Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mam nadzieję Istna ze choć Elegancik daje Ci się pogłaskać. Bo Merlinka to narazie tylko umie mnie podrapac czasem jak nakładam im jedzonko. Nie wiem może myśli że ja nie nakładam tylko zabieram???Kilka razy juz mnie trafiła, także muszę bardzo uważać.Istna pisze:Merlinka jest podobna do "mojego" elegancika przystankowcaTen typ tak ma
Wielkie Dzięki Aglo.Ujmę to, że to przelew za marzec.Bardzo się cieszę że pamiętacie Dziewczyny o wpłatach. Zimą jest najgorzej bo kupuję korpusy w sklepie i środki na wszystko na czas to podstawa. W sezonie jest lepiej bo za rybę mogę rozliczać się raz w miesiącu.Sliczne dzięki Aglo. Z Kapselkiem chyba dobrze. Wczoraj jadł normalnie tylko jest trochę poruszenia na działce bo ta szara kotka co doszła jesienią ma chyba rujkę i chłopcy trochę powariowali. Jak tylko Mąż wroci to łapię ją do sterylki bo teraz to już nie da rady.Kapselek jest grzeczny i już znów wchodzi w altance do pokoju gdzie jest ciepło. Myślę że siedział w tej kuchni przez Kuleczkę bo wiedział że z nią żle.Pozdrawiam Serdecznie i Dziękujęaglo pisze:Izo, pieniądze na mojego Kapselka i Bogusia za marzec poleciały![]()
Tylko w przelewie nie poprawiłam miesiąca i poszło z "lutym", a nie marcem.
Zakręcona jakaś jestem...
Butki super JA-BA aż ich szkoda na taką podłą pogodę . Cieplutkie i śliczne sa. Wysokie do tego i idealna podeszwa.Pięknie Ci DziękujeJa-Ba pisze:To super! Cieszę się że tak szybko bo miałam wyrzuty sumienia że wcześniej nie dałam rady kupićoglądałam też w internecie bardzo ładne kalosze / u nas teraz by się przydały
/ ale zadałam pytanie o ocieplenie bo z opisu nic nie wynikało, czekam na odpowiedź.
agiis-s pisze:a - dostała imię "tymczasowe" i nazywa się FRYTKA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 520 gości