Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Myszka czuje się źle i dzisiaj miała pobraną krew na badania.
kasiatatry pisze:Koteczki czuja sie chyba dobrze bo lobuzuja strasznieleslaw nie ma biegunek a oczy mu nie lzawia i ma ladne. Lenka sprobowala orijena i jej zasmakowal bardzo, Lesio tez by chetnie jadl ale dalam mu na razie 3 groszki. Grzecznie w nocy spaly ale przed spaniem je troszke wymeczylam zabawa
kochane sa
a Lesio do rany przyloz... Strasznie fajny
Gibutkowa pisze:
Sprawdź tą anemię zakaźną. Choć w sumie poza płytkami masakrycznie niskimireszta nie odbiega mocno od normy...
![]()
Czy Myszka miała robione testy na białaczkę? Wiesz... nie wiem jak to u kotów dokładnie jest ale u ludzi przy białaczce jako pierwsze naciekane są właśnie płytki, nawet przy prawidłowej ilości białych krwinek. Albo jej się na czymś płytki rozpadają - może być nie taki odczynnik. Ja bym powtórzyła te wyniki na dwóch różnych odczynnikach. Bo to trochę dziwne, reszta wyników jest "za dobra" na takie niskie płytki
A może nerki?
cynamon i wanilia pisze:Gibutkowa pisze:
Sprawdź tą anemię zakaźną. Choć w sumie poza płytkami masakrycznie niskimireszta nie odbiega mocno od normy...
![]()
Czy Myszka miała robione testy na białaczkę? Wiesz... nie wiem jak to u kotów dokładnie jest ale u ludzi przy białaczce jako pierwsze naciekane są właśnie płytki, nawet przy prawidłowej ilości białych krwinek. Albo jej się na czymś płytki rozpadają - może być nie taki odczynnik. Ja bym powtórzyła te wyniki na dwóch różnych odczynnikach. Bo to trochę dziwne, reszta wyników jest "za dobra" na takie niskie płytki
A może nerki?
albo błąd w badaniu, powtórzyłabym jeszcze. co mówił wet?
super, że Lenka i Lesio dobrze się maja w nowym domu
kasiatatry pisze:Spaly ze mna, chociaz kladlam sie samaLena przyszla po 10 minutach a Lesio w nocy. Lenka spala na poduszce i slyszalam traktor nad ranem. Lesio zrobil w poludnie zbita normalna kupke
kasiatatry pisze:Spaly ze mna, chociaz kladlam sie samaLena przyszla po 10 minutach a Lesio w nocy. Lenka spala na poduszce i slyszalam traktor nad ranem. Lesio zrobil w poludnie zbita normalna kupke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości