niestety Pani W. z Podwawelskiego nie odbiera telefonów, będę jeszcze dzwoniła dzisiaj i jesli nie dzisiaj to jutro albo w poniedzialek zabiorę towarzystwo do weta.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:a ja mam informację dla opiekunów Kocimskiej. Madzia jest jeszcze w ten weekend, poniedziałek, wtorek i sobotę. Natomiast później już z własnej, nieprzymuszonej woli weźmie jakiś dyżur, bo bardzo polubiła te nasze ogonki. Jak będę wiedzieć, który to jest dzień to dam znać ale na razie pewnym jest, że od 16.05 dyżury wracają na dawne tory.
Kosmuś, będziesz jutro w radio? Może po twoich występach wpadlibyście z cincianem na foteczki?
miszelina pisze:Tweety pisze:a ja mam informację dla opiekunów Kocimskiej. Madzia jest jeszcze w ten weekend, poniedziałek, wtorek i sobotę. Natomiast później już z własnej, nieprzymuszonej woli weźmie jakiś dyżur, bo bardzo polubiła te nasze ogonki. Jak będę wiedzieć, który to jest dzień to dam znać ale na razie pewnym jest, że od 16.05 dyżury wracają na dawne tory.
Kosmuś, będziesz jutro w radio? Może po twoich występach wpadlibyście z cincianem na foteczki?
Najfajniej byłoby, żeby wzięła sobotę przed południem.
Na Kocimskiej w miarę, udało mi się samej zapuścić oko burej, ale mnie capnęła![]()
Filip ma nadal biegunkę, dałam mu suchego intensinala, zjadł ze smakiem.
Czwóreczka i Pola zjadły mieloną wołowinkę, Marcysia aż pomrukiwała z zadowolenia.
Tweety pisze:a ja mam informację dla opiekunów Kocimskiej. Madzia jest jeszcze w ten weekend, poniedziałek, wtorek i sobotę. Natomiast później już z własnej, nieprzymuszonej woli weźmie jakiś dyżur, bo bardzo polubiła te nasze ogonki. Jak będę wiedzieć, który to jest dzień to dam znać ale na razie pewnym jest, że od 16.05 dyżury wracają na dawne tory.
kosma_shiva pisze:już wszystko piszę!
W radio będę.
myślałam, że mnie Cicnian podrzuci i żeby nie czekać, to wpadnie do Was Tweety na sesję. Tylko czy wstaniecie na 9tą![]()
oto co mi napisał:
"jasne. poinformuj dziewczyny, że trzeba będzie jakieś ciekawe tło i atrybuty typu nie wiem... klocek drewna dla jakiegoś długowłosego itp. Może nawet gdzieś w plenerze...
Jak to ma być taki wypas to rozumieszTrzeba to zaplanować i nie wiem czy w tą sobotę się coś uda zorganizować - trzeba kupić duże tło itp.
KK"
tak więc trzebaby się zastanowić, a nie na hura.
Masz jakieś tło?
Jnajlepiej w jakimś mocnym kolorze. Ja mam w razie nędzy seledynowy szal. Prawie każdy kolor kota na takim kolorze fajnie wygląda.
Może jakiś ładny krzaczek, kwiatek, badylek... iglak?
Zdjęcia do kalendarza muszą być chwytliwe, kolorowe i radosne. bo inaczej ludzie nie będą chcieli tego kupować.
Możektoś ma jakieś pomysły.
W każdym razie Aga, gdybyś się nie obudziła, to przyjdziemy po radio
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:a ja mam informację dla opiekunów Kocimskiej. Madzia jest jeszcze w ten weekend, poniedziałek, wtorek i sobotę. Natomiast później już z własnej, nieprzymuszonej woli weźmie jakiś dyżur, bo bardzo polubiła te nasze ogonki. Jak będę wiedzieć, który to jest dzień to dam znać ale na razie pewnym jest, że od 16.05 dyżury wracają na dawne tory.
przyznam, że już od kilku miesięcy próbuję znaleźć kogoś, kto wziął by za mnie środę wieczór.
Mogę natomiast w sobotę, ale nie każda wpadać na Kocimską pomóc w generalnych porządkach.
Może zechciałaby Magda tę środę
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:już wszystko piszę!
W radio będę.
myślałam, że mnie Cicnian podrzuci i żeby nie czekać, to wpadnie do Was Tweety na sesję. Tylko czy wstaniecie na 9tą![]()
oto co mi napisał:
"jasne. poinformuj dziewczyny, że trzeba będzie jakieś ciekawe tło i atrybuty typu nie wiem... klocek drewna dla jakiegoś długowłosego itp. Może nawet gdzieś w plenerze...
Jak to ma być taki wypas to rozumieszTrzeba to zaplanować i nie wiem czy w tą sobotę się coś uda zorganizować - trzeba kupić duże tło itp.
KK"
tak więc trzebaby się zastanowić, a nie na hura.
Masz jakieś tło?
Jnajlepiej w jakimś mocnym kolorze. Ja mam w razie nędzy seledynowy szal. Prawie każdy kolor kota na takim kolorze fajnie wygląda.
Może jakiś ładny krzaczek, kwiatek, badylek... iglak?
Zdjęcia do kalendarza muszą być chwytliwe, kolorowe i radosne. bo inaczej ludzie nie będą chcieli tego kupować.
Możektoś ma jakieś pomysły.
W każdym razie Aga, gdybyś się nie obudziła, to przyjdziemy po radio
no to wstaniemy jak nie ma wyjścia. plenery u nas odpadają,
jedyne tło jakie posiadam to zasłona w kolorze wina, Nala na niej pozuje, zobacz na stronie krzaczków i badylków nie mam poza jedną drewniana różą ale mam krzaczaste świeczniki, stary ukraiński adapter junost' i płyty winylowe
miszelina pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:a ja mam informację dla opiekunów Kocimskiej. Madzia jest jeszcze w ten weekend, poniedziałek, wtorek i sobotę. Natomiast później już z własnej, nieprzymuszonej woli weźmie jakiś dyżur, bo bardzo polubiła te nasze ogonki. Jak będę wiedzieć, który to jest dzień to dam znać ale na razie pewnym jest, że od 16.05 dyżury wracają na dawne tory.
przyznam, że już od kilku miesięcy próbuję znaleźć kogoś, kto wziął by za mnie środę wieczór.
Mogę natomiast w sobotę, ale nie każda wpadać na Kocimską pomóc w generalnych porządkach.
Może zechciałaby Magda tę środę
Generalne porządki są w sobotę po południu![]()
No dobra, sobota rano może u mnie zostać, jak kiedyś nie dam rady, to będę krzyczeć. Chociaż trzy razy w tygodniu to na dłuższą metę trochę dużo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: annso, kasiek1510, squid i 62 gości