Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-powódź:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 13:27 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

MaryLux pisze:Cieszę się, że doszło, bo już planowałam, co powiem w poniedziałek babom na poczcie... Swoją drogą we wtorek płaciłam za priorytet, więc powinno dojść w środę, najdalej w czwartek...
Ja wiem chyba, kto te obelgi Ci przysłał...

Ja nie, ale chyba doskonale ta osoba wiedziała, że Kociama nie upubliczni jej nicku :roll:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Sob maja 08, 2010 13:33 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

A powinna :evil:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob maja 08, 2010 13:40 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

moś pisze:A powinna :evil:

Tak jest! I upublicznić treść tych obraźliwych pw, poza tym printscreena zrobić, żeby mieć dowody w razie potrzeby

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 08, 2010 13:43 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

annette88 pisze:
MaryLux pisze:Cieszę się, że doszło, bo już planowałam, co powiem w poniedziałek babom na poczcie... Swoją drogą we wtorek płaciłam za priorytet, więc powinno dojść w środę, najdalej w czwartek...
Ja wiem chyba, kto te obelgi Ci przysłał...

Ja nie, ale chyba doskonale ta osoba wiedziała, że Kociama nie upubliczni jej nicku :roll:

Albo ktoś napisał incognito nie przedstawiając się, bo tak też się zdarzało.
Kociamko - Ty i dr Ola wiecie najlepiej, co jest dobre dla Twoich kotów. Jestem pewna, że Ebiś i reszta mają wszystko, czego potrzebują, a ptasiego mleka i miłości im nigdy nie zabraknie :D

A kiedy Kubuś się przeprowadza do Cioci? 8)

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Sob maja 08, 2010 13:48 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Iwonko, nikt, kto Cię zna, nawet nie pomyśli, że dla własnego widzimisię pozwoliłabyś cierpieć jakiemuś kotu.
Niestety, znają Cię także różne wredne typy i wydaje im się, że są bezkarni.

Teraz potrzebny Ci spokój, ale kiedyś trzeba będzie wreszcie publicznie napisać o tych %^^&^^%&*##, którzy własne kompelksy i głupotę leczą przez atakowanie dobrych - i przez swoją dobroć - bezbronnych osób.

Trzymaj się i kciuki za Ebisia :ok:
A Rudka daj Cioci - kochają się, więc czego więcej im potrzeba :kotek:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob maja 08, 2010 13:52 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Kociamo nie przejmuj sie obelgami,takie lub tacy ktorzy je pisza,to najzwyczajniejsi wichrzyciele :evil: ..
masz silna grupe wsparcia i oddanych przyjaciol i tylko to sie liczy :1luvu: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob maja 08, 2010 14:14 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

o kurcze 8O , dopiero doczytałam, aż sie wierzyc nie cche,ze znowu jakas wredota sie n aforum pojawiła, czy aby nie ta sama ,co już kiedys kociamce życie umiliła, pisaniem właśnie na gg :twisted:
Kociamko , nie pzrejmuj sie tym gadaniem ,Ebiś jest Twój i do do Ciebie należy decyzja co zrobisz, a jedyne co teraz mozesz zrobic to kochać go teraz jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob maja 08, 2010 14:25 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

trawa11 pisze:o kurcze 8O , dopiero doczytałam, aż sie wierzyc nie cche,ze znowu jakas wredota sie n aforum pojawiła, czy aby nie ta sama ,co już kiedys kociamce życie umiliła, pisaniem właśnie na gg :twisted:
Kociamko , nie pzrejmuj sie tym gadaniem ,Ebiś jest Twój i do do Ciebie należy decyzja co zrobisz, a jedyne co teraz mozesz zrobic to kochać go teraz jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jestem pewna, że to ta sama osoba, jej styl jest nie do podrobienia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 08, 2010 14:28 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

MaryLux pisze:
trawa11 pisze:o kurcze 8O , dopiero doczytałam, aż sie wierzyc nie cche,ze znowu jakas wredota sie n aforum pojawiła, czy aby nie ta sama ,co już kiedys kociamce życie umiliła, pisaniem właśnie na gg :twisted:

Jestem pewna, że to ta sama osoba, jej styl jest nie do podrobienia

jesooo Iwa napisz kto i zamkniesz ta sprawe raz na zawsze.
Milczenie w tym przypadku osmiela ta osobe i ta sytuacja bedzie sie powtarzac.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob maja 08, 2010 14:30 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Iwonko-ja na Twoim miejscu bym upubliczniła-lepiej wiedziec z kim ma sie do czynienia i ustrzec innych przed podobnymi "przyjemnościami".
Ja tez bym ratowała,jeśli jeszcze jest szansa na chwile bez cierpienia,na to bedzie czas,gdy juz bedzie cierpiał!
Boże-dlaczego w tak ciężkich chwilach,zawsze znajdzie sie ktoś ,kto jeszcze bardziej dowali????
Skąd w ludziach tyle podłości?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 08, 2010 14:39 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Ja nie znam Kociamy - tyle, co na tym wątku.
A i tak nigdy bym tak nie pomyślała :(((....(jak ta osoba z gg). Że można dla własnej przyjemności przedłużać cierpiące życie... Raczej bym się skłaniała, że znacznie łatwiej (i częściej) jest to życie zbyt szybko skrócić.
A Kociamki nigdy bym nie podejrzewała ani o jedno, ani o drugie.

Bez sensu... Przykro mi, że byłaś narażona na dodatkowy stres. Trzymam kciuki za Ciebie i Ebisia i resztę kociastych :).
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob maja 08, 2010 14:56 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

RC Fibre response bardzo dobra karma, nasza Javcia teraz też ja je. Nie ma zaparć, ale ona nie przyjmuje żadnych past na odkłaczanie i teraz sobie kłakami równo pawikowała. A po tej karmie kłaki wychodzą drugą stroną.
Trzymajcie się dzielnie i słuchaj wetki.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob maja 08, 2010 15:04 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Kociamo, nie przejmuj się ekstremistami, zawsze gotowymi naprawiać CUDZE błędy
Pozdrowienia dla Ciebie, Ebisia i reszty :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob maja 08, 2010 15:46 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

ja znów w punktach:

1. wskazania do eutanazji są ogólnie znane i łatwe do zrozumienia. OPERACJA ani samo stwierdzenie CHOROBY nie są wskazaniem do eutanazji.
2. Kot nie ma według mnie ani jednego wskazania do eutanazji - z tego co wiem o jego stanie i wynikach.
3. Kot ma chęć życia, apetyt !, jest aktywny, panuje nad fizjologią, nie odczuwa bólu, nie wymaga opieki paliatywnej ani łagodzenia bólów typu nowotworowego. Bawi się, myje.
4. Kot jest chory ale - jest leczony, jest pod opieką weterynarzy. Leczenie jest naszym obowiązkiem i póki mamy możliwość i szansę leczenia - moralnie po prostu nie ma innej decyzji. Choroby można WYLECZYĆ, inne można łagodzić i poprawiać jakość życia np. PNN. Inne trzeba obserwować i prowadzić znając fakt, że rokowanie jest złe, można spokojnie być z kotem / psem i swiadomie uczestniczyć w leczeniu - tu już paliatywnym.
5. Osobę, która ma takie śmiałe poglądy na gg, jak pisze Kociama i taką wiedzę o leczeniu i eutanazji zapraszam na moje gg do dyskusji a najchętniej tu na wątek celem przedstawienia argumentów, może analizy wyników kota? Nigdy dość wiedzy. 218 645 63
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob maja 08, 2010 17:24 Re: Biedne Wiejskie Koty-Kubuś ok-Guz nie do usunięcia:((((

Jestem
burza nas zaskoczyła i gradobicie było że hej
koniec pracy w ogrodzie
teraz wychodzi słońce ale już się nie chce :oops:
w domu też robota nie idzie nijak

Nie ukrywam że mi strasznie przykro
że smutno

Kochane ja Wiem że żadna z Was nigdy mi krzywdy nie zrobi
jesteście zawsze przy nas
Jedne Cioteczki krócej inne od samego początku
są też nowe cioteczki które tu zaglądają ale żadna z Was nie robi nikomu krzywdy

Nie wiem co to za osoba bo wyświetliła sie wiadomośc od nieznajomego
zawsze potem kasuję takie rzeczy
Madzia mi podpowiedziała że nr gg można załozyć do kilku minut
chciałam zmienić swoje gg jakiś czas temu bo to nie nowość że są zaczepki
ale czy potem te znajome Osoby będą wiedziały kto pisze?
wstyd mi nawet Młodej zapytać jak to działa :oops:

Ostatnio pisała do mnie Osoba która twierdzi że ja znam
ale nie chciała powiedziec kim jest
podpowiadała gdzie kupić tanio podkłady dla Kubusia
a potem mi serce ściskało i zrobiło sie smutno

stwierdziła że jej nie lubię
bo tak wypada

ja nie znam tego uczucia
ja albo lubię Kogoś albo nie
prosiła żebym sie zastanowiła dlaczego opuścili mnie niektórzy znajomi

Może nie zauważyłam że komuś zrobiłam krzywdę :(
Proszę więc
jesli Ktoś z tego forum czuje że Go opuściłam,zapomniałam to niech napisze do mnie
Tak bardzo się staram o Wszystkich pamiętać
ale czasem kłopoty i brak czasu i moje ogólne roztrzepanie mogło spowodować że Kogoś ominełam :(

Wiadomośc od tej Osoby zachowałam bo ciągle analizuję to co napisała
Przepraszam jesli Kogoś obraziłam w jakis sposób

Daguś Dziekuję że napisałaś te ważne informacje :1luvu:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]