Tweety pisze:Kinya pisze:Znalazłam chyba ponad 20 stron wcześniej takiego linka http://student.uci.agh.edu.pl/~cincian/Chiron/
Ale to są zdjątka z Chirona, chyba tylko 3 kociaków.
Po raz kolejny przekonuję się, że bardzo brakuje strony w postaci bazy kotów do adopcji - z krótkim opisem wieku, charakteru i ewentualnych ułomności. Spędzanie połowy dnia i przeczesywanie wątków w poszukiwaniu propozycji dla przyszłych domków to często strata czasu, bo potem okazuje się, że niektóre kicie już mają dom i robi się niepotrzebne zamieszanie, a domku dochodzą do wniosku, że jestem niepoważna sama nie wiedząc jakie koty są do wydania![]()
Bardzo proszę o tego cholernego linka do strony z sesjami kociaków!!
staram się w miarę na bieżąco umieszczać je u nas czyli na www.afn.pl w adopcjach, tzn te, które do tej adopcji nadają się w tym momencie nie ma tam jeszcze kociaków z Wielopola i od Miuti nie ma dwóch dorosłych kocic i nie ma kotów, których nie mam zdjęć czyli np. Twojej Julki czy kotów od Lutry.
O tym linku to może mówisz o kotach, które są u Noemik ale one jeszcze nie nadają się do adopcji
Agnieszko na stronie AFN ktoś aktualizuje zdjecia i info? Tara tam ma 3,5 miesiąca i chore oczko

byłyście bardzo dzielne i sprawiłyście się świetnie!