Tweety pisze:Noemik, a skąd ja się wzięłam w sobotę na dyżurze? Zgłaszałam się tylko na niedzielę
już odszczekałam, wybacz, Szefowo.

radosna tfórczość, nie wiem skąd to wzięlam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Noemik, a skąd ja się wzięłam w sobotę na dyżurze? Zgłaszałam się tylko na niedzielę
Akima pisze:mURKA http://www.allegro.pl/show_item.php?item=960626296
noemik pisze:Tweety pisze:Noemik, a skąd ja się wzięłam w sobotę na dyżurze? Zgłaszałam się tylko na niedzielę
już odszczekałam, wybacz, Szefowo.
radosna tfórczość, nie wiem skąd to wzięlam.
queen_ink pisze:Akima pisze:mURKA http://www.allegro.pl/show_item.php?item=960626296
Akima, Murka ma ok. roku, może nawet niecały.
Widzę, że zrobiłaś nowe Owocowe, w takim razie zdejmuję swoją aukcję.
Ponieważ dziś rano się wszystko zes..., nie jestem w stanie w tej chili powiedzieć, czy będę w ten weekend w Krakowie czy nie i nawet nie wiem, kiedy będę to wiedzieć. W przyszły weekend będę.
Mam jeszcze problem w związku ze świętami. Czy mógłby ktoś zastąpić mnie na dyżurze w pon. rano, bo chcielibyśmy pojechać do rodziców, a oni nie mieszkają w Krakowie. Potrzebuję też tymczasowego tymczasu dla Filka na maks tydzień (od W. Czwartku do poniedziałku-wtorku), o ile w ciągu tych 3 tygodni nie znajdzie domu.
Tweety pisze:no i doopa blada moi drodzyw Zoo Afryka remont więc ten weekend na pewno odpada, przyszły - jak się uporają z remontem. Szlag!
Jakieś pomysły?
Tweety pisze:no i doopa blada moi drodzyw Zoo Afryka remont więc ten weekend na pewno odpada, przyszły - jak się uporają z remontem. Szlag!
Jakieś pomysły?
miszelina pisze:Ja wezmę poniedziałek wielkanocny za Ciebie
queen_ink pisze:miszelina pisze:Ja wezmę poniedziałek wielkanocny za Ciebie
DziękiTo ja wezmę któryś Twój, może jakąś sobotę?
Leone pisze:A w Galerii Kazimierz nie ma jakiegoś zoologicznego?
Co do dyżurów podczas Wielkanocy...
Nas oczywiście nie ma, więc prosimy o zastępstwo na sobotę i niedzielę wieczór.
Leone pisze:A w Galerii Kazimierz nie ma jakiegoś zoologicznego?
Co do dyżurów podczas Wielkanocy...
Nas oczywiście nie ma, więc prosimy o zastępstwo na sobotę i niedzielę wieczór.
lutra pisze:Tweety pisze:no i doopa blada moi drodzyw Zoo Afryka remont więc ten weekend na pewno odpada, przyszły - jak się uporają z remontem. Szlag!
Jakieś pomysły?
A co z opcją akcjowania w Bonarce?
queen_ink pisze:miszelina pisze:Ja wezmę poniedziałek wielkanocny za Ciebie
DziękiTo ja wezmę któryś Twój, może jakąś sobotę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bulba, Google [Bot], puszatek, quantumix i 139 gości