Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 10, 2006 19:33

Faktycznie :D , wszystkie z profila, a ja jedna enface :( , no może nie jedna :wink: . I teraz ktoś tu wejdzie i od razu padnie, presji może nie wytrzymać, taka fizjonomia :strach: ... :lol: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie gru 10, 2006 22:13

Gattara ja nawet miałam prosić Agnes o wyjęcie "niektórych" zdjęć, ale my tu jesteśmy "same swoje"... :wink:
A podejście do własnej fizjonomii to widzę, że też mamy podobne... 8)

Czekunia! Agnes zmieniła tytuł watku, i bardzo dobrze, ale ciocia pixie wcale nie uważa, że jesteś Żmijka i w dodatku Humorzasta...Ty po prostu masz własny pogląd na pewne sprawy i niekoniecznie musisz się spoufalać z każdym kto ma na to ochotę prawda??? :D

Dobranoc, Słoneczko...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie gru 10, 2006 22:21

ale to taka wyjątkowo sympatyczna Żmijka, jedyna w swoim rodzaju :lol:
no a humorzasta... nie wiem, czy zauważyłyście, jakie ona ma spojrzenie, kiedy wchodzi się znienacka do pokoju i przerywa jej rozmyślania :wink: no co tam znowu? jak śmiesz?
ja napisałabym: Czekoladka, czyli (Nie)Zwykły Czarny Kot :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon gru 11, 2006 0:20

pixie65 pisze:Gattara ja nawet miałam prosić Agnes o wyjęcie "niektórych" zdjęć, ale my tu jesteśmy "same swoje"... :wink:
A podejście do własnej fizjonomii to widzę, że też mamy podobne... 8)

Czekunia! Agnes zmieniła tytuł watku, i bardzo dobrze, ale ciocia pixie wcale nie uważa, że jesteś Żmijka i w dodatku Humorzasta...Ty po prostu masz własny pogląd na pewne sprawy i niekoniecznie musisz się spoufalać z każdym kto ma na to ochotę prawda??? :D

Dobranoc, Słoneczko...

Oj Grymaśnice :!: :wink: Prawa autorskie do watku mi odbieracie :lol:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon gru 11, 2006 6:51

Agnes, po prostu dbamy o szatę graficzną wątku :wink: :lol: , a ze strony merytorycznej to tylko sugestie :lol: .
Królewno moja witam i miziam od rana, całusy miedzy uszki :love:.
Obrazek

gattara

Post » Pon gru 11, 2006 8:50

Czekusiu Ciotuchny to dbaja o wątek coraz bardziej, jeszcze z dwie wizyty u ciebie i Agnes i będą siedzieć na wątku non stop :lol: :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon gru 11, 2006 13:47

napisz coś do nas sama, Czekoladowa... :D Podobałyśmy Ci się :wink: ? Mamy jeszcze kiedyś przyjechać?
i wiesz co... Diego to naprawdę fajny facet i widać, że chciałby się z Tobą lepiej poznać, a Ty... może szkoda, że zawsze dajesz mu łapką :wink: , może on nie ma złych zamiarów :wink: nie chciałabyś mieć kolegi prawie miaukuna :wink: ?
buziaczki w czółko Czarny Kocie :lol:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon gru 11, 2006 17:20

Tak sobie myślę.... 8) na forum gazety ("zwierzaki-przygarnij, pomóż...") jakiś czas temu wątek Czekoladki został "przyklejony", żeby nie umknął w natłoku innych watków....i tak sobie MYŚLĘ... 8) (wejdzie mi to w nałóg), żeby może tamten wątek ODKLEIĆ....Niech odpłynie w niebyt straszna historia Czekoladowej Królewny....

Ale, oczywiście...Agnes decyduje... :wink:

A ja walnęłam tam jubileuszowego, setnego posta!!!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon gru 11, 2006 23:45

hop hop, Czekoladowa, śpisz :wink: ?
aaa, Ty na pewno śnisz o ciotkach, bo już za nimi tęsknisz :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto gru 12, 2006 6:50

Czekunia to znowu ja :wink: , strasznie tęsknię za tą Twoją śliczną buzią. Pamiętasz jeszcze Ciotki ? Czy wolałaś zapomnieć jak o bólu zęba :lol: :wink: .
Miziam od rana Ciebie i współmieszkańców 8) . Witaj Słoneczko.
Obrazek

gattara

Post » Wto gru 12, 2006 18:48

pixie65 pisze:Tak sobie myślę.... 8) na forum gazety ("zwierzaki-przygarnij, pomóż...") jakiś czas temu wątek Czekoladki został "przyklejony", żeby nie umknął w natłoku innych watków....i tak sobie MYŚLĘ... 8) (wejdzie mi to w nałóg), żeby może tamten wątek ODKLEIĆ....Niech odpłynie w niebyt straszna historia Czekoladowej Królewny....

Ale, oczywiście...Agnes decyduje... :wink:

A ja walnęłam tam jubileuszowego, setnego posta!!!

Łaskawie zezwalamy :king:
Są inni, bardziej potrzebujący. Tylko nie wiemy jak to się robi, Ciocia Pixie założyła :)

Ale sie u nas działo w sobotę :!: :!: :!: 8O :D
Aż do dzisiaj odpoczywamy:!:
Już od środy agnes zagoniła nas do porządków, bo mieli do mnie przyjechać Goście. Sprzątalismy wszyscy jak szaleni: ja wykopywałam brudny piasek z kuwetki, Diego poprawiał firanki, małe ściągały wszystkie myszki i piłeczki i wszystko, co się tylko nadawało do zabawy, kradły przy tym bezczelnie- korale, długopisy...., nawet szczoteczkę do zębów mała przytargała :!: :lol: Nawet leniwa Julka pomagała agnes w gotowaniu!
A wszystko dlatego, że nas agnes nie uprzedziła, że ci Goście dwunożni będą :roll: I że jeden Gość sie do MOJEGO łóżka wpakuje
:roll: I że wszyscy Goście sie rozsiądą w MOIM pokoju :!: Na MOJEJ podłodze :!: Ile tych ludzkich nóg tam bylo..... chyba więcej niz kocich, aż się koty potykały :roll: No to musiałam im jakoś wytłumaczyć, gdzie jest pokój dla Gości. A że nie rozumieli po kociemu, to sie niektórym dostało ząbkami :oops:
Na początku sie trochę bałam, bo tyle obcych Dużych i tak głośno się zrobiło. Ale okazali sie bardzo fajni, i na dodatek wszyscy znajomi- to te Ciocie, które pisały do mnie listy i przysyłały smakołyki. I naprawdę DO MNIE :!: :!: :!: przyjechały :D . Jeszcze nigdy nie czułam się taka ważna i szczęśliwa :!: :D A jak mi Tygrysy zazdrościły :!: :!: :!: Przy okazji im też się dostało sporo głasków i smakołyków, teraz zupełnie inaczej na mnie patrzą :!:
Bardzo dziękuję wszystkim Ciociom za ten Czekosabat i już czekam na następny. Obiecuję, że już się nie będę bać i nikogo nie ugryzę :oops:
Ostatnio edytowano Wto gru 12, 2006 19:32 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto gru 12, 2006 19:22

Czekuś, od razu było widać że to Ty sprzątałaś, kto inny potrafiłby tak pięknie wszystkiego dopilnować :D . Wszystkie Ciocie już nie mogą doczekać się kolejnej wizyty u Ciebie, TĘSKNIMY :!: :!:
Obrazek

gattara

Post » Wto gru 12, 2006 20:50

Oj faktycznie...TĘSKNIMYYYYYYYYYYYYY

Ale żebys się Czekuniu nie przemęczała sprzątaniem, Julka gotowaniem a Dieguś kontrolowaniem postępów w przygotowaniach do wizyty wpadniemy dopiero "za jakiś czas" :D

Powiem szczerze, że osobiście mam pewien niedosyt w kwestii dopieszczania Krokodyli i Tygrysów... :wink:

Gattara....jak minął dzisiejszy dzień...?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto gru 12, 2006 21:26

Pewnie nie uwierzycie, że Diego Wielki Ciumkacz przychodzi co wieczór possać sobie paluszka (mojego) :lol:
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto gru 12, 2006 21:48

Pewnie, że nie uwierzymy... 8)

( :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: )
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]