Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atta pisze:Tymczasem pojawiłam się, zarejestrowałam to i nawet udało mi się (dziś po raz czwarty tego dokonuję) już większośc nakręcić na bazarku viewtopic.php?f=20&t=212539 Zapraszam do przeglądania i choćby nacieszenia oczófff
mir.ka pisze:Wy sie nie wygłupiajcie, szybko zdrowiejcie![]()
![]()
![]()
![]()
Sierra pisze:A nie chcesz rujkującej Tulki i Romika - demolki zamiast kozy? Nawet własne tulikocyki mają, nie trzeba będzie im nic dziergać
alessandra pisze:Sierra pisze:A nie chcesz rujkującej Tulki i Romika - demolki zamiast kozy? Nawet własne tulikocyki mają, nie trzeba będzie im nic dziergać
Bez urazy Sierra, jak Tule w rui, to skałniałabym sie jednak ku drugiej kozie
alessandra pisze:mir.ka pisze:Wy sie nie wygłupiajcie, szybko zdrowiejcie![]()
![]()
![]()
![]()
U niektórych z nas siem nie da CiociaJażem tylko w porządku, najukochańszy Dużej
Muffi
![]()
Error , znaczy Yori , alergik , teraz to sie zacznie , na razie jest na przeciwhistaminowych , potem dieta itp. Gdy pzryjechał był cały w bąblach ,grudkach, nei wiem jak to nazwać , z łysym brzuszkiem i ciagle sie lizał i drapał, takze kaszlał. Poznikało to, brzuszek zarósł, niemniej jednak dręczyło mnie to jego maniakalne mycie i kaszel, który mimo zniknięcia tamtych objawów, nie zniknął a nawet sie nasilił.
A Milus juz do końca zycia na lekach , PNN ..
Ciziuli za jakis czas polepszy sie, choć coraz dłuzej to trwa , gsy nadchodzi, ,ma zmiany po przebytych zapaleniach płuc
To codzienna porcja leków do podania miśkom , takie mi sie wakacje trafiły![]()
alessandra pisze:Sierra pisze:A nie chcesz rujkującej Tulki i Romika - demolki zamiast kozy? Nawet własne tulikocyki mają, nie trzeba będzie im nic dziergać
Sierra pisze:alessandra pisze:Sierra pisze:A nie chcesz rujkującej Tulki i Romika - demolki zamiast kozy? Nawet własne tulikocyki mają, nie trzeba będzie im nic dziergać
E no, nie przesadzaj... Tak strasznie to się Tulka nie drze, to jednak syberyjczyk - siedzi już trzeci dzień na dywanie i mruczy sobie coś pod nosem, a w przerwach podrywa psa.
Sierra pisze:alessandra pisze:Sierra pisze:A nie chcesz rujkującej Tulki i Romika - demolki zamiast kozy? Nawet własne tulikocyki mają, nie trzeba będzie im nic dziergać
E no, nie przesadzaj... Tak strasznie to się Tulka nie drze, to jednak syberyjczyk - siedzi już trzeci dzień na dywanie i mruczy sobie coś pod nosem, a w przerwach podrywa psa.
Marzenia11 pisze:Ola, niezły zestawik. A maslo, sol i pieprz to komu i ile razy dziennie dajesz?![]()
![]()
alessandra pisze:Marzenia11 pisze:Ola, niezły zestawik. A maslo, sol i pieprz to komu i ile razy dziennie dajesz?![]()
![]()
a to dla tej kozy przygotowałam, aby miała urozmaicenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 19 gości