Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Chyba wszystkie koty, które są dzikawe (a dziczki wszystkie) boją się głównie ludzkiej ręki. Wiadomo - ręka łapie i robi różne nieprzyjemne rzeczy. Musi sporo czasu upłynąć, żeby w kociej głowie zmieniła się statystyka: że ręka najczęściej dostarcza przyjemności, a rzadkie inne przypadki wlicza się do kosztów ryzyka.
Aleksandra59 pisze:mziel52 pisze:Chyba wszystkie koty, które są dzikawe (a dziczki wszystkie) boją się głównie ludzkiej ręki. Wiadomo - ręka łapie i robi różne nieprzyjemne rzeczy. Musi sporo czasu upłynąć, żeby w kociej głowie zmieniła się statystyka: że ręka najczęściej dostarcza przyjemności, a rzadkie inne przypadki wlicza się do kosztów ryzyka.
To ja już nie wiem - mam się cieszyć, czy nie
no pewnie, że będzie lepiejbarba50 pisze:Aleksandra59 pisze:mziel52 pisze:Chyba wszystkie koty, które są dzikawe (a dziczki wszystkie) boją się głównie ludzkiej ręki. Wiadomo - ręka łapie i robi różne nieprzyjemne rzeczy. Musi sporo czasu upłynąć, żeby w kociej głowie zmieniła się statystyka: że ręka najczęściej dostarcza przyjemności, a rzadkie inne przypadki wlicza się do kosztów ryzyka.
To ja już nie wiem - mam się cieszyć, czy nie
No jak - masz się cieszyć. To znaczy że Puszkin pokonał jakąś barierę, jakiś lęk przed człowiekiem i teraz będzie coraz lepiej
ruru pisze:Przeczytałam tytuł
i jestem w szoku
No co ty Puszkinie?![]()
![]()
![]()
![]()
może jeszcze baranki ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mziel52 pisze:Chętnie zobaczę poetę, ale dopiero w grudniu, bo teraz końcówka roku i wyrabianie zaległości mnie wbija w ziemię
ania-h pisze:Aleksandro!
Gratulacje!!!!!!!!!![]()
Jako cichy welbiciel Puszkina, śledzę po cichu wątek. A teraz aż muszę głośno wyrazić swój zachwyt. Umiesz gadać po kociemu? Ja nauczyłam sie w dzieciństwie od kotki mojej cioci, na wsi . Potem wszystkie gospodynie wiejskie się dziwiły, że coś u ciotki miałczy i wszystkiwe dzikie koty zlatują się w jedno miejsce. Teraz też tak wywabiam koty z kryjówek. To działa. ZazwyczajKoty są zbaraniałe, ale wychodzą i nie uciekają. Może to jeszcze podziała na Puszkina.
Wielkie głaski dla Wszystkich!![]()
PS Jak trądzik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 145 gości