Ode mnie tez![]()
ja sie wpisuje..tylko mnie przywiezc trza
Przywiozę Mosia i się też!
Moderator: Estraven
moś pisze:Ode mnie tez![]()
ja sie wpisuje..tylko mnie przywiezc trza

MaryLux pisze:
Czy Babcia nie mogłaby przez 1 dzień być pod opieką Wnuczki, żebyś mogła spokojnie wszystko załatwić?
taizu pisze:Kociamo, przepraszam, że się wtrącę, ale uważam, że powinnaś sobie zrobić badania jak najszybciej.
Twoja córka moze i boi się kłucia kogoś, ale gdyby wiedziała DLACZEGO musisz ją zostawić z Babcią, to się przemoże.
Zrób to z litości nad nią. Wyobraź sobie, jak ona by się czuła, gdyby Twoja choroba okazała się poważna, a diagnoza nastapiła za późno!
To samo z Babcią. Myslę, że jak jej powiesz, dlaczego musisz wyjechać na dzień-dwa, to bedzie bardziej skłonna współpracować.
Rozumiem, że chcesz je obie chronić przed zmartwieniem, ale uczciwe przedstawienie sytuacji będzie dla Was lepsze. Jeżeli teraz się zarejestrujesz na wizytę, to i tak pewnie bedziesz ją miala za jakiś czas dopiero. Więc zarejestruj się w poniedziałek, a im możesz powiedzieć 2-3 dni przed badaniami.
Moja serdeczna przyjaciółka miala guzek, szybko zadziałała i, choć okazał się on nowotworem zlośliwym, od paru lat na razie jest OK. A dwie następne usunęły guzki iokazały się zmianami łagodnymi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości