Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 08, 2009 20:42

Tak umiera się w schronisku
Obrazek
Stary ,siwy,nikomu niepotrzebny,pogryziony.Zwinięty w kłębuszek na betonowej posadce odchodzi :cry:
Zdjęcie nijakie bo pies trząsł się jak osika i mnie też ręcie sie trzęsły.
KOSZMAR!!!
W innym boksie owczrkowaty ,duzy piękny z długa sierścią ,lezy na betonie nie reaguje kompletnie na żadne moje zaczepki.Poddał się??!!

Kolejny boks duży, chyba młody psiak ,z długą sierścią.Stoi przy kratach z podniesioną łaką .Przerażony!!!Na boksie pisze kwarantanna .

KOSZMAR !!KOSZMARR!!
ZAPRASZAM DO SUPER SOSNOWIECKIEGO SCHRONISKA!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 08, 2009 20:51

Nie dam rady w poniedziałek z dyżurem to daję znać zawczasu...
ObrazekObrazek

Nawie

Od: Wto mar 03, 2009 19:15

Post » Śro kwi 08, 2009 21:19

majencja pisze:Witamy wsyskie nase Ciotecki i Wujasków ! Dzisiaj mamy dwa tygodnie i od wcoraj juz widzimy na ocka. Zobacyliśmy nasom zastempcom mamusie- dziwna jakaś, mało kudłata i ma gumowe cycki 8O . Ale z tych cycków całkiem pysne mlecko leci, no to rośniemy. Wujek Kropecka jak wróci do domku to obiecał wkleić nase zdjęcia. A mamusi słuchamy bo jak tylko nie zrobimy qpala kiedy i jak ceba to ona zaraz nam jakomś rurkę pcha do dupków i qpal musi być. A z nasym Tośkiem jest juz dobze śpi z nami i cycka ciągnie jak tsa. A było z nim źle oj bardzo źle. A teraz mrucy i depta po mamusi, tylko jesce chude ma te łapki. Dzienkujemy za cymanie kciuków bo pomogły i prosimy o jesce. No i pozdrawiamy- Misia , Pysia, Tosio i Ziutek :lol:

"To jest Tosiu,który wg.wetów nie miał żadnych szans.Jak na ducha całkiem dobrze wygląda
Obrazek
To Pyśka
Obrazek
a to Miśka
Obrazek
i Ziutek
Obrazek "
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro kwi 08, 2009 21:24

Ło matko jakie piękne :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro kwi 08, 2009 21:36

Fotki z Domku Sabinki :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro kwi 08, 2009 22:30

mar_tika pisze:Tak umiera się w schronisku
Obrazek
Stary ,siwy,nikomu niepotrzebny,pogryziony.Zwinięty w kłębuszek na betonowej posadce odchodzi :cry:
Zdjęcie nijakie bo pies trząsł się jak osika i mnie też ręcie sie trzęsły.
KOSZMAR!!!
W innym boksie owczrkowaty ,duzy piękny z długa sierścią ,lezy na betonie nie reaguje kompletnie na żadne moje zaczepki.Poddał się??!!

Kolejny boks duży, chyba młody psiak ,z długą sierścią.Stoi przy kratach z podniesioną łaką .Przerażony!!!Na boksie pisze kwarantanna .

KOSZMAR !!KOSZMARR!!
ZAPRASZAM DO SUPER SOSNOWIECKIEGO SCHRONISKA!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ZABIĆ TO MAŁO :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 08, 2009 22:35

Kropeczka13 pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek "

Łoooo....................Majko!!!! Jaki śliczny żłobek się nam pokazał :!: Moje najserdeczniejsze gratulacje :!: :!:

Kropeczka13 pisze:Fotki z Domku Sabinki :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Czy Ja dobrze widzę????? Sabinka w szeleczkach :?: 8O
MIKUŚ

Post » Śro kwi 08, 2009 23:02

To chyba raczej nie żłobek tylko Rodzina Zastępcza 3 :lol: bo ja tu za mamkę a nie opiekunkę robię. No i żłobki nie są całodobowe .Tosiu jeżeli mu się uda to będzie chyba kotem specjalnej troski czyli sprawnym inaczej, jest maleńki , chudzieńki , a mruczy jak traktorek i ma największe ślepka z całej ekipy
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw kwi 09, 2009 7:01

slodkie malentasy i takie malenkie ehhh wyrosna z nich przecudne kociaste dorosle ... :)
kciuki trzymam dalej za "rodzine zastepcza 3"
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw kwi 09, 2009 7:34

Dziewczyny, tyle zyc juz uratowalyscie.... :aniolek: :aniolek: :aniolek:
chociaz wciaz tyle cierpienia dookola, ale Wy dzielne jestescie i nie poddajecie sie - bardzo Was podziwiam....

a maleńtaski siuuuuperkowe :1luvu: niech sie zdrowo chowają :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 09, 2009 7:35

Majka super wieści o maluszkach :lol: i kociaki cudne 8O ja już uważam że to i tak cud że one jeszcze żyją - Majka czyni cuda :lol: jednak co fachowa opieka to fachowa opieka nie mówiąc o miłosci :lol:
Z nowych wieści wczoraj hidi zabrała rudą Fantę na domek tymczasowy do siebie - kicię trzeba odkarmić bo chudziutka bidulka, ale miejmy nadzieję, że w domku Fanta zabierze się lepiej za jedzonko, a jak nie to Marta już ją tam będzie futrowała :)
Wczoraj w schronisku już nie został żaden kociak była podobnież trikolorka, ale schronisko ją wyadoptowało. Za to niestety psów pełne boksy :cry: może ktoś szuka jamiczka bo też jest jamniczek :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 09, 2009 7:37

majencja pisze:Tosiu jeżeli mu się uda to będzie chyba kotem specjalnej troski czyli sprawnym inaczej, jest maleńki , chudzieńki , a mruczy jak traktorek i ma największe ślepka z całej ekipy

moj faworyt :P musi mu sie udac :!: :ok:

tillibulek

Post » Czw kwi 09, 2009 8:05

terenia1 pisze:Majka super wieści o maluszkach :lol: i kociaki cudne 8O ja już uważam że to i tak cud że one jeszcze żyją - Majka czyni cuda :lol: jednak co fachowa opieka to fachowa opieka nie mówiąc o miłosci :lol:
Z nowych wieści wczoraj hidi zabrała rudą Fantę na domek tymczasowy do siebie - kicię trzeba odkarmić bo chudziutka bidulka, ale miejmy nadzieję, że w domku Fanta zabierze się lepiej za jedzonko, a jak nie to Marta już ją tam będzie futrowała :)
Wczoraj w schronisku już nie został żaden kociak była podobnież trikolorka, ale schronisko ją wyadoptowało. Za to niestety psów pełne boksy :cry: może ktoś szuka jamiczka bo też jest jamniczek :cry:

Sa też dwa piekne długowłose owczarki i dalmatynka :( :( echh szkoda gadać.

No proszę widze ze Wiesiu zostal foto-center :wink: i dobrze przynajmniej kolorowo jest na watku :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 09, 2009 8:07

Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia Tosiowi jak było źle- bo mówiąc prawdę sama nie wierze momentami że się pozbierał, zresztą wet krótko stwierdził, że zdycha i nie ma żadnych szans. Trudno powiedzieć co dalej bedzie ale apetyt ma znacznie lepszy-przedtem parę kropelek to trzeba było wciskać, a i tak połowa się wylała.Teraz jak się przyssie to 5 ml na strzał a za jakieś 5 minut jak się ułoży w brzuszku to jeszcze ze 3 bez problemu , no i częściej jada niż pozostałe. Próbowałam je karmić z butelki ze smoczkiem dla kociąt to się denerwowały bo ...za wolno leciało i trzeba było ssać a to męczy.Tak że jednak nie ma to jak mój patent bo im trzeba wlewać do pysiów bo od razu wrzask , żę za wolno leci. Wlewa się a one tylko łaskawie łykają :D . Próbują się już trochę bawić i podgryzać wzajemnie . Mają odruch pyszczkowo-łapkowo-ogonkowy- jak tylko smoczek w pyszczku to prawa łapka i ogonek chodzą na okrągło jakby odganiały resztę towarzystwa :lol:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw kwi 09, 2009 8:20

majencja pisze:Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia Tosiowi jak było źle- bo mówiąc prawdę sama nie wierze momentami że się pozbierał, zresztą wet krótko stwierdził, że zdycha i nie ma żadnych szans. Trudno powiedzieć co dalej bedzie ale apetyt ma znacznie lepszy-przedtem parę kropelek to trzeba było wciskać, a i tak połowa się wylała.Teraz jak się przyssie to 5 ml na strzał a za jakieś 5 minut jak się ułoży w brzuszku to jeszcze ze 3 bez problemu , no i częściej jada niż pozostałe. Próbowałam je karmić z butelki ze smoczkiem dla kociąt to się denerwowały bo ...za wolno leciało i trzeba było ssać a to męczy.Tak że jednak nie ma to jak mój patent bo im trzeba wlewać do pysiów bo od razu wrzask , żę za wolno leci. Wlewa się a one tylko łaskawie łykają :D . Próbują się już trochę bawić i podgryzać wzajemnie . Mają odruch pyszczkowo-łapkowo-ogonkowy- jak tylko smoczek w pyszczku to prawa łapka i ogonek chodzą na okrągło jakby odganiały resztę towarzystwa :lol:

boshe, jakie slodziaki :lol: :1luvu: :lol: :1luvu: rośnijcie zdrowo koteczki!! :ok:

tillibulek

[poprzednia][następna]