"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
znów zamęczałam Milenę... chyba trochę dietę zmienimy, wczoraj Frania przyszła na kolana, jak Maciejka była chora, nie miałam czasu dla niej... no a dzisiaj Ptyśce pokazała gdzie jej miejsce, oby to chwilowy kryzys... jednak badania pełne niestety muszę zrobić...
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Frania siedzi przy mnie przy komputerze, dużo śpi... Kacpra energia roznosi, bo sam siedzi w pokoju, teraz biega, wczoraj wyczesał futro Ecikowi, Pinosia lubi, chciałby się skumplować ale Pinol wyszedł połazić sobie nie wiedząc, że Kacper biega i tak się wystraszył, wydarł, jakby go ktoś ze skóry obdzierał, a Kacperek chciał się obwąchać, przecież, to jedna już drużyna