Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 22, 2013 12:03 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Dorciu jak będziesz w domu w niedzielkę to może wdepnę na troszkę z paczuszką Świąteczną, którą muszę zakupić :wink:
I chyba przelewu na Amanę za kwiecień nie będę robić tylko dostarczę Ci w niedzielę gotóweczkę, chyba że wolisz na konto.
Jeszcze się domówimy co do spotkania, tylko daj znać czy będziesz w domku w niedzielę

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt mar 22, 2013 15:43 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Elu ,będę ,nigdzie się nie wybieram czekam na ciebie :P
Te 5 dych dorzucę do operacji suni :ok: ,jutro mam zrobić jej morfologię. :strach: i jutro zapadnie decyzja co dalej.

U nas znów problem ,ZUS karze zwrócić ponad dwa tysiące zł. Gadzina cały czas kontroluje wszystko ,ale nie doliczył dwóch premii ,jak nie kijem go do pałką :cry:
W mordę ledwo wiążemy koniec z końcem ,czepiam się wszystkiego ,ale chwilami już nie mam siły :cry: Mam dość ,po prostu mam dość.
Ogarnia mnie takie zwątpienie ,krok do przodu ,dziesięć do tyłu...
szukam kolejnej pracy ,najlepiej rano .
Głęboki oddech ,będzie przecież dobrze.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 22, 2013 15:46 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

ZUS :evil: cholerni zdziercy :evil:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt mar 22, 2013 16:03 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

on się denerwuje ,ja się denerwuje , ale takie są przepisy...Grześ nigdy nie chorował ,ten jeden raz ...całe życie płacił podatki ,gdzie te pieniądze są? nasze ,wasze ,ich...
ech muszę się opanować bo siedzę i ryczę ,a zaraz do pracy.
Wczoraj się cieszyłam bo dostałam 19 zł podwyżki ,mam teraz 717 zł na pierwszej grupie z całkowita niezdolnością do pracy .
No fajny mam prezent świąteczny :roll:

a futra maja wszystko w d.. i sobie smacznie śpią :wink:
ostrzygłam Dżagę i Amandę .
Niestety również je wykąpałam ,głupia baba zapomniałam że dwa dni temu zapuszczałam im Frontline :| no i nie wiem co teraz zrobić :roll: jutro spytam wetki .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 22, 2013 16:14 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

dorcia44 pisze:Niestety również je wykąpałam ,głupia baba zapomniałam że dwa dni temu zapuszczałam im Frontline :| no i nie wiem co teraz zrobić :roll: jutro spytam wetki .

Piszą żeby nie kąpać do 48h po aplikacji, może nie zdążyłas się zmieścic w tej karencji i wymagany czas zdążył minąć?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt mar 22, 2013 16:25 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

mam nadzieję że się zmieściłam :oops:
musiałam się czymś zająć :oops:
Teraz zakraplałam koty ,Pola się ukryła ,Poncik na regale ,Burasia wsiąkła .
Zaraz do pracy ,zajmę ręce i może głowę też :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 22, 2013 18:44 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

dorcia44 pisze:Na RTG był facet :crying: musiałam obnażyć się przed nim :oops: i żadnej z tego nie było przyjemności :twisted: tylko :oops:

Czy chłop wytrzymał ten wspaniały widok? :mrgreen: W sensie rozmiaru...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt mar 22, 2013 19:02 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:Na RTG był facet :crying: musiałam obnażyć się przed nim :oops: i żadnej z tego nie było przyjemności :twisted: tylko :oops:

Czy chłop wytrzymał ten wspaniały widok? :mrgreen: W sensie rozmiaru...

Monika, naprawdę nie wiem, co mam myśleć, Ty zawsze o tych Dorcinych cyckach :roll: ... Zazdrościsz czy co :twisted: ?
Bo że ja mogłabym zazdrościć, to chyba nie ulega wątpliwości (choć moje nędzne też mają swoich zwolenników :mrgreen: ), ale Ty...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt mar 22, 2013 22:07 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Tata całe życie uczciwie pracował.
Przez 35 lat pracy, 2 tygodnie zwolnienia.
W końcu serducho zastrajkowało, na szczęście w porę zareagował, sytuacja opanowana.
Wylądował w szpitalu, teraz na zwolnieniu.
Wyjechał na 3 dni w góry, ZUS 5 marca wysłał wezwanie na kontrolę 8 marca.
Odebrał po powrocie 11 marca i tego samego dnia się stawił.
Przyszedłem, nie stawiłem się, bo mnie nie było.
A czemu?
Bo wyjechałem na 3 dni.
Proszę napisać oświadczenie i złożyć <powiedziała kur... siedząca za biurkiem>
Napisał, złożył, świadczenie cofnięte, bo jak wyjeżdża powinien powiadomić.
Mógł powiedzieć, że odebrał po terminie, bo skrzynką sprawdza raz w tygodniu, bo na odebranie poleconego ma 14 dni... powiedział prawdę, bo tak mu sympatyczna Pani <kur...> doradziła.
Poszperałam w necie, napisaliśmy odwołanie do sądu przez ZUS.
Wycofali się z cofnięcia zasiłku, ale ile nerwów to Tatę kosztowało.
A ile jest osób które nie potrafią poszperać w necie, poszukać, napisać i tracą świadczenia.
Ech, szkoda gadać.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 22, 2013 22:55 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

gosiaa ,niestety tak jest :cry:

co już się troszkę uniosę to znów gleba :cry:

co do mleczarni ,bufetu itp.oddam ,oddam darmo ,same zobaczycie jak się to dzwiga. :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 22, 2013 23:06 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Spokojnej nocki :)

Idę do wyrka bo jutro muszę wstać o 6-stej :crying: tak to jest, jak się na stare lata zachce człowiekowi dokształcać :oops:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt mar 22, 2013 23:10 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

ametyst55 pisze:Spokojnej nocki :)

Idę do wyrka bo jutro muszę wstać o 6-stej :crying: tak to jest, jak się na stare lata zachce człowiekowi dokształcać :oops:

Ja dziś wróciłam wcześniej ,zmarzłam okropnie i już jestem pod kocem.a szkoda bo powinnam chyba się urżnąć :?
dobrej nocy kochani
Obrazek

dorcia44

Post » Sob mar 23, 2013 6:59 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Dzień dobry jakoś tak rano mi się wstało (6:22) a miałam dłużej pospać :wink: takie słonko świeci, że myślałam że już jakaś 10 jest, ale siedzę w piernatach bo taki mróż.
Dorciu to jutro będę u Ciebie co do godziny dogadamy się jeszcze zobaczę jak mi wyjdzie z czasem ale myślę że tak przed południem bym dotarła - co Ty na to?
Tak mi się chce wygłaskać Twoje Futerka - niech się szykują :wink:
miłego weekendu :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob mar 23, 2013 11:41 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Znalazłem na forum opis klatek które sprzedaje mpacz78
całkiem sprytne urządzenie.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob mar 23, 2013 14:34 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Witam ,zimnica okropna ,ale słonko tak wszystko rozświetla :kotek: w nocy wyłączyli prąd ,od rana palę i dogrzewam moje dzieciaki .
na szczęście energia popłynęła :ok:

Elu ,czekam więc na ciebie . :P

Kuba .kaczor zajrzę ,poczytam ,polecę Izie która chce kupić.
Musi byc faktura no i klatka super ,wiadomo na dziczki :wink:
Przed chwila była u mnie Iza ,zapraszam żeby usiadła ,nie nie ma czasu ,usiadła jednak i ..przesiedziała dłuuugą chwilą ,bo żal jej było zadek podnieść ,tak te paskudy ja oblepiły :mrgreen:
Zachwyciła się niebieska Zdzirą ,popatrzyła na jej karmienie i chyba uroda niebieskiej zblakła :twisted:

a ja tradycyjnie jestem śpiąca i głodna i nie chce mi się wyjść do sklepu :oops: a zjadła bym gorącej zupki śmieciówki :wink:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]