Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Mufinka ma anginę. Ma odstawiony Penstrep, będzie brała tyko Summamed. Musimy ja karmić Convalescentem. W płucach na szczęście w porządku.
Tricolorka wybudza się z narkozy. Musi dostawać kroplówki z glukozą, bo jest bardzo wychudzona. Przydałaby się jeszcze jedna poduszka elektryczna, bo jedyna jaką mamy jest u Mufinki.
Femka pisze:CoToMa pisze:Mufinka ma anginę. Ma odstawiony Penstrep, będzie brała tyko Summamed. Musimy ja karmić Convalescentem. W płucach na szczęście w porządku.
Tricolorka wybudza się z narkozy. Musi dostawać kroplówki z glukozą, bo jest bardzo wychudzona. Przydałaby się jeszcze jedna poduszka elektryczna, bo jedyna jaką mamy jest u Mufinki.
ile kosztuje taka poduszka?
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Mufinka ma anginę. Ma odstawiony Penstrep, będzie brała tyko Summamed. Musimy ja karmić Convalescentem. W płucach na szczęście w porządku.
Nie wiem. W poniedziałek pochodzę i popytam. Nie wiem nawet gdzie można kupić...
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Mufinka ma anginę. Ma odstawiony Penstrep, będzie brała tyko Summamed. Musimy ja karmić Convalescentem. W płucach na szczęście w porządku.
Nie wiem. W poniedziałek pochodzę i popytam. Nie wiem nawet gdzie można kupić...
w sklepie z gospodarstwem domowym.
jak znajdziesz, daj znać, w jakiej cenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek, squid i 116 gości