Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 13:38 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Mały podróżnik znowu w nocy wylazł z klatki taki charakterek już przy łapaniu kazał na siebie czekać 12 godzin zrobił kupkę z drugiej strony kuwetki i jak chciałam go złapać zwiał do tapczanu po złapaniu już dał się potrzymać na rękach :lol: Teraz podejrzałam Bonusek wyszedł z budki drapaka po jedzonko choć ze mną nadal nie chce mieć nic do czynienia. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro paź 13, 2010 13:40 przez iwonac, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Śro paź 13, 2010 13:39 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Hej czy ktoś do nas zagląda-komu kotecka komu :1luvu:

iwonac

Post » Śro paź 13, 2010 13:41 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Mały podróżnik to chyba dziewczynka ale pewności nie mam. :ryk:

iwonac

Post » Śro paź 13, 2010 18:30 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

czekamy może będzie dzis sesja zdjęciowa :kotek:

iwonac

Post » Śro paź 13, 2010 19:10 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwonko nie mam nawet jak zadzwonić do Ciebie, mam nadzieję, że to przeczytasz...

Kombinujemy z kiblem zatkanym

Odetkanie to 150-250 zł

Więc...

Przepraszam...
najszczesliwsza

Post » Śro paź 13, 2010 19:19 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Trudno rozumiem też mi się kiedyś przydarzyło masakra. mam nadzeję,że jakoś dacie radę jak będziesz mogła kiedyś znowu przyjść to dasz znać. :kotek:

iwonac

Post » Śro paź 13, 2010 23:12 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

MUSZĘ PISAĆ DUŻYMI LITERAMI BO MAM ZEPSUTY CAPSLOCK :roll: MAM JUŻ DWÓCH PODRÓŻNIKÓW SREBRNOBIAŁY I SREBRNY. BURASKOWE CHYBA NIE WIEDZĄ JAK WYLEZĆ Z KLATKI WIĘC SIEDZĄ USIŁUJĄ ZŁAPAĆ TE SREBRNE ZA COKOLWIEK. SREBRNEGO CHYCIŁAM TO ZACZĄŁ SIE DRZEĆ W NIEBOGŁOSY ALE LEDWO PUŚCIŁAM JUŻ ZACZĄŁ BRYKAĆ JAK SZALONY :ryk: MAM TEŻ WRAŻENIE,ŻE WRACAĆ DO KLATKI TO ONE NIE UMIEJĄ SAME ALE WCALE SIĘ NIE PRZEJMUJĄ. DOROSŁYCH MI ŻAL KLARUSI I BONUSKA BO NARAZIE NIEOSWOJONE I I MUSZĄ W KLATCE SIEDZIEĆ A CO DALEJ NIE WIEM :?

iwonac

Post » Czw paź 14, 2010 10:16 Re: założyłam wątek dla przemarzniętych 6-kociąt burasiątek

Cytuję, ze str.74 i zapraszam na osobny wątek z wołaniem o pomoc dla bezdomnych burasiątek z krańców os. Pólnoc - "Cz-wa - 6 kociąt na dworze - pomocy!!!"
Samantha pisze:Póki iwonac nie opowie dalej o gromadce, która czeka u niej na prawdziwy DT , ja pozwolę sobie tylko powiedzieć, że dawny i obecny tytuł wątku nadal aktualny i dramatyczny w stosunku do innej kociej gromadki, o której powiedziano mi wczoraj późnym wieczorem. To zabiedzona oswojona kocica - czarnawa z rudym, szylkretka - z 6-ma malutkimi jasnoburawymi pręgowanymi kociętami. Napewno już bezdomna, bo urodziła i wychowuje maluchy (wg mnie ok. 6-7 tyg. podobnie jak te nadrzeczne) przy niezamieszkałym domu , a właściwie na betonie w towarzystwie 2-ch starych pudeł z gałeziami. Byłam tam w nocy, to peryferie os. Północ i szeregówki. Ponoć sąsiedzi zaczęli rzucać im coś do jedzenia, ale w symbolicznych ilościach, skoro moją puszkę pochłonęły od razu. Serce mi się złamało, co ja mogę?...... Wystawić jakąś budkę z kocykami, przyjeżdżać nieregularnie , by dokarmić i popatrzeć na smutną kotkę i marznące coraz bardziej kocięta... Tu też przydałby się bardzo pilnie DT, a wiem jak o niego trudno........

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Czw paź 14, 2010 20:18 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Domki, odzywajcie się po 4-śliczne kotki u Iwonac, one przyuczają się do szybkiej adopcji i powinny mieć już swoje domy, by uszczęśliwiać swoich opiekunów. W klatce jest im ciasno i choć same się nie stresują, to ich dorośli współlokatorzy klatki mogą nie wytrzymać stresu.
Iwonac wybacz moje wstawki o 6-burasiątkach

Samantha

Post » Czw paź 14, 2010 20:22 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Pilnie potrzebne zdjęcia te zrobione i niezrobione, bo kotki naprawdę bardzo ładne nie tylko w opisie postów.

Samantha

Post » Czw paź 14, 2010 20:50 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Oj kotki do oswajania nieskore zwłaszcza,że jest ich tyle dzisiaj wyciąglam z klatki każdego na chwilkę. :mrgreen:
Srebrnobiały zwiewa po całym mieszkaniu ale złapany pozwala się troszkę przytulać 8)
Srebrny zwiewa po całym mieszkaniu a złapany drze mordkę i syczy jakby go ze skóry obdzierali :roll:
Bura łapka zwiewa po klatce ale złapany daje się troszkę przytulić :|
Bure łatki zwiewa po klatce a złapany daje się przez pięć sekund przytulić :mrgreen:
Klara ma mnie w nosie byle ją nie tykać :mrgreen:
Bonusek moje zmartwienie chowa się do budki :cry:
Ciąg dalszy jutro

iwonac

Post » Czw paź 14, 2010 20:55 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Hej dołożę parę grosza, bogactwa nie posiadam ale podzielę tym co mam, proszę o nr konta na PW. W zeszłym tyg ze strony Elpisu wzięłam nr telefonów - moja siostra szukała kotki, wzięła kota od P. Magdy :) i jest Jaś i Małgosia ;) :kotek:
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Czw paź 14, 2010 21:03 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Cudownie bo nie wymawiając jedzą jak smoki tylko im się uszy trzęsą :ryk:

iwonac

Post » Czw paź 14, 2010 21:54 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

iwonac, idz z nimi do weta zrób ksiazeczki, mama do sterylizacji.
kiedy bedą zdjecia ???
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Czw paź 14, 2010 23:56 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

No właśnie te zdjęcia najszczęśliwsza chyba ciągle z kiblem walczy :mrgreen:

iwonac

[poprzednia][następna]