Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 21, 2015 17:21 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

CatAngel pisze:Czy ktoś może zabrać meble z trojki te co są po lewej stronie i wywalić na śmietnik. Chcemy tam regal postawić dla kotów o ktorym pisala Beatka. Ale najpierw trzeba opróżnić tą część ściany żeby Marcin mogl tam wejść.
I potrzebne będą zasłony :) bo nowe karnisze będą.

Ponawiam pytanie!

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 21, 2015 20:15 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Tajron pisze:Teresa miała zabrać na tymczas węgielki, tylko nie wiem kiedy....

Zabiorę zabiorę ale niestety wypadła mi w pracy delegacja więc musiałam przesunąć w czasie teraz trzeba się zdecydować które kociaki mam zabrać czy węgielki , czy 4 tych maluszków o ile same jedzą czy te maluszki ze schroniska co ostatnio pisała o nich Marlenka - jutro podjadę po pracy po kociaki około może 17 bo muszę jechać do warszatu samochodowego obok wymienić żarówkę w samochodzie

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw paź 22, 2015 6:25 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Jak wygląda sprawa z jedzeniem na wieczór?

Asiap84

Od: Czw sie 13, 2015 22:27

Post » Czw paź 22, 2015 6:27 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

CatAngel pisze:
CatAngel pisze:Czy ktoś może zabrać meble z trojki te co są po lewej stronie i wywalić na śmietnik. Chcemy tam regal postawić dla kotów o ktorym pisala Beatka. Ale najpierw trzeba opróżnić tą część ściany żeby Marcin mogl tam wejść.
I potrzebne będą zasłony :) bo nowe karnisze będą.

Ponawiam pytanie!

Zasłony są :ok: Gorzej z wyniesieniem tych rzeczy,bo chętnych nie ma,a przydałoby sie parę osób :( Wtedy poszłoby szybko.
Kto może pomóc?

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw paź 22, 2015 7:47 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Ja mogę pomóc tylko zależy w jakich godzinach.

Asiap84

Post » Czw paź 22, 2015 7:49 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Jedzenia mokrego nie ma!

Wczoraj:
- kotka szara od pani od Homerka faktycznie rzadka kupa, a i maluchy 3 czarne też. Dałam im gastro i pro-kolin, pro-kolin malcom wpisałam też w kartę, . Ta pełniejsza tubka jest krócej ważna - trzeba zużyć w tym miesiącu. No i te kociaki mają chyba za małą kuwetę.
- Max był trochę agresywny w stosunku do mnie,
- rozsypałam ostatni żwirek, trzeba nowy zamawiać; mam 100zł od pana, co sterylizował kotkę przez nas (Marlena wie o co chodzi) to zamówię
- Tygrysek czy jak mu tam i tak jest lżejszy i mniejszy, niż kocur mojego ojca :?
- Szrek ma piękny ogon,
- co to za małe czarne na trójce?

"Mój nowy pies" ma bakterie: pałeczki ropy błękitnej :evil:

W jakim dniu i godzinach potrzebna pomoc z tymi meblami?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw paź 22, 2015 8:11 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Dzwoniła do mnie kobieta, co chce mała kotkę - co mogę jej zaproponować? Ma ktoś coś na DT?

Mara S

Post » Czw paź 22, 2015 8:23 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Czyli kupić gastro i jakieś whiskasy dla reszty?

Asiap84

Post » Czw paź 22, 2015 8:27 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Wczoraj wieczorem 3 gastro zostały, zrób jak uważasz - ja sobie na swój dyżur zawsze zwyczajne mokre przywożę

Mara S

Post » Czw paź 22, 2015 8:34 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Mara to male czarne na trojce to Vega :D
Dzisiaj Max nawiał mi z boksu. Łapałam go dobre 20min. Jest przy tym bardzo o agresywny. Cos mnie sie wydaje ze on to nie domowy kot tylko wolnozyjacy. Może komuś przeszkadzal gdzies. Takze uwaga bo w boksie potrafi być tez niedobry.
Ostatnio edytowano Czw paź 22, 2015 8:49 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw paź 22, 2015 8:35 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Mara S pisze:Dzwoniła do mnie kobieta, co chce mała kotkę - co mogę jej zaproponować? Ma ktoś coś na DT?

Martyna ma ale nie pamietam czy kotke

CatAngel

Post » Czw paź 22, 2015 9:28 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

A te biało czarne na zdrowej to są 2 kotki czy jak?
A Bożenka nie jest jeszcze do wydania?

Mara S

Post » Czw paź 22, 2015 9:36 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

To jedno bialo czarne z tą czarną kropka pod nosem to dziewczynka z tego co widziałam. Drugie to chłopak.

Co do BOzenki to ja nie wiem. Ona w sumie teraz siedzi tylko w boksie nic nie bierze.
Ostatnio edytowano Czw paź 22, 2015 10:27 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw paź 22, 2015 10:11 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

CatAngel pisze:To jedno bialo czarne z tą czarną kropka pod nosem to dziewczynka z tego co widziałam. Drugie to chłopak.

Co do BOzenko to ja nie wiem. Ona w sumie teraz siedzi tylko w boksie nic nie bierze.

Ponieważ pokochałam Bożenkę ;) to zabiorę ją jutro razem z Kalinką i Ciri do kontroli (na swój koszt) i zapytam, czy dziewuszka może już iść do ludzi, ok?
Z wyrzucaniem mebli możemy pomóc, ale wieczorem.

Gosiu, a jak się miewa moja Dziczka? Chciałabym poprosić, być jako znany Zaklinacz Kotów zwróciła na nią uwagę, czy ona jest dzika dzicz, czy miałaby szansę na oswojenie. Bo jeśli byłoby dla niej jakieś światełko w tunelu, byłoby super. Te koty żyją tam w kiepskich warunkach - koczują na parkingu pod samochodami, są przeganiane, są straszone przez pijanych wyrostków, którzy nagminnie wrzucają im pety do misek z jedzeniem, obok jest główna osiedlowa droga, po której ciągle jeździ dużo samochodów... Gdyby była szansa na oswojenie jej i nie wypuszczanie w tamtym miejscu, byłoby super. Jak jeszcze pomyślę o tych znikających kociętach i otrutych dwudziestu kotach :(
Do karmicielki była przyzwyczajona i oswojona, przyszła i na widok jedzenia położyła się obok niej i wystawiła brzuszek :) Niestety, żadna z karmicielek nie może jej zabrać do domu - jedna ma kota i jest staruszką, a druga ma silne uczulenie i do tego jest chora.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw paź 22, 2015 10:33 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 33 odsłona

Na chwilę obecną dzika dzicz z niej. Ale z jednej strony jest też wystraszona bo nie wie gdzie jest. Ona i tak musi siedzieć przynajmniej 7-9dni w zamknięciu po sterylce więc kto wie. Będę na nią zerkać.

Shrek mnie dzisiaj dziabnął 8O aż mnie ręka boli :roll:
Czy ktoś zauważył aby Tajfun jadł mokre jedzenie. Bo od kiedy on jest to ja ani razu go na tym nie złapałam. Suche je normalnie.

CatAngel

[poprzednia][następna]