K-ów, Jerry odszedł :-(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 9:34 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

mjs pisze:Rano odszedł Baksiu anny09.
Nic nie zapowiadało, że tak się stanie..
Kilka chwil i nie ma naszej Rudej Kluseczki....Pewnie serduszko nie dało rady dłużej pracować.
Obrazek
Jedziemy pochować Baksia w ogrodzie u Dziadków.

Boże drogi - nie wierzę :!: :!: :!: :cry: :cry:

Taki cudowny kot...
Taki mądry, wspaniały...

To straszne :!:

Baksiu, bedę zawsze pamiętać Twoje mądre i piękne oczy [']

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sty 18, 2010 10:11 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Ruda nie chce jesc, jest mizerna i wyglada jak resztka starego mopa - o ile mopy maja oczy.
Obawiam sie ze teraz jej kolej na chorowanie...
Nie ma to jak poniedzialek.

Queen_ink, opisy wysle Ci z pracy, bo teraz musze przeorganizowac przedpoludnie (chyba R jest w KV na rano?).

Tweety, sygnalizuje powoli koncówkę puszek. I jakbym mogla troche zwirku poprosic...
ogocha pisze: No ba! Sie wie:)
w końcu "szyję, pruję i z tego się utrzymuję" jak każdy zabiegowiec

Pomyslalby kto, ze zajmujesz sie krawiectwem ;) :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon sty 18, 2010 10:23 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Hej! Chcecie pomóc bezdomnym chartom za 1,20?
Temat: Głosowanie na najlepszego bloga.

aby zagłosować trzeba wysłać SMS o treści H00446 (to są zera, a nie litera O) na numer 7144.

> http://moje-charty.blog.onet.pl/

Jeżeli kolega wygra - połowę wygranej - ok. 1 000 zł- oddaje na pomoc dla chartów w potrzebie.

Dzięki za pomoc.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon sty 18, 2010 10:26 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Baksiu ... baw się radośnie za Tęczowym Mostem...

Dla Jerrego na odparzenia - alantan puder?

Dawca krwi - moja ogromna Icia! Tyle, że strasznie zapasiona...

Chciałabym bardzo, bardzo podziękować Cammi i Karaluszkowi za dowóz Owocokotów do veta.
Obrazek
Owocokoty już trochę jedzą! I pozwalająsobie robić zastrzyki!

Miuti

Post » Pon sty 18, 2010 10:34 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Patka_ pisze:
Tweety pisze:
katgral pisze:Witajcie

Ponieważ tutaj zagląda więcej osób pozwalam sobie wkleić wątek krakowskiego kota mojej znajomej o którego życie toczy się walka.

Szukamy dawcy krwi, może znajdzie sie ktos kto będzie mógł pomoóc??

viewtopic.php?f=1&t=106358

kot w wyniku choroby wygląda tak:
Obrazek

Mój dawca Sonia odpada na razie, bo ostatnio miała nienajlepsze wyniki krwi, muszę jej dać chwilę spokój z pobieraniem.
Kto ma zdrowego kota, dorodnego kota? w tym wypadku nie musi być regularnie szczepiony

a Tornado 5 kg kota?

Moja Lusia ?

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon sty 18, 2010 11:16 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Miuti co z Szari ? nie wiem czy ponawiać allegro.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon sty 18, 2010 12:00 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

U Szari wczoraj stwierdziłam świerzbowca!
Leczymy!

Miuti

Post » Pon sty 18, 2010 12:11 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Dzwoniła Pani w sprawie Szari, umówiłam się na niedzielę, bo będę w krk. Miuti, ok?
Z kocich wieści: Brzuszek w arwecie, Lego je, ale bije go Belka, Belka bije też Maszę. Belka bije wszystkich, oprócz Pana Paszteta. Obudził się w niej potwór.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon sty 18, 2010 12:18 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Na jutro umówiłam się na oglądanie Leokotów na Kocimskiej. Czy one gdzieś są ogłaszane, bo pani pytała, gdzie można je zobaczyć - trafiła do mnie po ogłoszeniu Pędzla (chyba go zostawimy w sieci na wabia :wink: )
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon sty 18, 2010 12:25 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Wydaje mi się, że nie, ale dużo osób dzwoni i pyta o maluchy, więc odsyłam do Agi i Twojej galerii.
Czy ktoś da radę odebrać Helę i Wacka z Arwetu, ja może będę tam jutro, pojutrze, ale nie wiem, bo czekam na informację o Brzuszku i dopiero wtedy pojadę ją odebrać, więc maluchy musiałyby tam kiblować.
Trzeba opisy kotów powysyłać do ogłaszających, bo inaczej staniemy z adopcjami.
Ja napiszę parę jak się wyrobię z pracą i kocimi wojnami.
Patka, ja w miejscu gdzie kot sika itp. stawiam talerzyk i wylewam na niego płyn zmiękczający (mnie pachnie, a jemu nie i kąt obchodzi), albo sypię pieprz...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sty 18, 2010 12:43 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

koty w większości wystawione są, z wyjatkiem Leokotów, ale doprosić się nie mogę o info kogo jeszcze wystawiać a kto poszedł był do domu. Rozumiem, że te 3 od toszy i to czarne dzikie nie będą ogłaszana. O szylkretkach nie wspominam bo nie ma zdjęć. Jeśli ktoś mnie podrzuci to mogę któegoś wieczoru pojechać i porobić fotki gangowi szylkretek. Tylko nie dzisiaj. Dzisiaj jade z Piratem bo się trochę pogorszył i nie jutro. Potem już mogę.

Podsumowując ogłoszeń nie mają: Owocowkoty Miuti. Baghira i Baloo ( osobnego bo w zbiorczym są), Frida i Vincent ( tylko są ogłaszani bez zdjęć u Pablo), Lego, Wacek i Hela, Maciuś, Ruda, Neska i Pipi 8O 8O nic od Sol nie jest ogłaszane!!!!!!!!

Potrzebne nowe fotki Gapy bo te sobie można..... Miś też by się nowy przydał. Dobra fotka to połowa sukcesu. O kotach Sol nic nie wiem, nie mam sił przebrnąć przez posty a fotek i historii kotów nikt mi nie podysłał.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon sty 18, 2010 12:47 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Ja mam foty ivana, prześlę dziś z opisem do ogłaszających.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sty 18, 2010 13:18 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

lutra pisze:Dzwoniła Pani w sprawie Szari, umówiłam się na niedzielę, bo będę w krk. Miuti, ok?
Z kocich wieści: Brzuszek w arwecie, Lego je, ale bije go Belka, Belka bije też Maszę. Belka bije wszystkich, oprócz Pana Paszteta. Obudził się w niej potwór.

OK.
Tylko ten świerzb...

We mnie też obudził się potwór.
Kiedy odkryłam, gdzie nalał Huncwotwek...

Obrazek HUncwotek jeszcze zyje...

Miuti

Post » Pon sty 18, 2010 13:26 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

Akima pisze:koty w większości wystawione są, z wyjatkiem Leokotów, ale doprosić się nie mogę o info kogo jeszcze wystawiać a kto poszedł był do domu. Rozumiem, że te 3 od toszy i to czarne dzikie nie będą ogłaszana. O szylkretkach nie wspominam bo nie ma zdjęć. Jeśli ktoś mnie podrzuci to mogę któegoś wieczoru pojechać i porobić fotki gangowi szylkretek. Tylko nie dzisiaj. Dzisiaj jade z Piratem bo się trochę pogorszył i nie jutro. Potem już mogę.

Podsumowując ogłoszeń nie mają: Owocowkoty Miuti. Baghira i Baloo ( osobnego bo w zbiorczym są), Frida i Vincent ( tylko są ogłaszani bez zdjęć u Pablo), Lego, Wacek i Hela, Maciuś, Ruda, Neska i Pipi 8O 8O nic od Sol nie jest ogłaszane!!!!!!!!

Potrzebne nowe fotki Gapy bo te sobie można..... Miś też by się nowy przydał. Dobra fotka to połowa sukcesu. O kotach Sol nic nie wiem, nie mam sił przebrnąć przez posty a fotek i historii kotów nikt mi nie podysłał.

Do domu poszła czarna Selma, zostały trzy bialo-bure kocurki. Zdjęcia są w galerii Queen_ink i mojej w Picasie (nazwa galerii Leokoty).
Leone swego czasu obiecali przesłać opisy, ale widać nie dotarły.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon sty 18, 2010 13:26 Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(

DOMY TYMCZASOWE DROGIE
pamiętajcie, że bez fot, bez opisów, aktualizacji praca ogłaszających to orka na ugorze.
Sol, masz dużo tymczasów, wiem, że niektóre nie nadają się jeszcze do DS, ale Nesca na ten przykład?
Meciek i Ruda nie mają zdjęć, chyba od miesiąca piszesz, że je zrobisz. Nie chodzi tylko o tymczasowanie, ale i domów szukanie.
Przypominam, że adresy Ogłaszarek są na pierwszej stronie. Trzeba je także informować, jak kot dany trafił do domu.
Leokoty są mi zupełnie nieznane, więc nie mogę spreparować ogłoszeń.
Miszelino, gdyby ktoś o Pabla jeszcze Cię molestował, to pamiętaj o jego bracie rodzonym VIncencie, który coraz większy miziak jest. Frida natomiast się powolutku oswaja.
Gdyby były telefony o maluchy w konkretnych barwach, to nie wiem, ale może ktoś wie, co mamy konkretnie...
Hela i Wacek czekają w arwecie...
Ich przyrodnie rodzeństwo też. Ja bym chciała je łapnąć w przyszłym tygodniu, a przynajmniej zobaczyć, jak się do człowieka mają.
Sprawa kolejna: GALERIA KRAKOWSKA: zgłosiły się Akima, NOemik, Miszelina i Miuti, będę ja i Tweety, którą jak zwykle wpiszę na ostatni niedzielny dyżur, żeby mogła administracyjną robotę spokojnie robić.
Z kotów mamy zgłoszone kotki Agi i nic więcej, może Hela i Wacek też wpadną, ale trzeba więcej.
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]