Dziękuję za miłe słowa
Sodówa mi nie uderzy, nie bój się Ulla - słowo skauta!
U nas też pochmurno, deszczowo, zimno
Jak się patrzy na te fotki, od razu humor się poprawia.
A włosy zrobiłam oczywiście na rudo
Moderator: Estraven
Erin pisze:A włosy zrobiłam oczywiście na rudo
Erin pisze:A Cioteczka Marysia chyba się tylko droczy
MaryLux pisze:Erin pisze:A Cioteczka Marysia chyba się tylko droczy
Cioteczka ma stresa przedmaturalnego, bo po raz pierwszy dziecko przygotowywała do matury z matematyki (za to od razu poprawkowej) i teraz żyje jak na szpilkach w oczekiwaniu na wyniki (a matura zostanie napisana dopiero pojutrze)

kasia86 pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:A Cioteczka Marysia chyba się tylko droczy
Cioteczka ma stresa przedmaturalnego, bo po raz pierwszy dziecko przygotowywała do matury z matematyki (za to od razu poprawkowej) i teraz żyje jak na szpilkach w oczekiwaniu na wyniki (a matura zostanie napisana dopiero pojutrze)
Jak dobrze, że ja już sie nie muszę o to martwić!
Erin pisze:A włosy zrobiłam oczywiście na rudo
Amika6 pisze:Erin pisze:A włosy zrobiłam oczywiście na rudo
Ja teeeeż
Ulla pisze:Erin pisze:A włosy zrobiłam oczywiście na rudo
Na rudo? - WOW!.
Bardzo podobają mi się rude włosy, ale ja bym się nie odważyła.
A u nas się zaczyna przejaśniać, ale za chwilę finałowy mecz Memoriału Wagnera, więc z rowerku nici...
).
MaryLux pisze:kasia86 pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:A Cioteczka Marysia chyba się tylko droczy
Jak dobrze, że ja już sie nie muszę o to martwić!
A u mnie to jest tak, że jeśli dziecko zda dobrze, to będę miała stresy maturalne co roku aż do us... śmierci, a jak napisze źle, to mogę się powiesić, pod warunkiem, że starczy mi kasy na sznurek

Yoko pisze:No to wyjaśnił się powód wisielczego nastroju Mamy Psota -Pyskota![]()
Coś go dawno tu nie było![]()
Marysiu, widze,że mamy podobne zajecia i stresy tyż
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, kota_brytyjka, louccan i 40 gości