Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 02, 2009 20:02

Pamiętacie ta pannicę??Jeszcze za czasów Hiltona?
Obrazek
Obrazek
(autor zdjecia Bubor)

To Pchełka córeczka Plamki.Wyadoptowałam ją jakieś8-9 mies temu.
Dziś dostałam od Dominiki nowe fotki Pchełki vel Izi
Obrazek
Obrazek
Dziewczyna jest wysterylizowana ,zaszczepiona,kochana i szczęśliwa.

mam nadzieję że rudy znajdzie też tali kochający domek:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 02, 2009 21:44

Szczesliwa Martini (Swierzbikowa)
Obrazek
fotoPysiulka
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon lut 02, 2009 22:24

mar_tika pisze:Pamiętacie ta pannicę??Jeszcze za czasów Hiltona?
Obrazek
Obrazek
(autor zdjecia Bubor)

To Pchełka córeczka Plamki.Wyadoptowałam ją jakieś8-9 mies temu.
Dziś dostałam od Dominiki nowe fotki Pchełki vel Izi
Obrazek
Obrazek
Dziewczyna jest wysterylizowana ,zaszczepiona,kochana i szczęśliwa.

mam nadzieję że rudy znajdzie też tali kochający domek:(

Ale z niej piękna pannica wyrosła 8O :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lut 02, 2009 23:25

Dziś do domku pojechał Filipek :lol: cudak jeden domek prześwietlała Basia :lol: trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :lol:
A tu jeszcze na kociarni

Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lut 02, 2009 23:30

Szczęściarz Filipek, domek na pewno będzie super :ok:
Słyszałam ,że Basia jest lepsza od rentgena :wink:

A ja cały czas mysle o biednym Rudziku :cry:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lut 02, 2009 23:38

Iweta pisze:Szczęściarz Filipek, domek na pewno będzie super :ok:

No tak co do Basi zgadza się :lol: mnie by chyba kota nie wydała żadnego :lol: a Rudzik no niestety biedny, ale miejmy nadzieję, że tylko teraz będzie lepiej :)
Jeszcze przypominam o ogłoszeniach - Marta wystawiła też na allegro ogłoszenie Żabci bardzo proszę wszystkich o zrobienie na swoich stronach ogłoszenia dla Żabci.
W środę przyjeżdża na kociarnię kotka ze stajni - została już tylko jedna były cztery kociaki reszta znalazła domki :)

terenia1

Post » Wto lut 03, 2009 8:33

terenia1 pisze:
Iweta pisze:Szczęściarz Filipek, domek na pewno będzie super :ok:

No tak co do Basi zgadza się :lol: mnie by chyba kota nie wydała żadnego :lol: a Rudzik no niestety biedny, ale miejmy nadzieję, że tylko teraz będzie lepiej :)
Jeszcze przypominam o ogłoszeniach - Marta wystawiła też na allegro ogłoszenie Żabci bardzo proszę wszystkich o zrobienie na swoich stronach ogłoszenia dla Żabci.
W środę przyjeżdża na kociarnię kotka ze stajni - została już tylko jedna były cztery kociaki reszta znalazła domki :)

Po Żabcię zgłosił się potencjalny domek,ale rozmowy trwają.Domek musi wiedzieć że koteczka nie jest super miziakiem.Domek ma być wychodzący,ale musi być bezpieczny .Moze niedługo nasza Żabcia zostanie Góralką .Iwetko być może niedaleko ciebie bedzie mieszkała bo w Szczyrku :wink:

Czekamy z niecierpliwoąscią na kotke stajenną .Chłopaki wykastrowane wiec można je wypuścić z boksów nawet jutro.Skrzacik 06 .02 konczy kwarantanne więc boksy będą wolne.

Trzeba zając się resocjalizacją Fiony

Basiu i Felinae proszę ustalcie miedzy soboą sterylkę Sali.

mar_tika

Post » Wto lut 03, 2009 11:39

Zabcia miala dzis sciagane szwy. Wszystko ladnie a Zaba juz wrocila do swojej dawnej formy i szafy sa jej :D Wczoraj rozmawialam z pania ze Szczyrku. Nakreslilam jej sytuacje. Mysle ze to dobry domek. Wlasciciele mieli dowiadczenie z poldzikim kotkiem. I Zaba z wygladu im tametego kotka przypomina. W domu jest 12 letnia dziewczynka, wiec mysle ze Zaba bedzie sie miala z kim bawic, bo to jest to co Zaba lubi najbardziej :wink: No, poza jedzeniem i wspinaczka wysokoszafowa :lol:

Zreszta, musze stwierdzic ze Zaba bardzo sie zmienila odkad jest u mnie. Na poczatku to uciekala i syczala jak sie do niej podcjodzilo. teraz przychodzi i kladzie mi sie na klawiature, lize po rekach, a nawet spi ze mna w lozku :lol: Przeslodki z niej kociak i bedzie mi jej brakowalo :cry: Ale mam nadzieje ze w nowym domku bedzie jej dobrze.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lut 03, 2009 12:22

hidi pisze:Zabcia miala dzis sciagane szwy. Wszystko ladnie a Zaba juz wrocila do swojej dawnej formy i szafy sa jej :D Wczoraj rozmawialam z pania ze Szczyrku. Nakreslilam jej sytuacje. Mysle ze to dobry domek. Wlasciciele mieli dowiadczenie z poldzikim kotkiem. I Zaba z wygladu im tametego kotka przypomina. W domu jest 12 letnia dziewczynka, wiec mysle ze Zaba bedzie sie miala z kim bawic, bo to jest to co Zaba lubi najbardziej :wink: No, poza jedzeniem i wspinaczka wysokoszafowa :lol:

Zreszta, musze stwierdzic ze Zaba bardzo sie zmienila odkad jest u mnie. Na poczatku to uciekala i syczala jak sie do niej podcjodzilo. teraz przychodzi i kladzie mi sie na klawiature, lize po rekach, a nawet spi ze mna w lozku :lol: Przeslodki z niej kociak i bedzie mi jej brakowalo :cry: Ale mam nadzieje ze w nowym domku bedzie jej dobrze.

Marta to fajnie, może w sprawie transportu zapytamy Iwetki pewnie niebawem przyjedzie po dzieci do Sosnowca - chyba że już była :oops: może mogłaby Żabkę zawieźć w góry :lol:

terenia1

Post » Wto lut 03, 2009 12:30

terenia1 pisze:Marta to fajnie, może w sprawie transportu zapytamy Iwetki pewnie niebawem przyjedzie po dzieci do Sosnowca - chyba że już była :oops: może mogłaby Żabkę zawieźć w góry :lol:

No ta babka moze podjechac gdzies pod Katowice-Tychy, gdzies z dala od miasta, bo nie chce przez miasto jechac, wiec nie trzeba Zaby az w gory wiezc. No ale transport poza Katowice potrzebny :roll:

hidi

Post » Wto lut 03, 2009 16:09

terenia1 pisze:
hidi pisze:Zabcia miala dzis sciagane szwy. Wszystko ladnie a Zaba juz wrocila do swojej dawnej formy i szafy sa jej :D Wczoraj rozmawialam z pania ze Szczyrku. Nakreslilam jej sytuacje. Mysle ze to dobry domek. Wlasciciele mieli dowiadczenie z poldzikim kotkiem. I Zaba z wygladu im tametego kotka przypomina. W domu jest 12 letnia dziewczynka, wiec mysle ze Zaba bedzie sie miala z kim bawic, bo to jest to co Zaba lubi najbardziej :wink: No, poza jedzeniem i wspinaczka wysokoszafowa :lol:

Marta to fajnie, może w sprawie transportu zapytamy Iwetki pewnie niebawem przyjedzie po dzieci do Sosnowca - chyba że już była :oops: może mogłaby Żabkę zawieźć w góry
:lol:

No bardzo mi przykro, ale własnie wróciłam z Sosnowca, że też wczoraj nic nie napisałyscie, myslałam, że ten domek w Szczyrku to dopiero za jakis czas :roll:
No, ale może któraś z Was znajdzie czas i przywiezie sama Żabke, a przy okazji wpadnie do mnie :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lut 03, 2009 19:12

terenia1 pisze:
hidi pisze:Zabcia miala dzis sciagane szwy. Wszystko ladnie a Zaba juz wrocila do swojej dawnej formy i szafy sa jej :D Wczoraj rozmawialam z pania ze Szczyrku. Nakreslilam jej sytuacje. Mysle ze to dobry domek. Wlasciciele mieli dowiadczenie z poldzikim kotkiem. I.

Marta to fajnie, może w sprawie transportu zapytamy Iwetki pewnie niebawem przyjedzie po dzieci do Sosnowca - chyba że już była :oops: może mogłaby Żabkę zawieźć w góry :lol:

jakby nie było chetnych to zagadam z Piotrkiem - w Brzegu juz byl to do Szczyrku tez pojedzie, przy okazji jakies narty zaliczy :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lut 03, 2009 20:55

Filomen pisze:
terenia1 pisze:
hidi pisze:Zabcia miala dzis sciagane szwy. Wszystko ladnie a Zaba juz wrocila do swojej dawnej formy i szafy sa jej :D Wczoraj rozmawialam z pania ze Szczyrku. Nakreslilam jej sytuacje. Mysle ze to dobry domek. Wlasciciele mieli dowiadczenie z poldzikim kotkiem. I.

jakby nie było chetnych to zagadam z Piotrkiem - w Brzegu juz byl to do Szczyrku tez pojedzie, przy okazji jakies narty zaliczy :D

Super:) W zasadzie to samochod jest potrzebny do Tych. Stamtad juz pani Irena moze odebrac Zabcie.

hidi

Post » Wto lut 03, 2009 21:05

hidi pisze:
Filomen pisze:
terenia1 pisze:

Super:) W zasadzie to samochod jest potrzebny do Tych. Stamtad juz pani Irena moze odebrac Zabcie.

Na spokojnie .Porozmawiaj z nowym domkiem ,troszkę cierpiwości.Ja odpadam mam swojego starego kota chorego i na dodatek u mojej kotki mam zabieg (w czwartek)usunięcia guza).Nie wiem jak mi się później czas poskłada :roll: Aha jeszcze majencji obiecalam że w tym tyg dojadę :roll:

Natomiast teraz Ewa jedzie do sosnowca po kociaka z tego watku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88199&highlight=
Kociak bedzie na tymczasie u Ewy do momentu szczepienia.I na cito szukamy domku stałego!!!

JUtro przyjeżdża kotka ze stajni .I być moze Kika pójdzie do adopcji.Jest jeden problem era szwankuje i od 3 godz nie mogę sie nigdzie dodzwonić.
Spróbuje jutro rano skontaktować się z nowym domem KIKI

mar_tika

Post » Wto lut 03, 2009 21:27

No dokładnie Era szwankuje :lol: mnie dopiero w tej chwili udało się wejść na forum a telefon jeszcze nie ma zasięgu :twisted: ale widzę, że po kociaka jedzie Ewa jeśli ktoś do mnie w tej sprawie dzwonił to sorki nie odbierałąm bo nie miałam zasięgu :twisted:
Marta jak będziesz wiedziała co z Kiką daj znać na spokojnie ja jutro wieczorem będę na kociarni, przyjedzie Pani z kotką ze stajni i jak będę wracała do domu mogę zabrać Kikę :)

terenia1

[poprzednia][następna]