Byłam dziś u Omegi , lepiej trafić nie mogła a i dziewczyny ( córki Ani ) mi pomogły na spacerze z psami i obiecały pomagać
Basiu bardzo dziękuje za zdjęcia , są super
A czy mogę prosić o ogłoszenia dla Rudzika , Kiki i Feliksa , ja nie potrafię
Opis Rudzika :
Rudzik kiedyś miał dom , rodzinę ale ponoć alergia dziecka to przekreśliła , ale tak na prawdę okazało się ze Rudzik był bardzo ciężko chory i został oddany z tego powodu , miał zatrzymanie moczu i gdyby nie nocna pilna operacja już by nie żył

, miał czyszczony pęcherz , amputowane prącie i ma wyszytą cewkę moczową i musi jest TYLKO ROYAL CANIN URINARY i to już do końca życia a ze jest młodym około 2 letnim kotem , czy ktoś go pokocha , czy ma szanse na dom ......
Opis Kiki i Feliksa :
Kika ( czarna ) i Felix ( pingwinek ) to młode około 10 miesięczne kociaki , niestety życie ich nie oszczędzało , one wiedzą co to ból , strach , głód i cierpienie

Kika ma urwany ogonek ale mimo tego uczy się ufać człowiekowi i robi postępy , nawet mruczy

, a Felix się przygląda i tez się uczy że człowiek to nie zawsze = zło , najlepiej jakby mogły iść do nowego domku razem , są ze sobą bardzo zżyte . Czy mają jakiekolwiek szanse , gdy tyle miziastych i pięknych kociąt szuka domu ....
Kika jest wysterylizowana a Felix jest wykastrowany .