» Pon sty 18, 2010 13:26
Re: K-ów,w oczekiwaniu na cud,jeden,bo z Milusią przegraliśmy;-(
DOMY TYMCZASOWE DROGIE
pamiętajcie, że bez fot, bez opisów, aktualizacji praca ogłaszających to orka na ugorze.
Sol, masz dużo tymczasów, wiem, że niektóre nie nadają się jeszcze do DS, ale Nesca na ten przykład?
Meciek i Ruda nie mają zdjęć, chyba od miesiąca piszesz, że je zrobisz. Nie chodzi tylko o tymczasowanie, ale i domów szukanie.
Przypominam, że adresy Ogłaszarek są na pierwszej stronie. Trzeba je także informować, jak kot dany trafił do domu.
Leokoty są mi zupełnie nieznane, więc nie mogę spreparować ogłoszeń.
Miszelino, gdyby ktoś o Pabla jeszcze Cię molestował, to pamiętaj o jego bracie rodzonym VIncencie, który coraz większy miziak jest. Frida natomiast się powolutku oswaja.
Gdyby były telefony o maluchy w konkretnych barwach, to nie wiem, ale może ktoś wie, co mamy konkretnie...
Hela i Wacek czekają w arwecie...
Ich przyrodnie rodzeństwo też. Ja bym chciała je łapnąć w przyszłym tygodniu, a przynajmniej zobaczyć, jak się do człowieka mają.
Sprawa kolejna: GALERIA KRAKOWSKA: zgłosiły się Akima, NOemik, Miszelina i Miuti, będę ja i Tweety, którą jak zwykle wpiszę na ostatni niedzielny dyżur, żeby mogła administracyjną robotę spokojnie robić.
Z kotów mamy zgłoszone kotki Agi i nic więcej, może Hela i Wacek też wpadną, ale trzeba więcej.