K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 12:32 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:Noemik, a skąd ja się wzięłam w sobotę na dyżurze? Zgłaszałam się tylko na niedzielę

już odszczekałam, wybacz, Szefowo.
:-)
radosna tfórczość, nie wiem skąd to wzięlam. :)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto mar 16, 2010 12:46 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Dzwoniłam do niemieckiego Zooplusa. Towar idzie z Niemiec dlatego to tyle trwa. Zgodnie z jej wiedzą, dzisiaj 3 pakiety powinny do nas dotrzeć :ok: a mnie w domu nie ma :-(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto mar 16, 2010 12:58 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Akima, Murka ma ok. roku, może nawet niecały. :)
Widzę, że zrobiłaś nowe Owocowe, w takim razie zdejmuję swoją aukcję.

Ponieważ dziś rano się wszystko zes..., nie jestem w stanie w tej chili powiedzieć, czy będę w ten weekend w Krakowie czy nie i nawet nie wiem, kiedy będę to wiedzieć. W przyszły weekend będę.

Mam jeszcze problem w związku ze świętami. Czy mógłby ktoś zastąpić mnie na dyżurze w pon. rano, bo chcielibyśmy pojechać do rodziców, a oni nie mieszkają w Krakowie. Potrzebuję też tymczasowego tymczasu dla Filka na maks tydzień (od W. Czwartku do poniedziałku-wtorku), o ile w ciągu tych 3 tygodni nie znajdzie domu.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto mar 16, 2010 13:05 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

noemik pisze:
Tweety pisze:Noemik, a skąd ja się wzięłam w sobotę na dyżurze? Zgłaszałam się tylko na niedzielę

już odszczekałam, wybacz, Szefowo.
:-)
radosna tfórczość, nie wiem skąd to wzięlam. :)

ja wiem, Aga pisala na poczatku, ze oba dni ostatnia godzina lub dwie jak nie bedzie chetnych :P
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto mar 16, 2010 13:11 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

no i doopa blada moi drodzy :( w Zoo Afryka remont więc ten weekend na pewno odpada, przyszły - jak się uporają z remontem. Szlag! :evil: Jakieś pomysły?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 16, 2010 13:13 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

queen_ink pisze:

Akima, Murka ma ok. roku, może nawet niecały. :)
Widzę, że zrobiłaś nowe Owocowe, w takim razie zdejmuję swoją aukcję.

Ponieważ dziś rano się wszystko zes..., nie jestem w stanie w tej chili powiedzieć, czy będę w ten weekend w Krakowie czy nie i nawet nie wiem, kiedy będę to wiedzieć. W przyszły weekend będę.

Mam jeszcze problem w związku ze świętami. Czy mógłby ktoś zastąpić mnie na dyżurze w pon. rano, bo chcielibyśmy pojechać do rodziców, a oni nie mieszkają w Krakowie. Potrzebuję też tymczasowego tymczasu dla Filka na maks tydzień (od W. Czwartku do poniedziałku-wtorku), o ile w ciągu tych 3 tygodni nie znajdzie domu.

Ja wezmę poniedziałek wielkanocny za Ciebie :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 16, 2010 13:15 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:no i doopa blada moi drodzy :( w Zoo Afryka remont więc ten weekend na pewno odpada, przyszły - jak się uporają z remontem. Szlag! :evil: Jakieś pomysły?

Może spróbować w Bonarce? Ja wiem, że to gooopi pomysł.......
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 16, 2010 13:16 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Tweety pisze:no i doopa blada moi drodzy :( w Zoo Afryka remont więc ten weekend na pewno odpada, przyszły - jak się uporają z remontem. Szlag! :evil: Jakieś pomysły?

A co z opcją akcjowania w Bonarce?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto mar 16, 2010 13:16 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

A w Galerii Kazimierz nie ma jakiegoś zoologicznego?

Co do dyżurów podczas Wielkanocy...
Nas oczywiście nie ma, więc prosimy o zastępstwo na sobotę i niedzielę wieczór.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto mar 16, 2010 13:18 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto mar 16, 2010 13:20 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

miszelina pisze:Ja wezmę poniedziałek wielkanocny za Ciebie :D

Dzięki :) To ja wezmę któryś Twój, może jakąś sobotę?

queen_ink

Post » Wto mar 16, 2010 13:22 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

queen_ink pisze:

Leone pisze:A w Galerii Kazimierz nie ma jakiegoś zoologicznego?

Obok Galerii jest zoolog (tzn na zewnątrz, ale w tym samym budynku), wiem, że robili akcje adopcyjne, więc może da radę.

queen_ink

Post » Wto mar 16, 2010 13:23 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

Leone pisze:A w Galerii Kazimierz nie ma jakiegoś zoologicznego?

I za Was wezmę - mam dyżur pracowy, jakikolwiek wyjazd odpada :(
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 16, 2010 13:26 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

lutra pisze:

A co z opcją akcjowania w Bonarce?

miejsce KTOZ-u i nie do ruszenia

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 16, 2010 13:26 Re: K-ów, Gasparku, żegnaj moja myszko :(( Ptyś dołączył :-((

queen_ink pisze:

Nie ma sprawy, na razie wiem, że napewno będę potrzebować zastępstwa w sobotę po Bożym Ciele (to jest 5 czerwca) i w samo Boże Ciało 3.06., mam wyjazd.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]