silesius pisze:dzikus pisze:Gdzie te domki się poukrywały?
Bartek ma tymczasowy u mojej kici
TYMCZASOWY

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
silesius pisze:dzikus pisze:Gdzie te domki się poukrywały?
dzikus pisze:silesius pisze:dzikus pisze:silesius pisze:dzikus pisze:Gdzie te domki się poukrywały?
No bo Twoja kicia to gościnna panna.. mimo iz jeszcze nie potrafi tego należycie pokazać
no tak, ladna mi gościna, wpierdziel co chwila i jeszcze swojemu chlebo...tfu...mięsodawcy też pazura nie załuje, a te pobudki o 4 rano, to chyba z zemsty
Ona dba o codzienne atrakcje dla Ciebie.. żeby Cię po prostu nuda nie dopadła4- rano? Ty się ciesz, że możesz pospać aż tak długo
u mnie ostatnio Nati o 2 w nocy zaczyna serenady pod drzwiami
Do Bartka się przekona .. chce pokazać nowemu, kto tu rządzi..
-Buffy- pisze:Otis jest już w swoim nowym domku.
Powodzenia Kocurku.
dzikus pisze:chciałoby się wygrać w totka, wystawic sobie ogromną chałupę i napisać.. biorę wszystkie ze schronu beż wyjątku
dzikus pisze:chciałoby się wygrać w totka, wystawic sobie ogromną chałupę i napisać.. biorę wszystkie ze schronu beż wyjątku
silesius pisze:dzikus pisze:chciałoby się wygrać w totka, wystawic sobie ogromną chałupę i napisać.. biorę wszystkie ze schronu beż wyjątku
dzikusek...zaczynamy
7,15,23,34,35,37
Boo77 pisze:Wczoraj przyjęliśmy 10 kociąt. Po wstępnym liczeniu, kociąt na stanie mamy 31Z tego 9 jest na leczeniu u weta bo kiepsko z nimi
dzikus pisze:silesius pisze:dzikus pisze:chciałoby się wygrać w totka, wystawic sobie ogromną chałupę i napisać.. biorę wszystkie ze schronu beż wyjątku
dzikusek...zaczynamy
7,15,23,34,35,37
![]()
mamy bardzo podobne typy
7,10,15,22,33,38
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 395 gości