Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka pisze:Basiu nie kuś tymi pysznościami, plisss
Dopiero 3 dzień postu, a ja już nie wyrabiam. Już mi brakuje słodkości. Staram sięw poście nie jeść słodkiego.
Ech szarlotka, serniczki, rafaello
![]()
![]()
![]()
za Olsztyn
EVA2406 pisze:Petka pisze:Basiu nie kuś tymi pysznościami, plisss
Dopiero 3 dzień postu, a ja już nie wyrabiam. Już mi brakuje słodkości. Staram sięw poście nie jeść słodkiego.
![]()
![]()
![]()
za Olsztyn
Ja też się staram, ale miała zamówienie na jutro do przytuliska, bo mały zjazd będzie, więc upiekłam biszkopt przekładany pianką cytrynową i posypany czekoladą. A jutro mam gości i zrobiłam murzynka z bitą śmietaną z wiórkami kokosowymi, bananem i czekoladą.
I co ......miałam nie spróbować.....![]()
Może w następnym tygodniu uda się .......
Basiu, za następną radioterapię i lepsze samopoczucie
![]()
![]()
![]()
![]()
alab108 pisze:EVA2406 pisze:Petka pisze:Basiu nie kuś tymi pysznościami, plisss
![]()
![]()
![]()
za Olsztyn
Ja też się staram, ale miała zamówienie na jutro do przytuliska, bo mały zjazd będzie, więc upiekłam biszkopt przekładany pianką cytrynową i posypany czekoladą. A jutro mam gości i zrobiłam murzynka z bitą śmietaną z wiórkami kokosowymi, bananem i czekoladą.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mniam, mniam
puszatek pisze:alab108 pisze:EVA2406 pisze:Petka pisze:Basiu nie kuś tymi pysznościami, plisss
![]()
![]()
![]()
za Olsztyn
![]()
![]()
![]()
![]()
Mniam, mniam
litościraz w życiu upiekłam ciasto z zakalcem
![]()
Basik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Basieńko, Naczelny Kocie![]()
Tobie i kociastym najlepsze życzenia
sonata pisze:MalgWroclaw pisze:Basieńko, Naczelny Kocie![]()
Tobie i kociastym najlepsze życzenia
pozwoliłam sobie zacytować, super; Basiu nawet jak nie zaglądam to zawsze myślę abyś powróciła do zdrowia i będę z tobą myślami podczas następnych naświetlań trzymającza ich efekt; serdeczne cię pozdrawiam;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Manuelowa, Patrykpoz i 255 gości